Gość: Dorcia IP: *.aster.pl 30.09.09, 12:49 Czy tylko ja mam wrażenie, ze Magda przyklejająca się do Kamila ma nierówno pod sufitem? Słodka idiotka, inaczej nie umiem jej podsumować. Przy jedzeniu Magda w ręczniczku! Kuźwa, kto to wymyślił? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aapsik Re: Magda alkoholiczka Na Wspólnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 13:17 Zgadzam się w 100%. Beznadziejna postać, zupełnie niepotrzebna w serialu. A swoją drogą Zuzia i Kamil są bardzo ładną parą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: Magda alkoholiczka Na Wspólnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 15:23 no wlasnie ,po co tam ona?Chociaz jak zasiadla w tym reczniku to myslalam,ze zaraz wejdzie Zuza Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Magda alkoholiczka Na Wspólnej 30.09.09, 16:23 Też mnie ta postać irytuje. Świetna reklama dla kobiecych DDA :) Być może wielu mężczyzn fantazjuje o takiej pannie - propon8ujesz jej kanapki, a ta zaraz tylko w ręczniku. Ale fajny dialog ojca z synem po jej wyjściu :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Magda alkoholiczka Na Wspólnej 30.09.09, 16:44 nw normalnie zahacza o science fiction... zero podobieństwa do rzeczywistości a w ddtvn mają specjalny kącik gdzie raz w tygodniu rozprawiają z psychologiem o problemach bohaterów uzasadniając to tym, że to taki życiowy serial... Z której strony on jest zyciowy ja się zastanawiam ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greta Re: Magda alkoholiczka Na Wspólnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 21:57 Zgadza sie. bardziej życiowy jest MjM i Pierwsza miłość. Uwielbiam je. A pod względem pradopodobieństwa i tak nic nie przebije "Brzyduli". Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Magda alkoholiczka Na Wspólnej 30.09.09, 22:30 Heh ;) Brzydula to jest bajka :) W NW niektóre wątki są rzeczywiscie mocno przerysowane. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Magda alkoholiczka Na Wspólnej 01.10.09, 09:53 W NW poajwia się coraz więcej przerysowanych jak z kreskówki postaci. Najpierw Honorata, teraz ta Magda. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Magda alkoholiczka Na Wspólnej 01.10.09, 12:13 wątek Oli i Daniela też jest mocno przerysowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;P Re: Magda alkoholiczka Na Wspólnej IP: *.dialog.net.pl 01.10.09, 20:52 Ona jest DDA nie alkoholiczką ;) No chyba że jest i AA i DDA ale w tedy jedynie na mitingi mogłaby z Kamilem chodzić Odpowiedz Link Zgłoś
palmere Re: Magda alkoholiczka Na Wspólnej 04.10.09, 10:28 ktoś mi powie co to do cholery jest to DDA bo nie orientuje się :)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Magda alkoholiczka Na Wspólnej IP: 193.0.66.* 04.10.09, 10:38 Dorosłe Dziecko Alkoholika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Magda alkoholiczka Na Wspólnej IP: *.chello.pl 05.10.09, 13:40 jeżeli już przyznajesz się do niewiedzy, "co to DDA?" - przedtem skorzystaj z Googli. www.google.pl/search?q=DDA&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giza Re: Magda alkoholiczka Na Wspólnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.09, 22:11 No własnie. Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Magda alkoholiczka Na Wspólnej 05.10.09, 22:22 Czym się różni to co zalinkowałeś/aś od tego co napisała Aga? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Magda alkoholiczka Na Wspólnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 21:36 Byc moze niczym. A tam Magda fajna. Sama jestem ciekawa, jak wyglada problem dzieci alkoholikow. Odpowiedz Link Zgłoś
palmere Re: Magda alkoholiczka Na Wspólnej 08.10.09, 13:02 dobra nie bulwersuj sie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilka Re: Magda alkoholiczka Na Wspólnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 12:00 Kto wie jak sie nazywa ta młoda aktoreczka, grająca Magdę - alkoholiczkę??? Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Magda alkoholiczka Na Wspólnej 07.10.09, 12:38 Karolina Nolbrzak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Magda alkoholiczka Na Wspólnej IP: *.chello.pl 07.10.09, 20:39 Aha! Dzięki wielkie. Wiedziałam, że ją skądś znam i tez miałam pytac o jej nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Magda alkoholiczka Na Wspólnej 07.10.09, 20:14 ona juz grala w NW? pl.wikipedia.org/wiki/Karolina_Nolbrzak Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Magda alkoholiczka Na Wspólnej 07.10.09, 21:22 wygląda na to, że tak www.filmpolski.pl/fp/index.php/1143700 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tito Re: Magda alkoholiczka Na Wspólnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 22:28 To zaden problem. aktorzy graja rozne postaci, co z tego ze w tm samym filmie? Odpowiedz Link Zgłoś