iskierka40 17.11.09, 11:35 nie poznałam pana wczoraj:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chantal10 Re: kryzys u Marysi i Arturka........ 17.11.09, 11:52 Ale dobrze prawił, wódki bym mu jeszcze polała :) Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: kryzys u Marysi i Arturka........ 17.11.09, 11:53 Aha - i zimny wzrok Santa Maryji kiedy Artur jej robił wyrzuty - bezcenny :D Myślałam, że z kanapy spadnę; jak ciele się na niego patrzyła i jedno oko większe od drugiego miała :D Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: kryzys u Marysi i Arturka........ 17.11.09, 11:58 kurcze powiedzcie coś więcej bo przegapiłam:( Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: kryzys u Marysi i Arturka........ 17.11.09, 12:28 paskudek1 napisała: > kurcze powiedzcie coś więcej bo przegapiłam:( Zaczeło się od tego, że kumpel Artura na browar wyciągnął. Artur tak się niby wzbraniał, krygował, az tamten mu pojechał, że pantoflarz się zrobił ;) No i Arturek ciut naprany do domu wrócił i zaczął Maryi " wytykać" jej miłosierdzie, że Radosza w szpitalu odwiedzała, no to teraz mają. A Marychnę tak to wzburzyło ( tylko nie wiem co, czy podpity mąż, czy kilka słów prawdy) że aż go, nieszczęśnika z łóżka wykopała, co by w samotności trzeźwiał :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: kryzys u Marysi i Arturka........ IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.09, 11:59 masz racje,Maryja myslala,ze zawsze bedzie tak slodko...a Artur juz sie ocknal z tej milosci.A moze faktycznie Radosz ma swoj udzial w poczeciu Basi?jazda sie dopiero zacznie jak pojawi sie nowa pani kardiolog... Odpowiedz Link Zgłoś
romanska.3463 Re: kryzys u Marysi i Arturka........ 17.11.09, 12:40 a mnie rozwala fryzurka Maryjki ;-) może Arturka też (przecież na tę ulizaną grzyweczkę spiętą spineczką nie da się na trzeżwo patrzeć) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martella Re: kryzys u Marysi i Arturka........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.09, 12:37 Liczę zatem na panią kardiolog. Szczypta pikanterii we wczorajszym odcinku jak najbardziej ok. Tylko, że dziś Artur przycwałuje z bukietem kwiatów w zębach, zrehabilituje się wyręczając Maryję, może i kąpiel w pianie jej przygotuje. Na to, że tam wejdzie nie liczę, bo film za wcześnie nadają. Jedno mnie jeszcze "zmartwiło". Chłopaki po pracy w pogotowiu, renia w trakcie przyjmowania w przychodni. Wszyscy ciumkają nad małą. A co z myciem rąk? Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: kryzys u Marysi i Arturka........ 17.11.09, 14:20 Eeee tam, po pijaku to kazdy facet taki odwazny sie robi. Ale niech no tylko ranek zawita - bedzie sie kajal, przepraszal i peki roz pod stopy zoneczki rzucal, zarzekajac, ze juz nigdy w zyciu ... Odpowiedz Link Zgłoś
saimirka Re: kryzys u Marysi i Arturka........ 17.11.09, 17:34 i dobrze, przynajmniej odrobina faceta z niego wyszła :D wiecznie słodko az do wyrzygu Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka40 saimirka 17.11.09, 22:51 jak mi sie nie wytłumaczysz to dostaniesz w dupe ode mnie!:D:D na maila prosze o wyjasnienia!ty juz wiesz jakie,szybciutko:) Odpowiedz Link Zgłoś
lika78 Re: saimirka 18.11.09, 12:14 bardzo nienaturalna ta zmiana nastawienia, osobowości i sposobu bycia. przekombinowane. Odpowiedz Link Zgłoś