Gość: hbfg IP: *.elblag.vectranet.pl 18.11.09, 17:11 w końcu ona na wielu misjach była i tam mogła załapać...a może od Mirki (też nie była niewinna), no bo Majkę powinno sie wykluczyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fanka_poranka Re: Od kogo Paweł HIVem sie zaraził?Od Madzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 20:51 jak ma HIV Majka tez pewnie załapała Odpowiedz Link Zgłoś
987ania Re: Od kogo Paweł HIVem sie zaraził?Od Madzi? 18.11.09, 21:50 znowu mnie coś ominęło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Od kogo Paweł HIVem sie zaraził?Od Madzi? IP: *.toya.net.pl 18.11.09, 23:13 jasne, to przecież m jak miłość, tutaj marysia, która ma 50 lat zachodzi w ciążę!!! więc gwarantuję, że ktoś pomyli próbki i takie tam... będą mogli budować napięcie przez parę m-cy. pomysły im się kończą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: June Re: Od kogo Paweł HIVem sie zaraził?Od Madzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 02:02 Znając życie to wcale nie ma HIV. W końcu ma jeszcze zrobić dodatkowe badanie, tak? Pewnie trochę potrzymają w strachu, pouczą, że trzeba uważać i wyjaśnią, że jednak nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka40 Re: Od kogo Paweł HIVem sie zaraził?Od Madzi? 19.11.09, 10:48 Gość portalu: jaga napisał(a): > jasne, to przecież m jak miłość, tutaj marysia, która ma 50 lat hehe to juz nie można wtedy zajsc w ciąże???:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia no przeca 20.11.09, 08:32 po 50 to juz nie wypada sexu uprawiac wiec ja tu w ciaze zachodzic :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Od kogo Paweł HIVem sie zaraził?Od Madzi? IP: 193.0.66.* 19.11.09, 12:07 Paweł miał też jakieś przelotne kontakty seksualne, więc niekoniecznie musiał się zarazić od którejś ze znanych nam bohaterek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Od kogo Paweł HIVem sie zaraził?Od Madzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 12:09 ja bym mu raczej zleciła badania psychiatryczne. w koncu to niedoszły samobójca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Od kogo Paweł HIVem sie zaraził?Od Madzi? IP: 193.0.66.* 19.11.09, 13:04 Kiedy to było... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Od kogo Paweł HIVem sie zaraził?Od Madzi? IP: *.ilabs.pl 19.11.09, 18:21 Pawel nie moze zajsc w ciaze to mu musza HIVa dac. Ja wiem, ze on jest glupkowaty, ale chyba wie do czego gumki sluza. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Od kogo Paweł HIVem sie zaraził?Od Madzi? 19.11.09, 21:38 Może od tego Pana co kiedyś przepisał mu mieszkanie w kamienicy,pamiętacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: Od kogo Paweł HIVem sie zaraził?Od Madzi? IP: *.lublin.mm.pl 20.11.09, 06:45 "Chcieliśmy w serialu nieco przybliżyć problem AIDS. Podpowiedzieć, jak postąpić w przypadku prawdopodobnego zarażenia się wirusem HIV. Dokąd udać się po pomoc i jakie zrobić badania. Zobaczymy, czy misyjność wątku, którą założyli sobie scenarzyści i producenci, przyniesie oczekiwane efekty" Informacja o wirusie ma bardzo wpłynąć na Pawła. Chłopak zrezygnuje z przypadkowych romansów i postanowi już na zawsze pozostać wiernym Majce Chojnackiej. Pewnie wszystko okaże się pomyłką, co ciekawe,Michał z Klanu będzie miał taki sam problem... Odpowiedz Link Zgłoś
sonia-3 Re: Od kogo Paweł HIVem sie zaraził?Od Madzi? 20.11.09, 16:10 A może jak Pawełka sprali za brata, to nastąpił kontakt z krwią bandziora i doszło do zakażenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hjk Re: Od kogo Paweł HIVem sie zaraził?Od Madzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 16:51 jak bedzie miał hiva, to majka go pogoni a mostowiaki sie od niego odwroca Odpowiedz Link Zgłoś
dupsztalka Re: Od kogo Paweł HIVem sie zaraził?Od Madzi? 22.11.09, 17:44 Kurcze - chyba coś mnie ominęło? A kiedy dokładnie pojawił się ten wątek z HIVem u Pawła? W jaki sposób się on o tym dowiedział? Mógłby mi ktoś opisać ten wątek? Z góry dziękuję :) P.s. Pawełek pozostanie wierny Majce, ale i tak pewnie im się nie uda, bo Samojłowicz odchodzi z serialu, więc może ją uśmiercą? :P Odpowiedz Link Zgłoś