Gość: kasia IP: *.telpol.net.pl 20.11.09, 12:51 co sie stalo z twarza karoliny Nowakowskiej, nie wyglada to ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: twarz Olgi MjM IP: *.chello.pl 20.11.09, 13:45 No właśnie też zwróciłam na to uwagę. Kiedyś ta aktorka/postać wydawała mi się ładna, od paru odcinków ma 'dziwną' twarz. Na początku myślałam, że to może kwestia fryzury albo że może tylko mi się wydaje ale po Twoim poście widzę, że nie tylko ja zauważyłam, że coś jest nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: twarz Olgi MjM IP: *.toya.net.pl 20.11.09, 21:54 ja zauważyłam, że przytyła! a twarz nigdy mi się nie podobała, zawsze miałam wrażenie, że jest o 10 lat starsza niż postać, którą gra! Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: twarz Olgi MjM 20.11.09, 19:12 Nigdy mi się ona nie podobała, więc nie widzę różnicy w jej twarzy. Za to ma świetną fryzurę, od czasu jak ścięła włosy, a zwłaszcza teraz jak ma tego króciutkiego boba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...albo.nie... Re: twarz Olgi MjM IP: *.lupro.net 21.11.09, 06:56 Też tak myślę. Fryzura ok. Twarz Jej, nigdy mi się nie podobała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: twarz Olgi MjM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 15:08 chyba cos kombinowała z tymi specyfikami typu botox czy inne bo ewidentnie cos jej sie stalo, nawet mimike ma dziwna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: twarz Olgi MjM IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.09, 23:20 No właśnie, mnie też rzuciła się w oczy nieciekawa przemiana, ale raczej nie związana z przybraniem na wadze.. Bo tę twarz Olga/Karolina ma właśnie w dziwny sposób napiętą, sztucznie naciągniętą, opuchniętą jakby? I zaróżowioną? Ale jeśli to nawet "zasługa" botoksu czy skalpela, to litości, czy te aktorki już powariowały? Coraz wcześniej zaczynają? Przecież Nowakowska to młoda kobieta, wręcz dziewczyna jeszcze jest! Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: twarz Olgi MjM 21.11.09, 23:29 Gość portalu: . napisał(a): > chyba cos kombinowała z tymi specyfikami typu botox czy inne bo ewidentnie cos > jej sie stalo, nawet mimike ma dziwna Nie uważasz, że za wcześnie na tego typu eksperymenty? dziewczyna ma dopiero 27 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: twarz Olgi MjM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 23:46 shatmach napisał: > Gość portalu: . napisał(a): > > > chyba cos kombinowała z tymi specyfikami typu botox czy inne bo ewidentni > e cos > > jej sie stalo, nawet mimike ma dziwna > > Nie uważasz, że za wcześnie na tego typu eksperymenty? dziewczyna ma dopiero 27 > lat. > ] za wczesnie??? a widziales twarz dody??? teraz juz tak mlode dziewzyny zaczynaja..niestety wiem to z pewnego zrodła gdyz kolezanka pracuje w salonie kosmetycznym, dziewczynyw wieku 26 -30 lat wstrzykuja juz specyfiki na zmarchy... Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: twarz Olgi MjM 23.11.09, 11:02 a moze po prosrtu aktorka jest w ciązjy ? bo nawet figurę ma jaby przycięzką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: twarz Olgi MjM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 18:22 Wszystko możliwe, biust też jakby się jej powiekszył.Moze dlatego w serialu wyjeżdża za granicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: twarz Olgi MjM IP: *.xdsl.centertel.pl 23.11.09, 22:29 no cóż babka apetyt ma, ot, cała filozofia Odpowiedz Link Zgłoś