Dodaj do ulubionych

Samo Zycie - Pare Pytan!

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.11.09, 23:00
Witam. ogladam od bardzo dawna samo Zycie, i WIELE watko zostalo ucietych lub
niewyjasnionych. Jesli wiecie, to prosze odpowiedzcie:

1. co sie stalo z jasnowidzem ktory pomagal Teresie? Nie powiedziano czy Adek
go zabil czy nie.
2. Co sie stalo z maxem?
3. Kto wygral sprawe o dziecko? Kika czy Łukasz? Patrzac na to, ze jest u
Kiki, wnioskuje ze ona.
4. Co takiego zobaczyla Teresa, w ostatnim odcinku przed wakacjami, gdy wyszla
obudzona w nocy z domu i patrzyla w dal? Jesli dobrze pamietam, to cos plonelo
i byly jakies odglosy. Czy ludzie podpalili tego jej znajomego (przeciw
ktoremu byli mieszkancy wsii)?
5.Co z kubiakami? co z Anita, mackiem?
6. nie powiedziano czy Kinga zgodzila sie byc z Kostkiem. po prostu po
wakacjach nagle \"byli razem\".
7. co sie stalo z Adkiem.
8. Co z Barbara i jej corka? Tez nie zostalo wyjasnione.
9. co z ryszardem i z Olga?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: sz Re: Samo Zycie - Pare Pytan! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 01:52
      od wrzesnia tego roku zmienila sie ekipa scenarzystow i tak jak
      zauwazylas wszystkie watki ktore wymienilas zostaly uciete a akcja
      przeniosla sie o rok do przodu.na temat wszystkich rzeczy,ktore
      wymienilas nie bylo po wakacjach ani slowa.
      • Gość: ;p Re: Samo Zycie - Pare Pytan! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.11.09, 15:38
        ok, ten skok o rok byl mega pomyslem, troche sie zmienilo, na lepsze. ale
        mogliby przeciez wyjasnic te wszystkie watki, a nie tak zostawiac widzow...

zreszta pare watkow ucieli przed wakacjami.
        • Gość: sz Re: Samo Zycie - Pare Pytan! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 15:49
          na lepsze?co wg ciebie zmienilo sie na lepsze?serial jest coraz
          gorszy:((

przed wakacjami nie ucieli zadnych watkow...np olga z ryszardem
          znikneli juz 2 sezony temu,poprzedni sezon tez zaczal sie od "skoku
          czasowego" o pol roku;/a teraz o rok;/
          • anna-w Re: Samo Zycie - Pare Pytan! 22.11.09, 16:48
            serial jest okey jak się komuś nie podoba to niech nie ogląda
            • Gość: sz Re: Samo Zycie - Pare Pytan! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 17:10
              ogladam go od poczatku,jednak ten sezon jest najgorszy;/ calkowicie
              zepsuli ten fajny serial;/
              • idasierpniowa28 Re: Samo Zycie - Pare Pytan! 22.11.09, 19:38
                To i ja mam pytanie. Oglądam w zasadzie od początku, ale miałam przerwę. Jak to
                się stało, że Aneta pracuje teraz u Kingi w barku?
                • Gość: sz Re: Samo Zycie - Pare Pytan! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 20:49
                  bo szukala pracy i z ogloszenia trafila do kingi...
              • Gość: e Re: Samo Zycie - Pare Pytan! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.11.09, 19:40
                wcale nie. sa fajne pomysly, Tereska w tych kreconych wlosach wyglada CUDOWNIE!
                • Gość: sz Re: Samo Zycie - Pare Pytan! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 20:51
                  fajne pomysly?np slub basi i staszka ot tak sobie?albo napad wojtka
                  z plastikowym pistoletem na sklep?no swietne pomysly,nie ma co;/

a teresie lepiej bylo w prostych wlosach...
                  • Gość: x Re: Samo Zycie - Pare Pytan! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 01:44
                    wcale nie. w prostych okropnie, a juz tymbardziej w kitce.

no fakt, z tym wojtkiem to bylo takie sobie, ale zobacz, ze ten serial jest inny
                    od innych. nie ma ciagle pie...o milosci, och ach, nie jest ckliwie jak w m
                    jak milosc. sa rozne pomysly, oryginalne. nie wieje nuda, ciagle cos sie dzieje.
                    jest jakas dynamika.
                    • Gość: sz Re: Samo Zycie - Pare Pytan! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 04:25
                      ten serial BYL inny niz wszystkie pozostale.teraz jest to polaczenie
                      magdy m z teraz albo nigdy:((( kiedys postaci byly ciekawie
                      zarysowane,byly "jakies"-dzis wszystko splycono,zrobione ze
                      wszystkich lalki-wizualnie i psychicznie-agnieszka zdradzona przez
                      meza 2 odcinki pozniej juz flirtuje z szefem,marysia po pierwszym
                      spotkaniu od razu poszla do lozka z obcym facetem i sie zakochala.
                      • Gość: x Re: Samo Zycie - Pare Pytan! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 22:58
                        myslisz ze zycie jest inne?

agnieszka nie flirtuje, a sie przyjazni. (no, dopiero dzis troche zaczela, ale
                        juz JAKIS czas minal).

mnie sien ie podoba ze z Kiki zrobili taka suczke. i teraz kazdy jest przeciwko
                        niej. moze wroci do lukasza.. fajnie by bylo.
                        • Gość: sz Re: Samo Zycie - Pare Pytan! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.09, 02:38
                          jutro lub pojutrze agnieszka sie z nim przespi wiec sam/a widzisz
                          jak popsuli postacie...
                          • Gość: eee Re: Samo Zycie - Pare Pytan! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 01:59
                            dzisiaj juz sie dobierali.. eh. w sumie to fakt. z tym pino to ok, moglo sie
                            zdarzyc. ale agnieszka to porzadka dziewczyna, watpie by na zywo cos takiego
                            ktos zrobil na jej miejscu. chociaz... roznie to bywa.

ale zta kika to serio przesadzili. i dziwi mnie ze z dnia na dzien wszyscy maja
                            o niej zle zdanie. staszek, janusz.. i reszta.
                            • deczko Re: Samo Zycie - Pare Pytan! 26.11.09, 10:57
                              Mnie sie zawsze wydawalo, ze slub Agnieszki z Pino, dla niej byl zwiazkiem z
                              rozsadku. Przeciez zawsze ciagnelo ja do starszych facetow, takze mozna jeszcze
                              wytlumaczyc nagly pociag Agnieszki do szefa.

Co do Kiki, to nie wiem co sie dzieje, bo znowu nie mam jak ogladac tego serialu.

Moim zdaniem, pojechali troche w tym serialu w strone tvnowskich obrzydliwie
                              cukierkowych scenek i stylizacji, zamiast tak jak kiedys skupic sie na
                              problemach bohaterow "samego zsycia"

Ja bardzo lubilam poboczne watki, takie jak rodzicow tej doktorki, brylska i
                              klossa ;), wiem, dawne czasy, ale bardzo dobrze skonstruowane i osadzone w
                              serialu postacie. Chcialabym, zeby Dona wrocila, zeby Lukasz wstal, gdzies
                              poszedl i juz nie wracal, zeby cos w tym serialu wreszcie nabralo tempa i
                              lepszej jakosci.
                              • Gość: lisq Re: Samo Zycie - Pare Pytan! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.11.09, 01:29
                                wg mnie to tu wlasnie nie ma takich cukierkowych scen. wkurzaja mnie tylko
                                momenty, powtarzajace sie w KAZDYM serialu, np: ktos dzwoni do drzwi, ktos
                                otwiera i gadaja w przejsciu albo sie patrza na siebie i dopiero po paru
                                sekundach ta osoba co przyszla spyta czy moze wejsc. albo nikt sobie nigdy nic w
                                twarz nie powie, i zawsze sa pytania "cos sie dzieje" "chcesz porozmawiac" to
                                "nie nie" a potem jak sie stanie co zlego to wtedy "nie chcialem cie denerwowac"
                                albo cos takiego. wkurza mnie tez basia ze slawkiem, jakos nie maja na nich pomyslu.

i takie inne pierdoly, ale jest ich malo. mysle ze jest duzo watkow podobcznych
                                (np u kostka i kingi - ich mamusie). wkurza mnie ta Tamara, ze ciagle chce na
                                sile pogodzic agnieszke z pino i wciska nos w nie swoje sprawy, no ale coz.

pomysly maja fajne, np winiarnia Kacpra, tylko on sie jakos "zmienil". kiedys
                                byl taki zywy, robil rozne akcje, a teraz taki spokojny, cichy, prowadzi sobie
                                winiarnie i tyle. sa rozne ciekawe akcje np jak wyslali Artura do wsi (co byla
                                akcja ze urzednicy sie bawili w basenie i mieli uczte za kase ludzi ze wsi), no
                                wiele jest fajnych watkow. ja nie narzekam :)
                                • Gość: sz Re: Samo Zycie - Pare Pytan! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.09, 14:56
                                  szkoda tylko,ze te watki ciekawe trwaja gora 2 odcinki;/
                                • deczko Re: Samo Zycie - Pare Pytan! 29.11.09, 12:15
                                  Gość portalu: lisq napisał(a):

> wg mnie to tu wlasnie nie ma takich cukierkowych scen.

Wedlug mnie sa. Cala zenska redakcja w tym sezonie, przeszla metamorfoze. Piekne
                                  fryzury, modne ciuchy, normalnie wycieci z zurnala. Tak samo jest z wnetrzami. W
                                  tym serialu, zawsze byl przepych, ale teraz moim zdaniem pojechali po bandzie.
                                  Moze ludzie lubia ogladac, takie nierzeczywiste stylizacjie i bohaterow, ale ja
                                  wolalam stare "samo zycie", gdzie nie bylo tyle swiecidelek, a czasami watki
                                  trzymajace w napieciu, ciagnace sie przez kilka tygodni.

Watek Staszka i Basi to NIe WIADOMO co, to wrecz wynaturzenie. Myslalam, ze
                                  dokooptowanie tych dzieci do Marysi, jest niedorzeczne, przekonalam sie, ze
                                  mozna skopac ten serial jeszcze bardziej.

Poucinali tyle watkow, ze moze powinnio stworzyc nowy serial, bo teraz olali
                                  stalych widzow, szukajac nowych.
                                  • Gość: xd Re: Samo Zycie - Pare Pytan! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.11.09, 13:16
                                    e tam.
                                    • Gość: mart Re: Samo Zycie - Pare Pytan! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.12.09, 00:10
                                      ja uwielbiam samozyccie! glsujcie w telefkamerach
                                      • Gość: marek Re: Samo Zycie - Pare Pytan! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.01.10, 16:38
                                        tak, glosujcie!
                                        • lisq33 Re: Samo Zycie - Pare Pytan! 14.01.10, 20:00
                                          boski serial! tez glosuje :)
    • Gość: gbvb Re: Samo Zycie - Pare Pytan! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.04.10, 22:30
      gfgf
    • camillo_ipla Re: Samo Zycie - Pare Pytan! 26.04.10, 12:32
      Ja myślę, że jak obejrzycie ponownie te odcinki to znajdziecie odpowiedzi na te pytania :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka