jck.x 03.01.10, 22:24 We wtorki (o 22.) Świetny serial - coś pomiędzy Monthy'm Pythonem a Dilbertem. Zachęcam ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nioma Re: IT Crowd w Comedy Central 03.01.10, 22:26 Zawsze ogladalam na BBC Prime, super, ze jest na Comedy Serial, to doskonaly film Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juj Re: IT Crowd w Comedy Central IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.10, 19:30 tak tak, są nieźli! Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: IT Crowd w Comedy Central 06.01.10, 12:55 Lubię ich :) Ileż ja razy w życiu usłyszałam w biurze to nieśmiertelne "wyłącz i włącz ponownie". I cholera pomagało :) Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: IT Crowd w Comedy Central 06.01.10, 13:21 Najlepszy odcinek jest o tym, jak ten koles sklamal, ze ich szefowa nie zyje. Ogladalam ten odcinek z piec razy, a smieszy mnie za kazdym razem tak samo. Super serial, szkoda, ze tak malo nakrecili odcinkow. Swietne tez byl odcinek o wpisaniu google w google. hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
jck.x Re: IT Crowd w Comedy Central 11.01.10, 10:10 Mój ulubiony odcinek to chyba ostatni - w którym "Mędrcy Internetu" zgodzili się na ściągnięcie skrzynki z Big Bena (to oczywiście był słynny "Internet"). Chyba w 2010 mają kręcić 4. sezon. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IT Crowd w Comedy Central 11.01.10, 10:56 a to nie byl przedostatni? wydaje mi sie, ze w ostatnim chlopcy robili kalendarz z seksownymi nerdami ;) przy sesji zdjeciowej poplakalem sie ze smiechu :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IT Crowd w Comedy Central 11.01.10, 10:54 uwielbiam ten serial. ale nie umiem wybrac ulubionego odcinka :) szkoda tylko, ze pierwszy szef tak marnie skonczyl ;) jego syn az tak mnie nie bawi. Odpowiedz Link Zgłoś