xemxija 12.01.10, 22:04 przylapanej ze Staszkiem we wlasnej chacie bezcenna normalnie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mi Re: Mina Reni...:) MjM IP: *.lublin.mm.pl 12.01.10, 22:23 Przyłączam się.. bezcenna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Mina Reni...:) MjM IP: *.ats.pl 12.01.10, 22:24 fakt , no i ten turban na głowie jakieś dziwaczny.To ja robię piekny!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinka Re: Mina Reni...:) MjM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.10, 10:12 taaak, to było świetne:) Aktorka zagrała znakomicie:D Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Mina Reni...:) MjM 13.01.10, 10:22 mina miną ale ten głos !!!!!!!!!!!! ze stali normalnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: Mina Reni...:) MjM 13.01.10, 11:13 Bezcenny tez fakt, ze plotka potrafi wyleciec jaskolka a powrocic ... zapomnialam czym, bo z relacji Agaty - tej lekarki wynikalo, ze Staszek otworzyl drzwi w samym reczniku a przeciez on byl w fartuszku i z pateloszka w rekach :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Mina Reni...:) MjM 13.01.10, 11:14 a pod fartuszkeim byl chyab w garniturze ale te baby to plotkują, no ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martella Re: Mina Reni...:) MjM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.10, 11:18 No bo jak to tak pani doktor z konserwatorem? Toż to przeczy owemu feudalizmowi, o którym mowa w innym forum. Z drugiej strony w przychodni raczej familiarnie. Pracowała kochanka pierwszego męża Maryji, zresztą panie się lubiły. Potem Maria wyszła za właściciela, nota bene przyjaciela poprzedniego właściciela. Adoratora Mani i Ewy a jakże. Obecny drugi współwłaściciel (udziałowiec?) to przyrodni brat doktorowej. Staszek jest ojcem owej kochanki. Wcześniej wszak pracowala matka kochanki. Zatem czemu nie mają tworzyć par, rozmnażać się. W końcu wszystko zostanie w rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Mina Reni...:) MjM 13.01.10, 11:34 taka Dynastia z Gródka ???????? a co sie stało z dr. Kotowiczem ? ktos pamięta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Mina Reni...:) MjM IP: *.ats.pl 13.01.10, 11:40 Kotowicz wyjechał z Ewą za granice.A ponieważ im się nie ułożyło , ona wrociła , on został.Przychodnię sprzedał Arturowi Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: Mina Reni...:) MjM 13.01.10, 13:29 sprzedał przychodnię czy wynajął Rogowskiemu? Odpowiedz Link Zgłoś
kemot97 Re: Mina Reni...:) MjM 13.01.10, 20:21 a mnie zastanowilo to ze Renia ze Staszkiem zostala nakryta przez Michala i ta druga laborantke i kiedy ta dwojka wrocila do przychodni samochodem, ta laborantka (nie pamietam imienia) stwierdzila ze teraz zaczna sie plotki, i ze to sie rozniesie. Hmm ciekawe od kogo sie zaczely zatem te plotki?? chyba nie trudno sie domyslic a druga sprawa to byla mowa ze huczy od plotek w przychodni, ze kazdy sie podsmiewuje a renia obrazona. To ile tam osob pracuje ze az huczy??? i ze to takie wydarzenie ze wszyscy plotkuja - tak licze i wyszlo mi ze tam pracuje 9 osob lacznie ze Zdunskim jako kierowca karetki. W dodatku wszyscy ze sobia spia tzn w parach... Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Mina Reni...:) MjM 14.01.10, 09:36 tez sie dziwie ze cokoliwke huczy ... w koncu to nie podstawówka i fakt ze dwoje dorosłych , wolnych ludzi płci przeciwnej idzie ze sobą do łozka raczej nie powinno powodowac skandalu czy niezdorowego zaciekawienia trzymam z Renią - choc na mój nie powinna sie wsciekac ani obrazac tylko głosno i z usmiechem oznajmic ze własnei miała nieziemski seks i te wszytkie skrzywione baby szlag by trafił z zazdrosci :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Mina Reni...:) MjM IP: *.ats.pl 14.01.10, 09:52 chyba jednak sprzedał. Odpowiedz Link Zgłoś