Gość: ziutka IP: 195.117.57.* 05.02.10, 19:54 oj,ale się Ela obnosiła dziś z kwieciem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Haha Re: Parada storczyka IP: *.opera-mini.net 05.02.10, 22:27 Ojciec Zytki bedzie do Eli startowal :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kia Re: Parada storczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 00:23 Też mi się wydaje że Elżunia zrobiła wrażenie na pułkowniku:) Ale tak sobie myślę że jeśli na spotkaniach towarzyskich u mnie byłoby tak sztywniacko i odchodziłaby taka gadka jak u Lubiczów to chyba bym się pocięła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Parada storczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 08:23 Najlepsze bylo jak sie rodzice Zyty przedstawili cioci Stasi. Jak ten pulkownik to takiej starej daty, to i maniery jakies powinien miec. A on nawet slowa nie powiedzial, tylko jego zonka cos tam rzucila w stylu Alina (?) jakas tam z MEŻEM. No wiadomo, ze nie z kochankiem czy z synem :D A ciocia Stasia tez nie lepsza, nawet sie nie przedstawila i od razu poleciala do kuchni lepic pielmeni i czaju naparzyc. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Parada storczyka 06.02.10, 11:31 No wiesz, kuchta nie domownik, przedstawiać nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_poranka Re: Parada storczyka 06.02.10, 11:48 a ja tam nie mam nic przeciwko cioci Stasi- uważam, że w kazdym domu jeden "murzyn" powienien być Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Parada storczyka 06.02.10, 13:11 Śmieję się z cioci Stasi, a sama dziś barszcz z uszkami zrobiłam rodzinie. O nie, trzeba powstanie niewolnicze wzbudzić. :P Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_1 Re: Parada storczyka 06.02.10, 17:13 no faktycznie, z tą ciocią stasią przesadzili. Przecież rodzice Zyty przyszli wieczorem, tak długo Stasia musiała siedzieć? co Ela nie potrafi przynieść jedzenia z kuchni? a może chcieli pokazać "jak nam się dobrze wiedzie, mamy pomoc domową" Odpowiedz Link Zgłoś