Gość: lolafasola IP: *.jmdi.pl 11.02.10, 18:52 w dzisiejszym odcinku aktorka grająca Majkę była ubrana w sukienke i było widać jej nogi..złamka..anoreksja az sie niedobrze robi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: we Re: anorektyczka aktorka Majka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 19:05 Też nie moge na tą dziewczyne patrzeć ,ta jej naciągnieta twarz i minki tragiczne a w dodatku te nózki !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitti Re: anorektyczka aktorka Majka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 19:14 Bez przesady, dzisiejsze nogi były fajne, wcale nie anorektyczne, choc że szczupłe to trzeba przyznac. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: anorektyczka aktorka Majka 11.02.10, 20:46 już wolę taką Majkę, niż w wiecznie "ciążowych" sukienkach Brzydulę - Ulę (szczupła nie jestem) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: anorektyczka aktorka Majka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.02.10, 22:08 Ula była ładnie szczuplutka, a jej nogi były wręcz zjawiskowe, natomiast Majkę posadziłabym dziś przed wielką michą pączków. Może po takiej posiadówce wreszcie zaczęłaby wyglądać estetycznie. Czy faktycznie ludzie w Polsce jeszcze głodują? Szkoda, że nie zagrała w Liście Schindlera, nie trzeba byłoby jej stylizować. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: anorektyczka aktorka Majka 11.02.10, 22:39 Ula była ładnie szczuplutka???!!! no to chyba nie mówimy o tym samym serialu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: anorektyczka aktorka Majka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.02.10, 23:02 Chyba nie, a wg.Ciebie jaka była? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: anorektyczka aktorka Majka 11.02.10, 23:05 gdyby była "szczuplutka" nie nosiłaby ciążowych ciuchów, przykrywających jej brzuch, no wybacz, ale OK, możemy mieć różne pojęcie szczupłości, szczupła była Wioletta, Paulina, o! w moim pojęciu, a Ula, cóż, była klockiem, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: anorektyczka aktorka Majka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.02.10, 23:12 Wybacz, ale nie oglądałam tego serialu, dlatego nie wiem jakie ciuchy nosiła Ula, pamietam jak mignęła im telewizorze jeszcze jako brzydula, ale już z tendencją do poprawiania wyglądu. Miała sierotkowatą spódnicę, ale już normalne buty na obcasie i wtedy pomyślałam, że to niezła laska, a nogi ma po prostu mistrzowskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: anorektyczka aktorka Majka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 23:01 ula szczupla??????????????????????????????????? przeciez ula byla grubawa,o niezbyt kobiecej sylwetce,taka ubita chlopka,a nogi i uda miala wrecz grube Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: anorektyczka aktorka Majka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.02.10, 23:08 Według mnie wyglądała bardzo ładnie, weźcie pod uwagę, że kamera dodaje około 5 kilo.To zależy co rozumiemy pod pojęciem "szczupła", bo dla mnie dziewczyna np.o wzroście 170 ważąca 45 kilo to już anoreksja Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta1985 Re: anorektyczka aktorka Majka 12.02.10, 10:06 Ula raz miała ubrane takie brązowe spodnie(jeszcze brzydula) dupsko w nich miała jak szafa, ale nogi mi się podobały, choć przeważnie były pokazane tylko łydki, bo krótkich spódniczek jej nie zakładali. Odpowiedz Link Zgłoś
railly Re: anorektyczka aktorka Majka 12.02.10, 10:16 Ula szczuplutka, ha ha ha ha. Dajcie spokój już tej Majce, przecież kobiety też są szczupłe, nie każda musi mieć wielki biust i obfite biodra. Pooglądajcie dobie jak wyglądają anorektyczki. BTW takie uwagi robią najczęsciej sfrustrowane swoim odbicie w lustrze grubaski, więc zastanówcie się najpierw nad sobą: nie każdy kto jest od was szczuplejszy i nie wylewają mu się boki z dzinsów jest anorektykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozambique n/z Re: anorektyczka aktorka Majka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.10, 10:43 ale kazdy kto ma BMI duzo ponizej normy jest chory Majka wyglada na zagłodzoną i tyle ! a kamera nie dodaje optycznie kilogramow tylko centymetrów Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: anorektyczka aktorka Majka 12.02.10, 10:53 Może ma taką budowę ciała po prostu? są ludzie, którzy jedzą normalnie (czasami wydaje nam się, że aż za dużo), a w ogóle nie tyją. Nie sądzę, żeby Joanna Osyda miała hopla na punkcie bycia chudą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolafasola Re: anorektyczka aktorka Majka IP: *.jmdi.pl 12.02.10, 11:16 wątek nei jest o brzyduli tylko o Majce..cokolwiek napiszecie, szczupła, ze ma taka figurę , ze na pewno je... to ja mam oczy i widzę, że TVN promuje anoreksję w postaci tej aktorki. Kamera pogrubia i to sporo, a ona w kamerze jest chuda jak patyk i jak widze ze ma nogi jak patyki , skóra i kosci to widze...to jest po prostu anorektyczka ..dlatego wiekszosc strojow jakie nosi to leginsy pod spódnice aby pogrubic optycznie nogi, albo spodnie i poszerzające ją bluzki ...kamerzysci staraja sie i tak ją pokazywać raczej od pasa w góre..jak tylko jest taka możliwosc... to anorektyczka i to jest przykre ze anoreksje sie promuje, chorobą na którą dziewczyny umierają... Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: anorektyczka aktorka Majka 12.02.10, 11:28 Dajcie dziewczynie spokój. Nie jest anorektyczna, ale zbyt szczupła. Skoro dajemy prawo do zaistnienia aktorkom o obfitych kształtach (zapewne swoim istnienie usprawiedliwiają obżarstwo innych), to dajmy i tym zbyt szczupłym. Ciekawie ktoś zauważył, że polityczna poprawność nie pozwala nazwać kogoś tłustym, tylko tłumaczy się takie osoby chorobami, branymi lekami (np. niedoczynność tarczycy, branie sterydów powoduje nadmierne tycie). A otyłość to choroba społeczna. To nie działa już w stosunku do szczupłych, a nadmierna szczupłość to też czasem kwestia pewnych chorób (np. niedoczynność tarczycy). Uprzedzam ewentualne zarzuty - teraz bliżej mi do nadwagi niż niedowagi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozambique n/z Re: anorektyczka aktorka Majka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.10, 11:35 nadmierna szczuplosc to moez bcy NADczynnosc tarczycy NIEDOczynnosc zas moze skutkowac otyłością to tak na marginesie Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: anorektyczka aktorka Majka 12.02.10, 11:58 Masz rację. Wyżej pisałam o tej niedoczynności i potem mi się poplątało na klawiaturze ;) Temat mi blisko bo moja rodzina to tarczycówki i moja mama przez większość życia była przez to "anorektyczna". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda Re: anorektyczka aktorka Majka IP: *.xdsl.centertel.pl 02.11.10, 19:23 Uważam, że Majka jest piękną dziewczyną, zresztą wcześniej wspomniana Ula też. Majka jest chudsza Ula grubsza, dla każdego coś miłego;) A oskarżanie Majki o anoreksję to przesada. Taka się urodziła, taką ma budowę i tyle. Są tacy ludzie, co jedzą ile chcą i nie tyją. Uważam, że to kwestia genów. Nie uważam żeby miała super figurę, ale i tak wolę oglądać jej sympatyczną buźkę niż większości bardziej "kształtnych" polskich aktorek. Ona ma wyjątkowy wdzięk i dlatego dostała tę rolę. I nie gadajcie więcej o anoreksji bo ja to odbieram jako zwykłą ludzką zazdrość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mężczyzna Re: anorektyczka aktorka Majka IP: *.igloonet.pl 01.08.10, 22:56 Ile takich osób widzisz codziennie na ulicy? Doczepiłeś się do niej tylko dlatego że gra w tym serialu? ile Ty masz wad? pewnie jesteś gruba brzydka i masz nogi jak słonica a pisząc na forum chcesz się dowartościować. Żałosne jest to że o osobie która widzisz na ulicy i jest np. bardzo chuda na forum nie piszesz a o aktorce grającej role Majki napieprzasz jakbyś zazdrościła( tylko nie odpisuj że nie masz czego). Żenua. Mi się Ona podoba (z wyglądu , charakteru nie znam) Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: anorektyczka aktorka Majka 02.08.10, 15:14 Akurat w tym przypadku jest to stwierdzenie faktu. Aktorka grająca Majkę jest chorobliwie chuda (może ma anoreksję,może cierpi na inną chorobę powodującą wychudzenie)... Odpowiedz Link Zgłoś
marslo55 Re: anorektyczka aktorka Majka 03.08.10, 09:52 gazeta_mi_placi napisała: "Aktorka grająca Majkę jest chorobliwie chuda (może ma anoreksję,może cierpi na inną chorobę powodującą wychudzenie)..." A może po prostu mało je? Dużo ćwiczy? Ma wyjątkowo dobrą przemianę materii? Rozumiem, że figura Osydy nie musi się podobać, ale nie każda bardzo szczupła osoba to ofiara choroby. Czy na widok dziewczyny z nadwagą stwierdzasz, że musi ona cierpieć na chorobę powodującą tuszę? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: anorektyczka aktorka Majka 03.08.10, 12:08 Nie wygląda na osobę dużo ćwiczącą,takie osoby są lekko umięśnione i nie są aż do takiego stopnia wychudzone. Dobra przemiana materii powoduje,że człowiek bez problemu utrzymuje SZCZUPŁĄ sylwetkę,a nie wychudzoną. >Czy na widok > dziewczyny z nadwagą stwierdzasz, że musi ona cierpieć na chorobę > powodującą tuszę? Nie,że po prostu jak większość osób z nadwagą się obżera i nie rusza (tylko nie wielki procent osób z nadwagą to osoby chore lub muszące przyjmować np.leki sterydowe,większość to jednak opychanie się niezdrowym tuczącym jedzeniem,brak dbałości o siebie i brak ruchu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłopak Re: anorektyczka aktorka Majka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.10, 11:33 Chciałbym Was zobaczyć dziewczyny - jak wyglądacie, że tak psy na tej aktorce wieszacie. Pewnie leczycie swoje kompleksy bo niejedna z Was tutaj się wypowiadających jest niezłym pasztetem. Majka jest całkiem ładną dziewczyną o delikatnej dziewczęcej urodzie, szczuplutka i nie wygląda na swoje lata. W tej sukieneczce wyglądała bardzo ładnie, szczupłe zgrabne nózki. A Wy co kobyłki pewnie w spodniach chodzicie IoI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: anorektyczka aktorka Majka IP: *.chello.pl 12.02.10, 12:12 sory, ale w tej wczorajszej kiecuni i marynarczce/żakieciku plus wysokie obasy wylądała ... kiepsko! Sporo lepiej wygląda w swoich tunikowatych i getrowatych szmatkach. Wcale nie jest anorektyczna - ma biust! (nie cyce jak donice, ale coś tam widać!). Nóg nie ma mega chudych! A że jest szczuplutka - bo też młodziutka jeszcze, bez dzieciaka i prosiaka... bosche! Dajmy szansę inne twarzy, innym aktorom. Miło mi się na nią patrzy - zapewne jest ciekawsza niż niejaka Marietta Ż. czy wspomniana Ula. Nawiasem mówiąc - anorektyczki nieco inaczej wyglądają!!!! więc nie bardzo widzę sens teorii o promocji przez TVN tej choroby!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: anorektyczka aktorka Majka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.10, 12:27 ty masz ciągoty do wlasnej plci skoro podobaja ci sie chlopiece tyłeczki ? Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: anorektyczka aktorka Majka 12.02.10, 19:39 On ma 15 lat. Więcej nie. W każdym razie poziom wypowiedzi na to wskazuje. Który dorosły facet pisze na forach 'lol'? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: anorektyczka aktorka Majka 12.02.10, 12:15 rzadko oglądam Majkę, akurat wczorajszy odcinek widziałam - aktorka grająca Majkę mi się nie podoba ale nogi ma świetne :) tylko pozazdrościć :) Odpowiedz Link Zgłoś
simax50 Re: anorektyczka aktorka Majka 12.02.10, 12:33 Może się schować za kij od miotły. Odpowiedz Link Zgłoś
railly Re: anorektyczka aktorka Majka 12.02.10, 12:46 simax50 napisał: > Może się schować za kij od miotły. No i co z tego? Wiekszosc ludzi na ulicach nie zmiesciłoby się nawet za szafą, a bardziej piętnuje się szczupłych niż grubych. NIE KAŻDA SZCZUPŁA, A NAWET CHUDA OSOBA MA ANOREKSJĘ!!! Ludzie, ile Wy macie lat, że piszecie takie bzdury? Wpiszcie sobie w google hasło "anoreksja" i zobaczycie jak wygląda anorektyk. Aktorka jest szczupła, ale taka właśnie ma być, ile można oglądac wciąz te same aktorki?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no name Re: anorektyczka aktorka Majka IP: *.4web.pl 12.02.10, 16:23 >Wiekszosc ludzi na ulicach nie zmiesciłoby się nawet za szafą Chryste Panie, gdzie ty mieszkasz?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ii gruba lolafasola IP: 83.1.16.* 12.02.10, 19:59 Zgadzam się. Może autorka tego obciachowego wątku zajmie się swoją nadwagą, bo z pewnością ma jej więcej niż aktorka grająca Majkę ma niedowagi (o ile w ogóle jest tu jakaś niedowaga). Zadziwiające z jaką łatwością przychodzi prymitywom mówienie "ona jest za chuda" albo "jesteś za chuda". No bo przecież powiedzieć komuś "jesteś za gruba" nie uchodzi. A tymczasem różnica jest żadna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: gruba lolafasola IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.02.10, 21:36 No i co, zrobiłaś sobie dobrze wyzywając kogoś od grubasów.Wiesz, problemem w polskich tasiemcach nie jest promowanie grubasów (ktoś widział w polskiej telenoweli grubasa w głównej roli? Tak, tak,Ula, no zwyczajnie przewracała się z powodu dużej dupy, brzucha, tłuszczu na nogach i wszędzie) tylko takich kości obleczonych skórą jak Osyda, Oksyda czy jak jej tam. I wiesz, dlaczego się wściekam? Mam masę kuzynek, które niedługo zaczną dojrzewać i nie chciałabym, żeby szkieletor był dla nich wyznacznikiem, tego jak powinna wyglądać młoda kobieta. Żeby głodziły się jedząc dwa jabłka i trzy marchewki dziennie, bo może nie będą miały takiej świetnej przemiany jak to dziewczątko. A prywatnie to ona sobie może być jaka chce, bo co mnie to obchodzi czy gruba, czy chuda. P.S. Mam BMI 19,5, właśnie obliczyłam, pewnie wg.Ciebie powinnam już zapisać się do Klubu Kwadransowych Grubasów Odpowiedz Link Zgłoś
railly Re: gruba lolafasola 12.02.10, 21:52 Aha, szczuplych mozna wysmiewac bez problemu, a grubsi sa pod ochrona? Ja nie widze najmniejszego sensu w ocenianiu czy Joanna Osyda jest chuda czy nie (jest SZCZUPLA, rety), tak jak nie interesuje mnie kto ma jakie BMI. Po prostu swiat nie jest carno-bialy, na swiecie zyja nie tylko idealy o idealnej sylwetce,ale tez i grubsi, i chudsi. Telewizja odbija rzeczywistosc, po prostu. Zamiast pienic sie na szczuple aktorki, lepiej naucz swoje kuzynki madrosci, zeby nie musialy czerpac jej z telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: gruba lolafasola IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.02.10, 21:58 Grubsi faktycznie są pod ochroną, zwłaszcza telewizji, bo ich tam po prostu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: gruba lolafasola IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.02.10, 22:11 No comment. Sama sobie odpowiedziałaś na moje pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
railly Re: gruba lolafasola 12.02.10, 22:32 Masz racje, odpowiedzialam. Telewizja jest odbiciem rzeczywistosci, wiec skoro jest w niej mocno otyly Hugo, o ktorym chyba nie zalozyliscie watku, to dlaczego nie moze byc aktorki typu Joanna Osyda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: gruba lolafasola IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.02.10, 22:55 Tak, z całą pewnoscią mocno otyły Hugo może być wzorem dla nastolatek, bo jak wiadomo każda wyrastająca z różu dziewczynka marzy, żeby wyglądać jak Hugo]:) Odpowiedz Link Zgłoś
railly Re: gruba lolafasola 12.02.10, 23:00 moniko, przeczytaj jeszcze raz, ze zrozumieniem, bo mowimy o dwoch zupelnie roznych sprawach. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: gruba lolafasola IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.02.10, 00:44 Nie sądzę, żebym miała problemy ze zrozumieniem. Za to Ty sama sobie przeczysz, piszesz wcześniej "Wiekszosc ludzi na ulicach nie zmiesciłoby się nawet za szafą" (rozumiem, że tacy grubi), po czym nie jesteś w stanie podać jednej grubej kobiecej postaci w polskim tasiemcu, która byłaby główną bohaterką, a twierdzisz, że telewizja oddaje rzeczywistość? Męskie role się nie liczą, tylko nie pytaj dlaczego bo jak nie wiesz, to ja się poddaję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jujka Re: gruba lolafasola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 23:09 monika, nie martw sie, majka za chwile sie zaokągli, przeciez jest w ciąży!!! :))))) I bedziesz mogła zapomniec na chwile o swoich kompleksach ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: gruba lolafasola IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.02.10, 23:56 Hurra, z całą pewnością jej ciąża będzie równie piękna jak niepokalane poczęcie. Błagam, dajcie mi nadzieję, że operatorzy, charakteryzatorzy pogrubią jej jakoś nogi, bo inaczej chyba nie zasnę. Odrywając się od głównego wątku - jak chcecie obejrzeć coś faktycznie wartościowego, to za chwilę w polsacie będzie "Diuna" Odpowiedz Link Zgłoś
ewblasz Re: anorektyczka aktorka Majka 13.02.10, 12:34 Sama aktorka fatalna i robi koszmarne miny, ale akurat nóżki ma w porządku, podobała mi się w tej sukieneczce i czerwonych bucikach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolafasola Re: anorektyczka aktorka Majka IP: *.jmdi.pl 13.02.10, 14:52 Socha- szczupła , nikt nie powie o niej ze jest anorektyczka, ze jest chuda, nikt nie powie, że jest gruba..każdy powie szczupła , zgrabna dziewczyna = Małgorzata Socha..czyż nie??...nikogo jej szczupłość, nie razi bo dziewczyna jest w normie. To jeden z przykładów szczupłej aktorki, o której się powie- jest szczupła. o aktorka grającej Majkę nie da się tego tak powiedzieć- jest po prostu szczupła..nie..ona jest chuda, jest anorektyczka i będę się tego trzymać bo cokolwiek napiszecie, ze ma taka przemianę , ze ja jestem tłustym potworem , ze się nie znam, ze ona jest właśnie zgrabna...to ja mam oczy i widzę..ze to anorektyczka!!!!!!!! pokazuje się w tym firmie- anorektyczną dziewczynę, która zapłodniona jest w trakcie cytologii przez pomyłkę. Taki film oglądają młode dziewczątka i co widzą..jaki przekaz...wychudzone jak z Oświęcimia jest ok, cytologii nie warto robić bo można zajść w ciąże he he he .. tvn już dawno zszedł na psy ale każdy kolejny ich film to coraz większa żenada. ANOREKSJI W MEDIACH POD KAŻDĄ POSTACIĄ MÓWIĘ STANOWCZE NIE!! ANOREKSJA TO CHOROBA PROWADZĄCA DO ŚMIERCI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: anorektyczka aktorka Majka IP: *.chello.pl 13.02.10, 19:37 dziżas, ale Osyda nie wygląda jak anoretyczka! Bosche - widzieliście na oczęta tak chore osoby? Bo ja Tak!!!!! I to nieco inna "bajka" niż szczupłośc Majki (owszem nie jest tak zgrabna i proporcjonalna jak Socha, ale jest nadal bardzo szczupła, a nie anorektyczką!!!!). Tak szczupłych osób na ulicach też sporo! Laska jest młoda, zapracowana, studiuje, a nie wpinkala obiadki domowej roboty, podjada wieczorami, rodzi dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: anorektyczka aktorka Majka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 22:06 Gość portalu: lolafasola napisał(a): > ANOREKSJI W MEDIACH POD KAŻDĄ POSTACIĄ MÓWIĘ STANOWCZE NIE!! ANOREKSJA TO > CHOROBA PROWADZĄCA DO ŚMIERCI!!! wiesz co, zastanow sie czy ty czasem nie obrazasz tej aktorki, bo to ze głupoty opowiadasz o promowaniu anoreksji to jest pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
railly Re: anorektyczka aktorka Majka 15.02.10, 08:02 lolafasola, potrzebny Ci dobry lekarz albo podstawowa wiedza o anoreksji. Poczytaj o tej chorobie lub idz do psychologa, ktory wyleczy Cie z kompleksow, bo ta dyskusja robi sie juz niestrawna,. Wszystkim, ktorzy upieraja sie przy anoreksji tej aktorki, polecam najpierw wpisacv w google haslo "anoreksja",a dopiero pozniej wrocic do dyskusji. Bo rece juz mi opadaja, jakie jestescie ograniczone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miks Re: anorektyczka aktorka Majka IP: *.toya.net.pl 15.02.10, 18:38 Wracając do aktorki- dla mnie jest niestrawna. Buźka spięta, oczy wybałuszone jakby miała zatwardzenie. Taka artistka ze spalonego teatru. Miałam nadzieję, że ten serial będzie ciekawszy. Odpowiedz Link Zgłoś
majeczka200 Re: anorektyczka aktorka Majka 16.02.10, 14:39 Ta laska jest naprawdę niesamowicie chuda do przesady (zaznaczam że nie pisze ja również zawsze byłam bardzo szczupła i nie mam problemów z wagą) jadnak Osyda powinna troszkę przytyć.Tak ogólnie nie podoba mi się jej uroda a szczególnie odstające uszy może powinna zmienić fryzurę które to ukryją.Ogólnie jakoś nie mogę do nie zapałać sympatią wydaje się wiecznie nadąsana i jakaś bez charyzmy ale cóż to moje odczucia w każdym razie w porównaniu do Brzyduli ten serial jest denny. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwas Re: anorektyczka aktorka Majka 17.02.10, 12:14 Anorexia nervosa . I tyle . Nie piszcie że jest szczupła ,bo tivi i kamera dodaje jakieś 7 kilo ,więc mogę sobie wyobrazic jak wygląda na żywo . Brr,wzdrygam się na samą myśl ,jak może poranić faceta w akcji . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racja Re: anorektyczka aktorka Majka IP: 83.70.182.* 22.04.10, 18:39 I dlatego nie ma nic a nic miedzy nią a Michałem.Michał pewnie się boi,że go porani,a cała ekipa naciska na scenarzystę,żeby czasami nie było sceny jak majka się rozbiera.Totalna anoreksja a widać to nie tylko po jej wyglądzie ale także po tym ,że nic nie je w serialu.Sceny z jedzeniem to dla niej koszmar to widać...choć ostatnio zjadła łyżkę spagetti, i to był cud.Serial i TVN bardzo stracił na tym że w roli głównej obsadził osobę chorą,a tyle się mówi,żeby nie pokazywać w tv takich kobiet!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
railly Re: anorektyczka aktorka Majka 23.04.10, 09:17 do "racja": sama jesteś chora, na zawiśc i zaslepienie. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: anorektyczka aktorka Majka 23.04.10, 14:02 racja, pokaż mi ty jakąkolwiek scenę w jakimkolwiek serialu, gdzie jedzą "na prawdę". Ona nie wygląda jakby jedzenie było dla niej koszmarem, ona wygląda jakby egzystencja była dla niej koszmarem. Taką minę ma w każdej scenie. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: anorektyczka aktorka Majka 02.08.10, 15:12 >kamera dodaje jakieś 7 kilo... 5 kg,ale to też zawsze coś. Aktorka grająca Majkę po prostu wygląda na zagłodzoną anorektyczkę,nie wiem czy choruje na tę chorobę czy na inną,ale jej wychudzenie nie jest normalne. I jeszcze prawie z każdej ze scen nosi warstwowe ubrania. Odpowiedz Link Zgłoś
emae Re: anorektyczka aktorka Majka 08.11.10, 16:25 Nie oglądam tego serialu. Widziałam urywki i jak dla mnie, dziewczyna wyglądała ok. Natomiast znajomy widział ją w rzeczywistości... Mówi, że jest o wiele chudsza niż to widać w telewizji i faktycznie wygląda na zagłodzoną... Odpowiedz Link Zgłoś