biograd Re: United States of Tara 12.02.10, 01:06 Mnie też się podobał, całkiem zabawny :) Ale to dopiero pierwszy odcinek, pożyjemy, zobaczymy... Mam nadzieję, że będzie się działo! Odpowiedz Link Zgłoś
nedzioza Re: United States of Tara 12.02.10, 21:57 niepodobny do niczego co wcześniej widziałam serial trochę mnie skonfudował, ale wciągnął i juz czekam na następne odcinki. a poza tym uwielbiam tony collette i 'chrisa o poranku' pamięta to jeszcze ktoś jak pięknie prowadził audycje w Przystanku Alaska, i do dzisiaj jest ciachowaty, mniam...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: United States of Tara 13.02.10, 00:48 nedzioza napisała: > niepodobny do niczego co wcześniej widziałam serial trochę mnie > skonfudował, ale wciągnął i juz czekam na następne odcinki. a poza > tym uwielbiam tony collette i 'chrisa o poranku' pamięta to jeszcze > ktoś jak pięknie prowadził audycje w Przystanku Alaska, i do dzisiaj > jest ciachowaty, mniam...;-) Taakk... Toni Colette uwielbiam od czasów "Wesela Muriel", a Johna Corbetta od "Przystanku Alaska" - oczywiście :-) Nic to. Zobaczymy, co dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
nedzioza Re: United States of Tara 13.02.10, 10:07 O tak! Wesele Muriel to był hit z Abbą w tle! Szkoda tylko, że serial jest dość późno nadawany, i pewnie jak będzie nowa ramówka to mogą go przesunąć w jakieś bezsensowne pory... Miejmy nadzieję, że nie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mist3 Re: United States of Tara 13.02.10, 20:26 niestety obejrzałam kawałek (podobał mi się!) i sen mnie zmógł - pracuję długo i o takiej porze jestem już zmęczona. Wiem, że to nic nie da, ale muszę się wyżalić - dlaczego FAJNE seriale nadawane są o takiej porze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;P Re: United States of Tara IP: *.dialog.net.pl 13.02.10, 21:43 ordynarne i głupie... IMO oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
anndziax Re: United States of Tara 13.02.10, 22:22 jak dla mnie - wielkie rozczarowanie. Przemęczyłam dwa odcinki i dalej po prostu nie mogę. Sama nie wiem co poszło nie tak. Ale coś ewidentnie się rypło. Odpowiedz Link Zgłoś