la.bruja 20.04.10, 20:53 Czy Henio gdzieś chodzi do pracy? Czy pełni jedynie rolę baby - sittera i służacego? Jego służalcza rola wobec obijającej się Martusi jest żenująca :/ jeśli powtarzam wątek to przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
la.bruja Re: Status Henia w MjM 20.04.10, 20:55 i dzisiejsze śmieszne pytanie troskliwej matki o której syn wrócił z impry Oczywiście to Henio znał odpowiedź ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Status Henia w MjM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 21:44 W ogole to jaki dziwny i niemozliwy jest taki uklad. Brat (?) zmarlego meza mieszka z bratowa, zajmuje sie jej dziecmi i w ogole. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Status Henia w MjM 20.04.10, 22:57 Przeciez on z nia nie mieszka, ma swoje mieszkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Status Henia w MjM 20.04.10, 23:52 A jak sie Marta usmiechnela, prawie ze sie oblizujac, jak Szymon jej powiedzial, zeby sie od Ani przez pare dni z daleka trzymala (niby, ze grypa) Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Status Henia w MjM 21.04.10, 15:46 xemxija napisała: > A jak sie Marta usmiechnela, prawie ze sie oblizujac, jak Szymon jej powiedzial > , > zeby sie od Ani przez pare dni z daleka trzymala (niby, ze grypa) Tak! Padłam ze śmiechu! A niby co ona robi na codzień, jak nie trzyma się od córki z daleka :))) Z tym tekstem, to przegięli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Status Henia w MjM IP: *.centertel.pl 21.04.10, 01:00 status SŁUGI! Henio troskliwie pyta, czy Marta jest głodna, Henio nalewa jej kawy po westchnieniu"nie jestem głodna, ale napiłabym się kawy...", Henio zabiera Anulkę na basen (bo to DO HENIA dzwoni z propozycją Marek). Marta wyprowadza córkę, by sprawdzić, jak czują się lalki w Nowym Roku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Status Henia w MjM IP: *.tomaszow.mm.pl 21.04.10, 07:37 No i dobrze, ze sprawdza, jak sie czują. A nuż Szymon będzie potrzeny, jeśli zasmarkane są, jak Martunia? Każda okazja do spotkania dobra:) Odpowiedz Link Zgłoś
lovecosmetics Re: Status Henia w MjM 21.04.10, 09:02 Tak. Pełni rolę życiowego pierdoły. Nadskakuje wokół charczącej Martuni i organizuje jej życie domowe bezproblemowo... Odpowiedz Link Zgłoś
qpiska Re: Status Henia w MjM 21.04.10, 16:13 A ja to sobie tak cichutko marzę by Henio wyjechał gdzieś na wakacje/urlop i wtedy bidna Martusia nie będzie wiedziała w co rączki wsadzić i będzie tylko ciągle chrząkać i chrząkać ;) Wiem, wiem, że moje marzenie raczej nierealne do zrealizowania, bo jeśli już Henio gdzieś chciałby wyjechać to i tak Martunia chrząkalińska wepchnie mu do torby podróżnej Anię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka_poranka Re: Status Henia w MjM IP: *.multimo.pl 21.04.10, 17:08 Ania powinna zamieszkać z Heniem i uwolnić matke od swojej osoby, wątek Marty , jej dzieci i jej pracy jest po prostu beznadziejny, niech może znów ją napadną, bo juz jej gra i chrząkanie mnie wnerwia Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Marta straszy! 21.04.10, 17:58 Jej chrząkanie, nasilone strasznie w tym odcinku, było uzasadnione, bo zapadła na grypę. Poza tym zasłabła w kuchni i dzwoni do Szymona i mówi, ze nie chce straszyć Małgosi. A normalnie jak straszy wszystkich dookoła swoim wyglądem to jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozambique n/z Re: Marta straszy! IP: 188.33.84.* 23.04.10, 22:02 a czy gdzies w toku akcji zostalo wyjasnione czy Henio jest niedorozwiniety / opóźniony w rozwoju ???? bo jego poddanstwo, slużalczosc i robienie z siebie kompletnego pipka w kontakcie z materialem genetycznym Jej OSwieconosci byloby raczej niezroumiale u normalnie psychicznie, fizycznie i płciowo roziwnietego mezczyzny w srednim wieku serio pytam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka_poranka Re: Marta straszy! IP: *.multimo.pl 24.04.10, 09:40 jego "inność" była chyba poruszana dość dawno, jeszcze jak żył Norbert- wtedy była rozmowa z Martą o Heniu, on sam zreszta też chyba wspominał o tym... Odpowiedz Link Zgłoś