mayessa 18.05.10, 20:49 I w łóżeczku i śniadanie razem... SIelanka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mania_28 Re: Marta i Ania!!!!!!!! dziś razem - MJM 18.05.10, 21:26 a ja chce takiego Henia, który nie dość, że zabawi mi dzieci, to jeszcze lata co dzień po bułki i prowadzi za mnie cały dom!!! A ja sobie będę panią sędzią i będę się umawiać z prawnikami i lekarzami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mania Re: Marta i Ania!!!!!!!! dziś razem - MJM IP: 109.243.33.* 18.05.10, 21:50 Ja bym chyba zwariowała z takim Heniem. Sielanka dlugo nie trwala. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia-3 Re: Marta i Ania!!!!!!!! dziś razem - MJM 18.05.10, 21:50 To ja też poproszę.. Odpowiedz Link Zgłoś
ls48 Re: Marta i Ania!!!!!!!! dziś razem - MJM 18.05.10, 22:33 A jaka byla Marta zdziwiona gdy Heniu zaproponował, że on odprowadzi Anie do przedszkola. Tyyyy? - zapytala zdziwiona jakby to po raz pierwszy Heniu to robił.ha,ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
whiteczeremcha Re: Marta i Ania!!!!!!!! dziś razem - MJM 19.05.10, 00:07 Widocznie scenarzyści czytują forum seriale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyzula3 Re: Marta i Ania!!!!!!!! dziś razem - MJM IP: 193.201.167.* 19.05.10, 09:17 mnie sie podobala scena jak Martunia wrocila ze spotkania z mamucha swojego apsztyfikanta a Henio polecial odebrac Anie z przedszkola jakby Martunia nie mogla wracajac tego zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Marta i Ania!!!!!!!! dziś razem - MJM IP: *.ats.pl 19.05.10, 09:56 no przecież widziałaś jaka była padnięta i bolała ja głowa. Nawet Piotrek , który na nią czekał, chciał wychodzić. Ta kobieta jest wiecznie zmęczona, może powinna wyjechać i długo gdzieś odpoczywac? Odpowiedz Link Zgłoś
cortez1 Re: Marta i Ania!!!!!!!! dziś razem - MJM 19.05.10, 10:26 Gość portalu: anka napisał(a): > Ta kobieta jest wiecznie zmęczona, może powinna wyjechać i długo > gdzieś odpoczywac? Wyjechać i nie wracać! A poza tym, to akurat ten dzień w filmie scenarzyści chyba nie przemyśleli. Marta rano niby śpieszyła się tak na to spotkanie, że nie mogła zdążyć zaprowadzić Anię do przedszkola. POtem była na tym spotkaniu,a po powrocie Heniu szedł do przedszkola po Anię. Marta rzeczywiście była zbyt zmęczona tym dniem... Przecież NIC nie zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
binkaa Re: Marta i Ania!!!!!!!! dziś razem - MJM 19.05.10, 11:03 whiteczeremcha napisała: > Widocznie scenarzyści czytują forum seriale... JAKIS CZAS TEMU NAPISAŁAM MAILA DO REDAKCJI M JAK M dostałam zwrotkę : Dziękujemy za informację :-) Opinie Fanów przekazaliśmy już dalej - do scenarzystów. Być może nie zdawali sobie po prostu dotąd sprawy, jak ten wątek jest odbierany przez Widzów. Bo na przykład dla nas - w redakcji - ten mail był sporym zaskoczeniem :-) Redakcja MOZE TO PODZIAŁAŁO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyzula3 Re: Marta i Ania!!!!!!!! dziś razem - MJM IP: 193.201.167.* 19.05.10, 11:17 JAKIS CZAS TEMU NAPISAŁAM MAILA DO REDAKCJI M JAK M > dostałam zwrotkę : a co konkretenie do tej redakcji napisalas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Marta i Ania!!!!!!!! dziś razem - MJM IP: *.ats.pl 19.05.10, 12:48 może dala linka do wątku na forum.Ja bym tak zrobiła, tym bardziej ,że wątkow na temat Marty juz było kilka Odpowiedz Link Zgłoś
binkaa Re: Marta i Ania!!!!!!!! dziś razem - MJM 25.05.10, 12:06 dałam kilka linków do wątków na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polka Re: Marta i Ania!!!!!!!! dziś razem - MJM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.10, 11:16 a moze w Warszawce to nic nadzwyczajnego, ze sie rodzice dziećmi nie interesują i maja takiego "henia" do pomocy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elmo Re: Marta i Ania!!!!!!!! dziś razem - MJM IP: *.chello.pl 21.05.10, 12:00 > a moze w Warszawce to nic nadzwyczajnego, ze sie rodzice dziećmi nie interesują > i maja takiego "henia" do pomocy??? A ty masz jakiś kompleks związany z "Warszawką"? W twojej mieścinie wszystkie kobiety są przykładnymi mamusiami? Możesz przysiąc? Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: Marta i Ania!!!!!!!! dziś razem - MJM 20.05.10, 09:23 Mnie jeszcze uderzylo jedno. Kiedy Henio powiedzial, ze ma swoje sprawy do zalatwienia, ta z ironia do Piotrka rzekla: "Ta, idzie do przedszkola po Anie". No coz....tylko Martusia jest jedynie slusznie zapracowana i tylko ona moze miec swoje wazne sprawy (czyt. bzykanie z Budzynskim i niezajmowanie sie Ania). I rzeczywiscie, spotkala sie z potencjalna tesciowa i tak sie styrala z tego powodu, ze az normalnie potl jej ciekl. To jest tak malo realne, ze az juz robi sie z tego tragikomedia... Odpowiedz Link Zgłoś