cynaamonka 26.05.10, 09:11 Jak myślicie, przespała się z nim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liza_s Re: KSD - Daria i Dawid 26.05.10, 09:33 Zostawili to do uznania widzów. Ja myślę, że tak :) Ale może następny odcinek wyjaśni to dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
cynaamonka Re: KSD - Daria i Dawid 26.05.10, 09:49 Ja właśnie też myślę, że tak. Ale jedno mi nie pasuje - można było stwierdzić, że ona ma ochotę na seks z mężem i że go kocha. A skoro tak, to z innym facetem mogłaby pójść do łóżka tylko pod wpływem chwilowego impulsu, a nie z chłodnym zamysłem. Wydaje mi się, że zdradza taka żona, którą już mąż nie kręci. Czy mylę się? Odpowiedz Link Zgłoś
anka_cyganka35 Re: KSD - Daria i Dawid 26.05.10, 10:49 zdradza tak zona , ktora ma ochote na sex a maz od kilku miesiecy nie Odpowiedz Link Zgłoś
marslo55 Re: KSD - Daria i Dawid 26.05.10, 11:10 anka_cyganka35 napisała: "zdradza tak zona , ktora ma ochote na sex a maz od kilku miesiecy nie" Albo żona, która musi napisać genialny felieton erotyczny do genialnego czasopisma, terminy ją gonią, a natchnienia znikąd nie widać;) Odpowiedz Link Zgłoś
anka_cyganka35 Re: KSD - Daria i Dawid 26.05.10, 11:35 natchnienie to ona ma bo pisze bloga pomimo braku sexu z mężem. praktyki tylko brak :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: KSD - Daria i Dawid 26.05.10, 11:46 Wg mnie tak. Taką miała minę przed tym lustrem jakby dopadł ją orgazm pierwszy od lat. Aż pozazdrościłam. Można kochać partnera i być tak wyposzczonym seksualnie, że coś pęka. Znałam dwa takie związki i wbrew stereotypom to panowie hołdowali zasadzie "raz w miesiącu, pierwszego" - jedna wytrzymała w wierności 4 lata, druga 10 lat. Obie najpierw złożyły pozew. Ja tylko nie rozumiem dlaczego ona nie porozmawia z nim otwarcie, bez jakiś niedomówień, półsłówek? W tamtym przypadkach to wyjście zostało wyczerpane. Z opisów odcinków wynika, że orgazm orgazmem, ale co ukochany mąż, to jednak mąż. Daria uspokoi się na następne kilka lat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marion Re: KSD - Daria i Dawid IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.10, 12:56 a mnie tak natchnęła ta scena, tzn. ja mężątka od 8 lat regularnie uprawiająca seks z mężem (co niekoniecznie oznacza za każdym razem orgazm;-( bo on musi czesto a ja troche żadziej... ale za to mialam piękny sen erotyczny,miodzio....warto bylo chocby dla snu bo zdrady cielesnej sobie nie wyobrażam i nie darowalabym sobie czy tym bardziej męzowi Odpowiedz Link Zgłoś
cynaamonka Re: KSD - Daria i Dawid 26.05.10, 13:25 Zafrapowałaś mnie zwrotem "tym bardziej". Czyli de facto, Twoja zdrada byłaby nieco bardziej wybaczalna niż męża? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaska123 Re: KSD - Daria i Dawid 26.05.10, 16:19 Ja myśle, że nie. acet powiedział jej wprost, że che iść z nią do łóżka, może nawet było blisko, ale to by było zbyt oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: KSD - Daria i Dawid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 16:45 Mam nadzieję że sobie poszalała:) Należy się jej przy takim mężu Odpowiedz Link Zgłoś
cynaamonka Re: KSD - Daria i Dawid 28.05.10, 11:12 No ze zwiastunów najbliższego odcinka wynika wyraźnie, że jednak tak! Odpowiedz Link Zgłoś