vandikia 07.06.10, 21:17 'heniu jak mogles nam to zrobic' - no ofkoz kurde, nianka i pomoc domowa zaniemogła "czasami zapominam, ze henio jest jak dziecko" hahahahaha dobre dobre "to teraz juz nie bedziesz samotna matką z 3 dzieci" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mmm Re: ahahahaha IP: 109.243.126.* 07.06.10, 21:21 temu trzecimeu dziecku dorosła mylsaca kobieta powierza zycie i zdrowie swojego dziecka oraz stan chalupy nieeeeźle i co obstawiacie w roli nastepengo nachalnie reklamowanego produktu ? - jakis preparat na odchudzanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: ahahahaha 07.06.10, 21:23 a widzisz ja dzisiaj nie zauwazylam reklamy :D i piekna okazja byla do zareklamowania popularnego serialowego jubilera, a tu zwykły wiejski, no szok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: subiektywna Podziękowanie dla marki Delice było w napisach! IP: 89.231.218.* 13.06.10, 17:15 Pewnie już wcześniej, ale ja nie widziałam, a przypatrzyłam się dopiero w napisach końcowych poniedziałkowego odcinka ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: ahahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 23:11 vandikia napisała: > "to teraz juz nie bedziesz samotna matką z 3 dzieci" Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: ahahahaha 08.06.10, 17:36 I jak ona teraz biedna sobie poradzi? Dom, zakupy, gotowanie, opieka nad małą Anią, dobrze, że przynajmniej Łukasz sam chodzi do szkoły. I jeszcze do tego praca zawodowa! Odpowiedz Link Zgłoś