Dodaj do ulubionych

MjM - agencja matrymonalna

IP: 212.183.140.* 18.09.10, 12:25
czy naprawde w czasie kryzysu ludzie korzystaja z platnych serwisow randkowych i placa jakies abonamenty za to??? i w dodatku nabywaja jakies tam pakiety ekskluzywne?

Dziwny ten watek - wygalda na to ze to zloty biznes, co o tym mysliscie?
Obserwuj wątek
    • aga_ata Re: MjM - agencja matrymonalna 18.09.10, 13:41
      Myślę, że naciągane to jakoś nie jest.
      Ale nie znam się na zakładaniu firm:)

a Mirka tę swoją agencję reklamową to jeszcze ma czy już zupełnie olała?
      • Gość: sedno-sprawy Re: MjM - agencja matrymonalna IP: *.intelink.pl 19.09.10, 10:32
        Dla mnie naciągane do bólu. A już najbardziej to ich ciągłe zawalenie robotą. No i aż 4 osoby zatrudnione. Kinga to jeszcze rozumiem ale po co w takiej małej firmie niepraktykujacy wcześniej informatyk na etacie to nie mam pojęcia. No i Pietrucha tez nie wiem po co.
        • Gość: ikarr Re: MjM - agencja matrymonalna IP: *.as.kn.pl 19.09.10, 15:31
          Informatyk w kółko, bez przerwy,w każdym ujęciu, naprawia przecież serwer.
        • Gość: KaHa Re: MjM - agencja matrymonalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 00:27
          a po jakiego wafla tyle pomieszczeń? do tego tak dziwacznie odpicowanych... toż to spore koszty. kupa pracowników, kupa pomieszczen a tak naprawde można byłoby toto przez internet prowadzic w góra dwie osoby (jedna z nich administrująca w necie, druga -lub nawet obie-pod komórką), a do tych sporadycznych kontaktów z klientami spotykac sie w jakiejs przytulnej kafejce nawet na koszt firmy (kawa czy herbata dla klienta kilka razy w tygodniu /na dodatek brana na fakture/ to i tak taniej niz najem pomieszczen na cały miesiąc.
          widac ze wątek grubo naciagany.

KH

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka