IP: 93.159.143.* 12.10.10, 12:46
Czemu taka śliczna dziewczyna nigdy nie zadbała o zęby? Ten jej zgryz aż o pomste do nieba woła. Az się prosi o aparat... Tylko teraz na aparat pewnie już za późno, bo panna karierę robi... Szkoda, dużo traci przez tę zebiska, a w dodatku dziwne robi miny aby je choć troche ukryć. Styl mówienia też się pewnie z tego bierze.
Też was to irytuje? Podobnie jest chyba w przypadku Liszowskiej - ładna buzia z potworną zawartością;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Sedno-sprawy Re: Ola z MjM IP: *.INTELINK.pl 12.10.10, 15:08
      Fakt jest strasznie irytujaca. Niewiem czy to przez ten zgryz, ale ma straszną wadę wymowy, albo dykcje do chrzanu, bo słucha sie jej kiepsko. No i barwa głosu też odpychajaca. Generalnie cała ta postać jest sztuczna do bólu, ale pewnie będzie z Pawełkiem wiec zabawi na dłużej.
    • iza232 Re: Ola z MjM 12.10.10, 16:53
      Śliczna jest, ale jej "gra aktorska" koszmarna! Straszne drewno :(
      • Gość: kia Re: Ola z MjM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 17:04
        no zgadzam się z powyższymi opiniami. jak ja zobaczyłam to nie mogłam oderwać wzroku:) ale po 5 minutach oglądania jej na ekranie znienawidziłam ja. jak widać uroda szybko się nudzi, i na końcu i tak liczy sie tylko talent.
    • zavsze_usmiechnieta Re: Ola z MjM 12.10.10, 20:30
      Dla mnie ta postać jest irytująca.
      Już nawet pomijając ten zgryz.
      Ma denerwującą manierę w głosie.
      Dykcja do bani i dialogi też.
      Poza tym niby ma 19 lat, a wygląda jakby uciekła z gimnazjum.
      Taka niewinna, słodka, aż nierealna :P
      • Gość: mmm Re: Ola z MjM IP: 188.33.148.* 12.10.10, 23:10
        ta niunia w jakims wywiadzie wyznala ze ze wie ze urodzila sie z talentem aktorski
        zadna szkoal jej niepotrzeban i zamierza kariere robic bez zadnej nauki czy innych takich głupot

ogolnie zamierza jechać na urodzie i cześć
        • Gość: gaga Re: Ola z MjM IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.10, 06:31
          Jazda na urodzie bywa efektowna tyle, że krótka.
    • Gość: katarzyna Re: Ola z MjM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 09:39
      Ktoś jej pewnie kiedyś powiedział, że ślicznie wygląda jak się uśmiecha.
      Cały czas się uśmiecha, nawet jak Paweł jej mówi, że w tańcu jest jak drewno.
      Smutne sceny taż gra z uśmiechem.
      Strasznie irytująca.
      • Gość: mozambique Re: Ola z MjM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.10, 11:24
        czyli po prostu midrzy sie do kamery

akurat w serialach i telenowelach to popłaca

ale z aktorstwem ma to niewiele wspólnego ( za pare lat bedzie jak Trojanowska)
        • Gość: misia Re: Ola z MjM IP: *.icpnet.pl 13.10.10, 19:34
          ale przeciez mozna zalozyc aparta od wewnetrznej strony zeobó wiec nie rozumiem czemu nic z nimi nie robi. zwlaszcza ze kase chyba ma.
          • sylki Re: Ola z MjM 14.10.10, 16:56
            ale, ze niby co ona ma z zebami, bo jak dla mnie nie najgorsze?
          • kraabik Re: Ola z MjM 14.10.10, 18:20
            Może sobie założy, jak trochę się dorobi :) Takie wewnętrzne są trochę droższe. A z tego co kojarzę Brodka założyła i jakie ładne ząbki ma teraz. "Zniknęła" na czas leczenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka