iza232 14.10.10, 20:48 Czy ona nie przypadkiem jest "fiksum dyrdum" jak by powiedział Dyzma? Bo to co dzisiaj zaprezentowała w obecności bratowej i matki to przechodzi ludzkie pojęcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Monika NW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 22:28 fajna jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giga Re: Monika NW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 01:29 W tej roli Sylwia Gliwa udowadnia, ze jest nie tylko piekna kobieta, ale i dobra aktorka. szkoda, ze zrezygnowala z rudego koloru wlosow. byla wtedy bardzo oryginalna. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Monika NW 14.10.10, 23:40 Bo nie ma miłości trwalszej niż ta, którą się samemu w głowie wykreowało. Na przyszłość, jak ktoś ci będzie opowiadał jak potwornie został zraniony przez eksa/eksię, to dla równowagi ten wątek sobie przypomnij ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yoka1 Re: Monika NW 15.10.10, 11:07 to właśnie sobie pomyślałam wczoraj, że z nią coś nie hallo. Urojony związek, urojony romans Cieślika z Żanetą. A na początku serialu to była taka fajna postać, potem na długo zniknęła, a jak wróciła, to zachwouje się sfiksowana małolata. Szkoda, że taki bieg jej wątku wymyślił scenarzysta. Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Monika NW 15.10.10, 11:17 I jeszcze na koniec wsiadła z paszczą najpierw na Żanetę a potem na matkę. A nawet gdyby Żaneta związała się z tym Cieślikiem, to co Monice do tego? Jedna mu się podoba, drugiej nie trawi. Takie jest życie. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Monika NW 16.10.10, 07:25 A czy ona na początku serialu nei miała jakiejś normalnej fryzury, proste, dłuzsze włosy? teraz ta stylizacja na Marilyn Monroe, ZAWSZE ale to zawsze z odrostami (to moze sa zamierzone te czarne odrosty do tego platynowego blondu?). Ostatnio zreszta fryzura jest jakby lekko zaniedbana, dzięki czemu Monika upodabnia się do marii Ziębowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniola Re: Monika NW IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.10, 14:27 kiedys miala długie, rude włosy gfx.filmweb.pl/p/03/78/50378/63619.1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: princessofbabylon Re: Monika NW IP: 81.210.3.* 15.10.10, 15:44 Już gdzieś pisałam, że ona dla mne żałosna jest. Boi się, że starą panną będzie. Najbardziej śmiac mi się chciało jak siedziała kiedyś w kuchni u Ziębów z tymi lekarstwami na stole i była w takim stanie jakby przed chwilą dowiedziała się o śmierci kogoś bliskiego. Blada, ledwo żywa, ona jeść i spać nie może. No dramat! To jest taka desperacja, jakaś histeria, bo chłopiec poszedł do innej. Jak w gimnazjum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Monika NW IP: *.ip.netia.com.pl 18.10.10, 13:15 no przecież on jej się podobał!! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
yoka1 Re: Monika NW 19.10.10, 10:27 no a wczoraj to przeszła samą siebie w tej oooobcisłej chabrowej mini i panterce. Wyglądała jakby wyszła owszem z pracy, ale niekoniecznie była to praca w banku. I ten tekst, że teraz będzie niedostępna, to Cieślik zacznie za nią biegać. Serio takie naiwne kobiety istnieją? To zakrawa na jakąś manię i obsesję na punkcie sztywnego Damianka. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Monika NW 19.10.10, 15:44 Naczytała się poradników, że "mężczyźni wolą zołzy" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Monika NW 19.10.10, 15:56 W jednym miała rację: że Cieslik za tydzień przybiegnie z kwiatami i pierścionkiem. Tylko niestety nie do niej a do bratowej. Odpowiedz Link Zgłoś
shilaa Re: Monika NW 19.10.10, 20:06 niestety, znam mnostwo takich kobiet w rzeczywistosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mey Re: Monika NW IP: *.subscribers.sferia.net 20.10.10, 08:41 a ja myślałam, że takie durne to tylko w NW ... Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Monika NW 04.11.10, 11:19 A jednak ściemnia z tą ciążą. Robi jakieś dziwne uniki na pytania jak się czuje, nie chce iść do lekarza ani robić badań, głupie miny, uśmieszki itp. Na razie cel osiągnęła - przywiązała do siebie Cieślika. Ciekawe jak dalej ma zamiar rozegrać tę ciążę, która prędzej czy później musi być widoczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Monika NW IP: 93.159.143.* 04.11.10, 11:30 Wydaje mi sie, że celem było nie tylko przyciagnięcie do siebie Cieślika, co raczej odciągnięcie go na stałe od Żanety. W sumie sposób całkiem skuteczny - po takiej akcji malo ktora kobieta zdecydowalaby się na związek z facetem, ktory spłodził dziekco jej szwagierce (lub nie splodził, ale tego się nie udowodni, bo zawsze można poronić:/). Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Monika NW 04.11.10, 15:29 iza232 napisała: > Cieślika. Ciekawe jak dalej ma zamiar ro > zegrać tę ciążę, która prędzej czy później musi być widoczna. Myślę, że liczy na prawdziwą ciążę, będąc teraz z Cieślikiem. Byłby numer, gdyby ten nie chciał Moniki "konsumować" ze względu na jej wczesną ciążę właśnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś