14.10.10, 20:48
Czy ona nie przypadkiem jest "fiksum dyrdum" jak by powiedział Dyzma? Bo to co dzisiaj zaprezentowała w obecności bratowej i matki to przechodzi ludzkie pojęcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: > Re: Monika NW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 21:25
      a co zrobila?
    • Gość: Ania Re: Monika NW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 22:28
      fajna jest.
      • Gość: Giga Re: Monika NW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 01:29
        W tej roli Sylwia Gliwa udowadnia, ze jest nie tylko piekna kobieta, ale i dobra aktorka. szkoda, ze zrezygnowala z rudego koloru wlosow. byla wtedy bardzo oryginalna.
    • lilith76 Re: Monika NW 14.10.10, 23:40
      Bo nie ma miłości trwalszej niż ta, którą się samemu w głowie wykreowało.
      Na przyszłość, jak ktoś ci będzie opowiadał jak potwornie został zraniony przez eksa/eksię, to dla równowagi ten wątek sobie przypomnij ;)
      • yoka1 Re: Monika NW 15.10.10, 11:07
        to właśnie sobie pomyślałam wczoraj, że z nią coś nie hallo. Urojony związek, urojony romans Cieślika z Żanetą.

A na początku serialu to była taka fajna postać, potem na długo zniknęła, a jak wróciła, to zachwouje się sfiksowana małolata. Szkoda, że taki bieg jej wątku wymyślił scenarzysta.
        • iza232 Re: Monika NW 15.10.10, 11:17
          I jeszcze na koniec wsiadła z paszczą najpierw na Żanetę a potem na matkę. A nawet gdyby Żaneta związała się z tym Cieślikiem, to co Monice do tego? Jedna mu się podoba, drugiej nie trawi. Takie jest życie.
        • reniatoja Re: Monika NW 16.10.10, 07:25
          A czy ona na początku serialu nei miała jakiejś normalnej fryzury, proste, dłuzsze włosy? teraz ta stylizacja na Marilyn Monroe, ZAWSZE ale to zawsze z odrostami (to moze sa zamierzone te czarne odrosty do tego platynowego blondu?). Ostatnio zreszta fryzura jest jakby lekko zaniedbana, dzięki czemu Monika upodabnia się do marii Ziębowej.
          • Gość: aniola Re: Monika NW IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.10, 14:27
            kiedys miala długie, rude włosy gfx.filmweb.pl/p/03/78/50378/63619.1.jpg
    • Gość: princessofbabylon Re: Monika NW IP: 81.210.3.* 15.10.10, 15:44
      Już gdzieś pisałam, że ona dla mne żałosna jest. Boi się, że starą panną będzie. Najbardziej śmiac mi się chciało jak siedziała kiedyś w kuchni u Ziębów z tymi lekarstwami na stole i była w takim stanie jakby przed chwilą dowiedziała się o śmierci kogoś bliskiego. Blada, ledwo żywa, ona jeść i spać nie może. No dramat! To jest taka desperacja, jakaś histeria, bo chłopiec poszedł do innej. Jak w gimnazjum.
      • Gość: :-) Re: Monika NW IP: *.ip.netia.com.pl 18.10.10, 13:15
        no przecież on jej się podobał!! ;D
        • yoka1 Re: Monika NW 19.10.10, 10:27
          no a wczoraj to przeszła samą siebie w tej oooobcisłej chabrowej mini i panterce. Wyglądała jakby wyszła owszem z pracy, ale niekoniecznie była to praca w banku.
          I ten tekst, że teraz będzie niedostępna, to Cieślik zacznie za nią biegać.

Serio takie naiwne kobiety istnieją? To zakrawa na jakąś manię i obsesję na punkcie sztywnego Damianka.
          • lilith76 Re: Monika NW 19.10.10, 15:44
            Naczytała się poradników, że "mężczyźni wolą zołzy" ;)
          • iza232 Re: Monika NW 19.10.10, 15:56
            W jednym miała rację: że Cieslik za tydzień przybiegnie z kwiatami i pierścionkiem. Tylko niestety nie do niej a do bratowej.
    • shilaa Re: Monika NW 19.10.10, 20:06
      niestety, znam mnostwo takich kobiet w rzeczywistosci...
      • Gość: mey Re: Monika NW IP: *.subscribers.sferia.net 20.10.10, 08:41
        a ja myślałam, że takie durne to tylko w NW ...
    • iza232 Re: Monika NW 04.11.10, 11:19
      A jednak ściemnia z tą ciążą. Robi jakieś dziwne uniki na pytania jak się czuje, nie chce iść do lekarza ani robić badań, głupie miny, uśmieszki itp. Na razie cel osiągnęła - przywiązała do siebie Cieślika. Ciekawe jak dalej ma zamiar rozegrać tę ciążę, która prędzej czy później musi być widoczna.
      • Gość: xyz Re: Monika NW IP: 93.159.143.* 04.11.10, 11:30
        Wydaje mi sie, że celem było nie tylko przyciagnięcie do siebie Cieślika, co raczej odciągnięcie go na stałe od Żanety. W sumie sposób całkiem skuteczny - po takiej akcji malo ktora kobieta zdecydowalaby się na związek z facetem, ktory spłodził dziekco jej szwagierce (lub nie splodził, ale tego się nie udowodni, bo zawsze można poronić:/).
      • nnike Re: Monika NW 04.11.10, 15:29
        iza232 napisała:

> Cieślika. Ciekawe jak dalej ma zamiar ro
        > zegrać tę ciążę, która prędzej czy później musi być widoczna.

Myślę, że liczy na prawdziwą ciążę, będąc teraz z Cieślikiem. Byłby numer, gdyby ten nie chciał Moniki "konsumować" ze względu na jej wczesną ciążę właśnie :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka