Dodaj do ulubionych

Galeria Pawła Zduńskiego

IP: *.satfilm.net.pl 19.10.10, 09:46
Zastanawia mnie co tak wybitnego jest w jego fotografiach, skoro jedna z nich zdobyła główna nagrodę a pozostałe zasłużyły na własną wystawę. I oto I miejsce zajęło zdjęcie szczerbatego Lucka z Baśką we wsiowej chustce na głowie na tle łysych gałęzi. Doprawdy szczyt estetycznego smaku!
Obserwuj wątek
    • bonnie75 Re: Galeria Pawła Zduńskiego 19.10.10, 09:47
      Zmyslasz bardzo: Lucek nie jest szczerbaty a Basia nie byla w chustce!
      • Gość: aniola Re: Galeria Pawła Zduńskiego IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.10, 11:30
        beznadziejny ten pomysł z wystawą. zrobił kilka zdjęć i już jest rozchwytywanym fotografem. Tak samo jak jego brat najlepszym prawnikiem w Warszawie.
        • Gość: misja Re: Galeria Pawła Zduńskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.10, 12:19
          To jest tak dęte, że aż żenujące.
          Podoobnie jak ktoś zainteresowany kupnem portetru tej młodej laski. Ani to zdjecie nie było kunsztem na miarę Ann Leibovitz, ani nie był to nikt z rodziny modelki... Boszzz, głupi ten wątek...
          • Gość: gość Re: Galeria Pawła Zduńskiego IP: 91.212.223.* 19.10.10, 12:27
            a może sie okaże, że ten portret chce kupic ktoś z rodziny (ojczym?) albo jakiś niezrównowazony psycznie fan? Nie mówiąc juz o tym jaką ta dziewczyna ma przeszłość- czy scenarzyści zapomnieli o gangsterach ją ścigających?
            • dubienka33 Re: Galeria Pawła Zduńskiego 21.10.10, 09:34
              niezrównoważony psychicznie fan :DDD
              Aż do kawy sobie naplułam
    • zavsze_usmiechnieta Re: Galeria Pawła Zduńskiego 19.10.10, 19:02
      Ten wątek jest strasznie naiwny i nierealny.
      Dzisiaj ogrom ludzi pstryka zdjęcia, ale nie każdego od razu lądują w galeriach i na wernisażach.
      Ale Zduński to przecież co innego. Światowej sławy fotograf się z niego zrobił.
      Na początku tego wątku myślałam, że to kolejny pretekst do reklamy tym razem jakiejś lustrzanki cyfrowej. Ale pomyliłam się, bo logo marki było skrzętnie zakryte.
      • olylejdi_1 Re: Galeria Pawła Zduńskiego 19.10.10, 20:21
        Aaaa tam, a na pasku było EOS Digital.
        • Gość: bezia_80 Re: Galeria Pawła Zduńskiego IP: *.chello.pl 20.10.10, 10:25
          wczorajszy tekst Pawełka do Sylwii, że jest padnięty bo całą noc siedział w CIEMNI rozłożył mnie na łopatki:)
          • Gość: mozambique Re: Galeria Pawła Zduńskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.10, 10:33
            to ona te fotki analogiem robił????????????
          • quba Re: Galeria Pawła Zduńskiego 20.10.10, 11:15
            Prawdziwy fotograf bowiem robi zdjęcia na papierze, a jak inaczej mógłby mieć wystawę?
    • zavsze_usmiechnieta Re: Galeria Pawła Zduńskiego 20.10.10, 20:29
      W CIEMNI - ha ha ha.
      Dobry żart.
      Przecież zdjęcia pstryka cyfrową lustrzanką.
      Czego dał dowód jak pokazywał na wyświetlaczu zdjęcia Sylwii, które przed chwilą robił.
      Chcą zrobić z chochoła profesjonalistę.
      • pluskotka Re: Galeria Pawła Zduńskiego 21.10.10, 08:51
        Chyba przy drukarce siedział.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka