Gość: mała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.10, 23:56 Jak sie nazywa aktorka grająca Lenę? Bo nie moge skojarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith76 Re: Usta usta Lena 02.11.10, 23:59 Karolina Gorczyca? Ta od II serii "Twarzą w twarz" i 1-2 sezonów "Na dobre i na złe". I jakiegoś filmu kinowego, szt.1 ;) Podobna w każdym razie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Dziekuję bardzo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 00:02 Tak, to jest Karolina Gorczyca. Mogę iść spać :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Dziekuję bardzo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 06:46 OMG, jak mozna nie poznac tak popularnej ostatnio Gorczycy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
thaures Re: Dziekuję bardzo! 03.11.10, 09:00 He,he- ja przez połowę filmu myślałam,że to jest Żmuda-Trzebiatowska, mimo,że rodzina kategorycznie twierdziła,że nie.. Jak widać mozna nie wiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała No okazuje się, że można :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 09:41 Ta równo przycięta grzyweczka mnie zmyliła. Zazwyczaj występowała w rozpuszczonych włosach, w jakichś loczkach - z mniej lub bardziej odsłoniętym czołem. I wczoraj miałam zagwozdkę, normalnie zasnąć nie mogłam. Ale przypomniałam sobie, że forum wie wszystko :-). Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger ale ogromna pomyłka 03.11.10, 10:00 to jest inna aktorka Elena Leszczyńska www.filmpolski.pl/fp/index.php/1155931 Odpowiedz Link Zgłoś
railly Re: ale ogromna pomyłka 03.11.10, 10:04 Lena i Oksana to dwie postaci, nie myl ich, jaginger Odpowiedz Link Zgłoś
argentea Re: ale ogromna pomyłka 03.11.10, 13:03 Ale a propos Oksany - podoba mi się metamorfoza, jaką przeszła. Wcześniej widzieliśmy głownie jej niekończoace się rozmowy telefoniczne. teraz Oksana występuje jako pełnoprawny członek rodziny; doradza, wspiera i rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: No okazuje się, że można :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 14:13 Nie podoba mi się Gorczyca w tej grzywce i fryzurze "garnek i dookoła". :) Wolę ją z włosami zaczesanymi do tyłu, taki koński ogon. Odpowiedz Link Zgłoś