Dodaj do ulubionych

MjM - Mateusz

18.11.10, 10:46
co się stało Mateuszowi na tym pikniku, że nie mógł oddychać?
Obserwuj wątek
    • Gość: zenia Re: MjM - Mateusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 10:52
      ponoć połknął osę. Ale wyjdzie z tego nie martw się. Twórcy filmu nie poradziliby sobie z emocjami rodziny. W końcu to serial relaksujący, a nie dramat o śmierci dziecka.
    • iza232 Re: MjM - Mateusz 18.11.10, 11:55
      Zapewne ta osa odegra tam kluczową rolę pogodzenia Marka z Hanną.
      • yoka1 Re: MjM - Mateusz 18.11.10, 12:19
        tak pomyślałam, tylko jakoś nie sądziłam ,że aż tyle czasu dziecko może wytrzymać po takim czymś,. przecież to puchnie dość szybko, a ta karetka trochę jechała. Mogliby jakoś bardziej realistycznie to wymyślić.

Wiem, że to nie film o śmierci dziecka, oby, tylko po to, aby zbliżyć Hanię i Marka
        • lykaena Re: MjM - Mateusz 18.11.10, 21:09
          Też mnie to uderzyło -moja siostra miała trochę mniej zagrażającą życiu sytuację,a mój ojciec biegł z nią na rękach w stronę karetki, a wujek przed nim i machał rękami krzyczał i co tam jeszcze .
          a tu biegnie sam Marek i jeszcze pokazuje na palcach jak dotrzeć do trzeciej polany za drugim modrzewiem, bo tam byc może umiera jego syn - kto to wymyślił, nawet nie ktos bez dzieci, po prostu ktoś bez wyobraźni
      • czekolada72 Re: MjM - Mateusz 18.11.10, 16:00
        iza232 napisała:

> Zapewne ta osa odegra tam kluczową rolę pogodzenia Marka z Hanną.
        no przecie w streszczeniach TO pisze :)
        • iza232 Re: MjM - Mateusz 18.11.10, 16:31
          czekolada72 napisała:

> iza232 napisała:
          >
          > > Zapewne ta osa odegra tam kluczową rolę pogodzenia Marka z Hanną.
          > no przecie w streszczeniach TO pisze :)

Żartujesz :) Wychodzi na to, ze ja wiedziałam wcześniej niż streszczenia ;))
          • Gość: kania Re: MjM - Mateusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 23:15
            z drugiej strony moim zdaniem Mateusz to najlepiej grajace dziecko w serialach nie jest dretwy jak ania ktora nic nie mowi Papugi sie boji
        • grazynka_luubicz Re: MjM - Mateusz 19.11.10, 03:44
          Znów ten ograny schemat? Dziecie zagrozone zdrowotnie :D Znów biedak- dzieciak sie podkłada żeby rodziców złączyć, masakra.
          Przeciez to już było, i to z tym samym dzieckiem. Biedak sie nacierpi ;)
        • jerryone1 Re: MjM - Mateusz 19.11.10, 19:42
          ponoć Osa ma dostać telekamerę i nominację do złotych lwów...ale nie jestem pewien ;/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka