yoka1 18.11.10, 10:46 co się stało Mateuszowi na tym pikniku, że nie mógł oddychać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenia Re: MjM - Mateusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 10:52 ponoć połknął osę. Ale wyjdzie z tego nie martw się. Twórcy filmu nie poradziliby sobie z emocjami rodziny. W końcu to serial relaksujący, a nie dramat o śmierci dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: MjM - Mateusz 18.11.10, 11:55 Zapewne ta osa odegra tam kluczową rolę pogodzenia Marka z Hanną. Odpowiedz Link Zgłoś
yoka1 Re: MjM - Mateusz 18.11.10, 12:19 tak pomyślałam, tylko jakoś nie sądziłam ,że aż tyle czasu dziecko może wytrzymać po takim czymś,. przecież to puchnie dość szybko, a ta karetka trochę jechała. Mogliby jakoś bardziej realistycznie to wymyślić. Wiem, że to nie film o śmierci dziecka, oby, tylko po to, aby zbliżyć Hanię i Marka Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Re: MjM - Mateusz 18.11.10, 21:09 Też mnie to uderzyło -moja siostra miała trochę mniej zagrażającą życiu sytuację,a mój ojciec biegł z nią na rękach w stronę karetki, a wujek przed nim i machał rękami krzyczał i co tam jeszcze . a tu biegnie sam Marek i jeszcze pokazuje na palcach jak dotrzeć do trzeciej polany za drugim modrzewiem, bo tam byc może umiera jego syn - kto to wymyślił, nawet nie ktos bez dzieci, po prostu ktoś bez wyobraźni Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada72 Re: MjM - Mateusz 18.11.10, 16:00 iza232 napisała: > Zapewne ta osa odegra tam kluczową rolę pogodzenia Marka z Hanną. no przecie w streszczeniach TO pisze :) Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: MjM - Mateusz 18.11.10, 16:31 czekolada72 napisała: > iza232 napisała: > > > Zapewne ta osa odegra tam kluczową rolę pogodzenia Marka z Hanną. > no przecie w streszczeniach TO pisze :) Żartujesz :) Wychodzi na to, ze ja wiedziałam wcześniej niż streszczenia ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kania Re: MjM - Mateusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 23:15 z drugiej strony moim zdaniem Mateusz to najlepiej grajace dziecko w serialach nie jest dretwy jak ania ktora nic nie mowi Papugi sie boji Odpowiedz Link Zgłoś
grazynka_luubicz Re: MjM - Mateusz 19.11.10, 03:44 Znów ten ograny schemat? Dziecie zagrozone zdrowotnie :D Znów biedak- dzieciak sie podkłada żeby rodziców złączyć, masakra. Przeciez to już było, i to z tym samym dzieckiem. Biedak sie nacierpi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jerryone1 Re: MjM - Mateusz 19.11.10, 19:42 ponoć Osa ma dostać telekamerę i nominację do złotych lwów...ale nie jestem pewien ;/ Odpowiedz Link Zgłoś