Gość: xjax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 12:54 Czy Polsat powinien ponownie emitować znaną telenowelę " Zbuntowany anioł " Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Milena Re: Zbuntowany anioł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 13:02 Uważam,że to doskonały pomysł. Jestem wierna fanką tego serialu i bardzo cieszyłabym się gdyby ten serial znów był emitowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycjaa Re: Zbuntowany anioł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 13:09 Zgadzam się! Ja również jestem fanką tego serialu i bardzo chciałabym go ponownie obejrzeć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale numer Re: Zbuntowany anioł IP: *.zabrze.net.pl 17.01.11, 13:11 Tak, tak i wcale nie widać, ze te pochwalne posty na czesc kiepskiej do bolu telenowelki pisala jedna i ta sama osoba :D. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Zbuntowany anioł 18.01.11, 18:51 Oczywiście, bo tylko jedna osoba w Polsce ma Neostradę:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakręcona Re: Zbuntowany anioł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 13:16 Bardzo chciałabym , ponieważ to był mój najlepszy serial . Całe wakacje oglądałam odcinki i nie mogłam opuścić ani jednego. Mam nadzieje że jeszcze choć raz puszczą w polsacie ten serial ;[ Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Zbuntowany anioł 17.01.11, 13:27 hahaha, zakrecona milenko, musisz sie zalogować, na kilka kont i w ogóle, dużo roboty, mówie ci :) a tak to lipa, fuszerka całkowita ci wyszła :) Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: Zbuntowany anioł 17.01.11, 19:19 >>>>ponieważ to był mój najlepszy serial wow, naprawdę, wyprodukowałaś kilka seriali, a ten był najlepszy??? gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANONIM Re: Zbuntowany anioł IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.01.11, 17:53 Sprzedam miłośnikom Zbuntowanego Anioła wszystkie odcinki tego serialu :) cena- 70zł. kontakt mailem na adres = milagros_2011@wp.pl. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Zbuntowany anioł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 13:40 a niby po co?? emitował chyba po trzy razy na swoich wszystkich kanałach po kolei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Zbuntowany anioł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 13:43 a mega "inteligentnym " paniom powyzej tłumacze ze neostrada jest chyba najpopularniejszym internetem w naszym kraju i kazdy niezalogowany ma takei samo ip w tym ja, ktora jestem na "nie"..tak wiec nie wiem czemu sie czepiacie, a nie macie zielonego pojecia Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Zbuntowany anioł 17.01.11, 13:51 Aha. To już wiem. Uwiarygodniłaś niesamowicie sprawę, teraz jest oczywiste, ze każdy post napisała inna osoba. Ja osobiście się kajam straszliwie, ide gdzieś kupić wiadro popiołu, sie nim posypię, ze tak cię oskarżylam niesłusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Zbuntowany anioł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 13:55 ma sie rozumiec ze tysiace postów niezalogowanych uzytkowników na tym forum, gdzie pojawia sie adres neostrada w ip pisała jedna i ta sama osoba?? hahaha a to dobre..tępota ludzka nie zna granic :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Zbuntowany anioł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 15:10 renia,kochana ,zajmij sie moze klanem i pomysl by zrzucic nadwage zamiast produkowac glupie posty i wysnuwac bezpodstawne oskarzenia.wyjdzie ci to na dobre(i na zdrowie!!) Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Zbuntowany anioł 17.01.11, 16:06 nie znam cie anonimowa miłosniczko zbuntowanego anioła, więc bądź tak miła i się ze mna nie spoufalaj. Oskarżenia zaś moje - jak to nazwałas - choć to zadne oskarżenia nie są, już raczej domysły, ale tak naprawdę śmiech z Twojego oddania sprawie zbuntowanego anioła - nie są bezpodstawne. Za rady, a także troske o moje dobro i zdrowie nie pozostaje mi nic innego jak podziękować, co niniejszym czynię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Latino Re: Zbuntowany anioł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 16:13 Nie, nie powinien. Jest wiele lepszych telenowel, które można obejrzeć pierwszy raz, a nie po raz czwarty durną telekomedyjkę utrwalającą widzów w mylnym przekonaniu, że każda telenowela to bzdury na jedno kopyto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Zbuntowany anioł IP: *.13-2.cable.virginmedia.com 18.01.11, 10:27 Nie nie powinien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: Zbuntowany anioł IP: *.238.64.20.ip.abpl.pl 18.01.11, 17:05 Mógłby być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbuntowana Re: Zbuntowany anioł IP: *.147.119.18.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.01.11, 19:38 Moim zdaniem to wspaniały pomysł. Dawno nie widziałam tego serialu i chętnie bym go sobie przypomniała. To na pewno lepsze niż oglądanie po raz setny powtórek tych polskich banalnych seriali "komediowych". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tola Re: Zbuntowany anioł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 19:15 moim zdaniem powinien wyemitowac ponownie zbuntowanego anioła poniewaz to była najlepsza telenowela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy_pandy proszę Neeeeeeeeeeeeeeee!!!! IP: *.cable.net-inotel.pl 30.01.11, 23:44 J/W Odpowiedz Link Zgłoś