Dodaj do ulubionych

Czy Marta wysłała tego smsa do Filipa? NW

IP: 93.159.143.* 01.02.11, 20:43
Czy mi sie wydawalo? Chodzi oczywiście o smsa "To koniec. Wybacz mi" przeznaczonego dla włochatego Janusza;)
Obserwuj wątek
    • Gość: tak Re: Czy Marta wysłała tego smsa do Filipa? NW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 21:06
      Mnie też się wydaje, że ten sms poszedł do Filipa,
      ale zastanawiam się, czy to przez pomyłkę,
      czy też koniec małżeństwa?
      Jeżeli pomyłka Marty, to będzie ciekawie.
      Możliwe również przeoczenie reżysera:)
    • reniatoja Re: Czy Marta wysłała tego smsa do Filipa? NW 01.02.11, 21:19
      Na czym polega "miłość" Marty i pilota, poza paskudnym napaleniem tego włochatego i nieszczesliwej minie tej pierwszej? I psychicznym szantażowniu jej, zmuszaniu do deklaracji na całe zycie po kilku spotkaniach i kilku ukradkowych schadzkach seksualnych? Przecież to jest tylko i wyłącznie ochota bzykania młodej d.upy przez podstarzałego dziada, który mógłby być jej ojcem, nazywanie tego przez obie strony miłoscia jest żenujące. Ludzie, któzy naprawde są zze sobą dłuzej zastanawiaja sie nad tym słowem niz oni, kochankowie z bożyłaski. Jakim prawem on wnosi pretensje, że Marta wyjeżdża z mężem na urlop i że go o tym nie uprzedziła? Jak można tak bez skrupułów na siłę rozwalać małzeństwo? I jak mozna być taką idiotką jak Marta? Dawać sie bzykać za kilka miłych słów wbrew sobie?Czy jej nie przychodzi do głowy, ze za tymi jego deklaracjami kryje sie czysta chuć i nic więcej? Dla mnie rozważanie w ogóle odejscia od kochajacego meża na takim etapie znajomosci z kochankiem jest kompletnie irracjonalne. Co za durny wątek. Jak mi sie ten pilot na poczatku podobał, to teraz mam ochotę go rozstrzelać.
      • kelle1986 Re: Czy Marta wysłała tego smsa do Filipa? NW 01.02.11, 21:35
        Do Janusza chyba wysłała. A Marta bzyknela sie z tym pilotem w momencie kiedy "Filip zaraz tu bedzie"? Na to by wskazywalo, zalozyla bluzke na lewa strone.. co za idiotka:/ Ale watek jest swietny:)
    • Gość: tymek Re: Czy Marta wysłała tego smsa do Filipa? NW IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.11, 00:10
      Ludzie czy wy kanapki jecie podczas oglądania serialu?? Przecież wyraźnie było że do Janusza wysłała tego smsa.
      Teraz wyjeżdżają Marta z Filipem i mamy dwa tygodnie spokoju od tego wątku.
      Ale jak wróca to się będzie działo....
      • reniatoja Re: Czy Marta wysłała tego smsa do Filipa? NW 02.02.11, 01:24
        Ja obstawiam ze Marta już wróci emocjonalnie do filipa, tamtego wykreśli grubą linią, a tymczasem Filip jakoś sie dowie przypadkiem i to on ją porzuci zdradzony i Marta zostanie na lodzie, bodo pilota juz naprawdę nei będzie chciała wrócić, a nie tak jak teraz i chce i nie chce. Zobaczymy, czy dobrze myślę.

Co tam u Kingi i Michała, ciekawa jestem, bo zarzucili ich wątek juz od bardzo dawna. Chyba odkąd Antosia zachotrowala, to o Kindze i Michale ani słóweczka nie bylo. Pewnie sielanka jest i dlatego ;)
        • batutka do Janusza wysłała 02.02.11, 02:48
          podświetlony było napis "Janusz"
    • mama-008 Re: Czy Marta wysłała tego smsa do Filipa? NW 02.02.11, 08:19
      a czy ten kolega od jogingu powiedział juz filipowi ze widzial jak marta całuje sie z jakims facetem?

[url=https://www.suwaczki.com/][img]https://www.suwaczki.com/tickers/74di3e5ekc12qqb8.png[/img][/url]

• Gość: jakaja Re: Czy Marta wysłała tego smsa do Filipa? NW IP: *.centertel.pl 02.02.11, 08:42
      To czy ona wczoraj się bzykneła z pilotem w domu gdy dziecko było obok a mąż miał właśnie wrócić?
      No bo właśnie sama się zastanawiałam wyszłam w momencie jak mówiła mu, że mąż przyjdzie za chwilę. A wróciłam jak mąż dziwił się, że ma założoną bluzkę na drugą stronę. I czy się nie mylę czy syn Marty był wtedy w domu?
      No chyba, że ona lubi tak dla podniesienia adrenaliny z ryzykiem, że w każdej chwili mąż może ich nakryć. Ciekawe co by wtedy powiedziała "Kochanie to tylko listonosz" ???
      • reniatoja Re: Czy Marta wysłała tego smsa do Filipa? NW 02.02.11, 09:04
        Nie było dziecka, bo Filip wąłśnie dlatego był nieobecny w domu, że wziął dziecko odwiózł wtedy do babci, zeby jechać z sama Martą

Kolega piłkarz nie powiedział Filipowi, tylko zakolami cos tam tłumaczył Marcie ile moze stracić i jak to sie człowiek zaplącze czasami i żeby se lepiej kawałek rolnego kupiła zamiast się migdalić z pilotami pod blokiem i wtedy ona znowu bardzo plakala i miała nieszczęśliwa mine, ze az strach.
        • iza232 Re: Czy Marta wysłała tego smsa do Filipa? NW 02.02.11, 15:12
          Tak, te jej cierpiętnicze miny są najlepsze ;) Normalnie męczennica matka teresa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka