Dodaj do ulubionych

Telekamery

IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.11, 20:11
No zaczeła Chylińska i jak dla mnie bardzo ładnie się prezentuje,jako świeżo upieczona mama.Piękne włosy,nogi i ledwo ledwo widoczny brzuszek.Bardzo na plus.
Obserwuj wątek
    • net.mynia Re: Telekamery 07.02.11, 20:27
      Ta i filmów nie ma bo musieli znowu coś wpier.... :/
      • jerryone1 Re: Telekamery 07.02.11, 21:19
        Tia...zaczął się festiwal lansowania produkcji TVP...Ciekawy zbieg okoliczności, że telepierdziele dostają właśnie produkcje, osoby z TVP...Wierzy ktoś jeszcze w te głosowania itd? Tak samo żenujący jest ten konkurs jak gra chochołów i mamałygi razem wziętych.
        • bach28 Re: Telekamery 07.02.11, 21:47
          tez jakos nie kce mi sie wierzyc ze wygrywaja same produkcyjne szmiry tVp :/
          • angazetka Re: Telekamery 07.02.11, 21:59
            Hm, ciekawostka. Jak pamiętam dotychczasowe nagrody, TVN zgarniało większość i dlatego w zeszłym roku nie było transmisji rozdania w TVP. A tu cud - jest transmisja, są nagrody.
            • princessofbabylon Re: Telekamery 07.02.11, 22:04
              Dla TVN24 od internautów. Reszta TVP.
        • enita2 Re: Telekamery 07.02.11, 21:48
          To są jakieś jaja .Wszystkie wygrane dla TV publicznej.Zrobili sobie festiwal.
          • Gość: Marta Re: Telekamery - seriale cotygodniowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 21:51
            A serial 'Usta usta' nie znalazł się nawet w pierwszej trójce??
    • gazeta_mi_placi Re: Telekamery 07.02.11, 21:59
      Kto zajął jakie miejsca?
    • Gość: Marta Maryla Rodowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 22:00
      Rodowicz chyba przesadziła z tą sukienką. Ledwo się poruszała taka wąska była.
      Stanika też chyba nie miała, bo piersi poniżej łokci się bujały.
    • leon.lebiega Re: Telekamery 07.02.11, 22:07
      Niech ktoś powie Torbickiej, że obwisłych i grubych ramion sie nie eksponuje, tylko tuszuje.
    • Gość: Joana Re: Telekamery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 22:13
      > No zaczeła Chylińska i jak dla mnie bardzo ładnie się prezentuje,jako świeżo up
      > ieczona mama.Piękne włosy,nogi i ledwo ledwo widoczny brzuszek.Bardzo na plus.

Brzuch jak na 6 tygodni po to mogłaby mieć juz zgubiony + jakas obciskająca bielizna załatwiłaby sprawę. Nogi fakt, fajne - ale nawet w ciąży miała fajoskie. Lecz włosy to ewidentnie peruka, ale bardzo dobrze dobrana - ładnie jej w tej fryzurze, lepiej niz w tej co zwykle upiornej prostej grzywce do oczu.
      No i tekst z przedszkolankami niezły ;))
      • angazetka Re: Telekamery 07.02.11, 22:18
        > Brzuch jak na 6 tygodni po to mogłaby mieć juz zgubiony + jakas obciskająca bie
        > lizna załatwiłaby sprawę.

Ale w imię czego?
        • Gość: Joana Re: Telekamery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 22:32
          > Ale w imię czego?

w imię estetyki
      • gazeta_mi_placi Re: Telekamery 08.02.11, 19:09
        Serio peruka? Po czym to poznajesz?
    • Gość: xd Re: Telekamery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 22:50
      Chylinska ladnie?Wygladala jak stara kwoka,strasznie utyla po ciazy..Bardzo grube uda,nie wiem po co je odslaniala...

Torbicka nawet ladnie tylko widzieliscie jej rece?Ramiona i przedramiona?Pomarszczona brzydka skora...W tym wieku powinna juz je zaslaniac skoro nie moze sie nimi pochwalic...

Kasia Zielinska..kto ma alergie na te "aktorke"??? strasznie mnie drazni...
      • Gość: xd Re: Telekamery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 22:54
        Widzieliscie jakie miny robila Rodowicz??:))) Te sztuczne rzesy byly tak ciezkie,ze ledwo oczy otworzyla....No i jakos nie schudla a wszedzie pisza ,ze kilkanascie kilo....Wygladala zalosnie,jak w pan kleks w kosmosie:)))

Kogo dziwi,ze usta,usta nie bylo w 3?przeciez to gniot nad gnioty....

• dona.a Re: Telekamery 07.02.11, 23:24
        Gość portalu: xd napisał(a):

> Kasia Zielinska..kto ma alergie na te "aktorke"??? strasznie mnie drazni...

Zielińska chyba była przygotowana na wygraną, bo przemowę miała długą i treściwą, niestety to celebrytka z rodzaju wszędobylskich lansiarek, a takie "lodówkowe" typy są drażniące, ale jak kiedyś powiedziała Herbuś "obowiązkiem celebryty jest bywać", a Zielińska poszła w stronę celebrytki, w jej przypadku trudno mówić o jakimś wyszuklanym aktorstwie.
      • Gość: Monika Re: Telekamery IP: *.nplay.net.pl 08.02.11, 00:14
        Ja mam;)
      • gazeta_mi_placi Re: Telekamery 08.02.11, 19:12
        Zielińska to ta z "Barw Szczęścia" z rudym hełmem zamiast włosów?
    • Gość: lol Re: Telekamery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 23:19
      hehehe widze, ze nei tylko ja jestem zdania iz byla to typowa ustawka tvp..dziwnym trafem pozycje tvn-owskie ktore sobie niezle radzily byly poza zasiagiem..generalnie jakies sladowe ilosci tvn-owskich programów, praktycznie w wiekszosci nominacje dla publicznej..zenada..no coz.czy rodowicz byla nawalona, ze taks ie wyraze?? zachowywała sie conajmniej dziwnie
      • dona.a Re: Telekamery 07.02.11, 23:26
        Gość portalu: lol napisał(a):

> czy rodowicz byla nawalona, ze taks i
        > e wyraze?? zachowywała sie conajmniej dziwnie

Rodowicz ładuje w siebie takie ilości "odmładzaczy", że może jest to efekt uboczny;)
        • Gość: Maja Re: Telekamery IP: *.home.aster.pl 07.02.11, 23:32
          Ja też mam alergię na Zielińską!!!!!
        • Gość: Marta Re: Telekamery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 01:21
          > > czy rodowicz byla nawalona, ze taks i
          > > e wyraze?? zachowywała sie conajmniej dziwnie
          >
          > Rodowicz ładuje w siebie takie ilości "odmładzaczy", że może jest to efekt uboc
          > zny;)

Coś dziwnego było w jej mimice - albo się niedawno ponaciągała/wypełniła lub napełniła procentami ;-)
          • Gość: mina Re: Telekamery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 00:12
            Cały czas miała taką minę
            film.onet.pl/fotoreportaze/telekamery-2011-barwy-szczescia-ojciec-mateusz-i-t,4167923,8683143,fotoreportaz-duzy.html
            i o mały włos nie wyrąbała się przeż tę kieckę
            muzyka.onet.pl/250846,0,2,fotonews_detail.html
            Zaplątała się w nią w momencie jak Chylińska już stała przy mikrofonie. Rodowicz potrzebowała pomocy, żeby się z niej wyplątać.
    • Gość: Mili Re: Telekamery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.11, 00:02
      A ja się cieszę że drewniana Majka nie wygrała nawet jednej nagrody. Wielki amant Ciachorowski nie był nawet w pierwszej trójce.
    • Gość: craull Re: Telekamery IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.11, 01:16
      Ja się dziwię, że Kurzajewski dostał telekamerę za sport, i to chyba kolejny raz.
      Nie pamiętam, jak było z nim w ubiegłych latach, ale ostatnio to mało go w sporcie,
      częściej prowadzi jakiś dziwny teleturniej i programy dla kobiet, nie do oglądania zresztą.
      • Gość: bbb Re: Telekamery IP: *.4web.pl 08.02.11, 05:33
        Ale bardzo ładnie Kurzajewskiemu pojechał kolega Sobczyński :) Z resztą taka prawda, w dziedzinie sportu Kurzajewski zajmuje się czytaniem wiadomości no i prowadzeniem studia przed skokami bo to najlepszy lans z dobrą oglądalnością.
        Zadziwiające nagle nagrody tylko dla TVP, zwłaszcza w kontekście unieważnienia sporej liczby głosów przez organizatorów. Ciekawe czy kiedyś poznamy powód :)
        Rodowicz faktycznie ponaciągana, że aż prawie tam wystrzeliła :/
        • Gość: mmm Re: Telekamery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 08:56
          podobno cos nie tak bylo z głosami..hmmm czyzby to " nie tak" bylo znowu sromotna porazka publicznej i trzeba bylo cos na biegu wymyslic, aby zrzucic z piedestału prywatne stacje?
    • Gość: vayacondios Re: Telekamery IP: *.acn.waw.pl 08.02.11, 09:17
      a jak wam sie podobał Kożuszek? byłam w szoku jak zobaczyłam ja w tej sukieneczce, ostatnio robiła się na stylową matronę a tu taki suprajs! Sama się sobie dziwię, ale podobała mi się w tej kreacji
      • Gość: pola Re: Telekamery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 09:21
        Kożuch co jak co ale figure ma idealna..sukienka tylko i wyłacznie dla takich sylwetek..faktycznie wyglądała inaczej, chociaz podoba mi sie jej styl generalnie, nawet te długie powłóczyste suknie..uwazam ze jest jedna z niewielu najlepiej ubranych aktorek w Polsce
        • lika78 Re: Telekamery 08.02.11, 09:33
          To było starsznie kiczowate targowisko próżności, wyniki nie najlepiej świadczą o naszych gustach, a bywsza dziewica i Szwed z Oriflame mnie dobili... Nie, najbaradziej dobiła mnie przasna wersja "It's my life"... W zasadzie to wszystko mnie tam dobiło... Beznadzieja...
          • Gość: faszyna Re: Telekamery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 09:46
            Mozna do woli sie dziwic, ze TVP tym razem górą, ale powiedzmy szczerze, że wystawienie "Majki" i jej aktorów przez TVN to prawie jak samobój. Były czasy "Magdy M." i dwa lata sukcesów TVN na Telekamerach, w zeszłym roku pule zgarnęła "Brzydula", a teraz jest to co jest, czyli dokonała sie sprawiedliowśc dziejowa: widzowie nie wybaczyli stacji ani kretynskiego formatu ani marnego aktorstwa obojga.
            Co do Kurzajewskiego, jaki to z niego komentator? Jego szmatki-gadki na transmisjach skoków podczas szczytowej Małyszomanii powodowały, ze natychmiast wyłączaliśmy głos w telewizorze. A teraz Maciej K. odcina kupony od swojej zupełnie niesportowej popularności w innych programach. I to nie jest fair, kogoś takiego zgłaszać w kategorii komentator.
            Ale cieszę sie, ze przy tej calej bryndzy przebiły się Hotel52 i Czas honoru. Londynczycy nie trafili kiedyś na pudło, a teraz wreszcie dwa trzymajace jaki taki poziom seriale wypadły całkiem-całkiem.
            Co do reszty, chyba najlepszym sposobem na wygranie lub utrącanie konkurencji jest coroczna zmiana kategorii. I potem mamy to co mamy, czyli wiecznego zwycięzcę Janowskiego.
            • Gość: vayacondios Re: Telekamery IP: *.acn.waw.pl 08.02.11, 09:58
              własnie, zgodzę się z tym, że TVN nominacjami strzelił sobie w stopę.
            • dona.a Re: Telekamery 08.02.11, 20:43
              Gość portalu: faszyna napisał(a):

> a teraz jest to co jest, czyli dokonała sie sprawiedliowśc dziejowa:
              > widzowie nie wybaczyli stacji ani kretynskiego formatu ani marnego aktorstwa ob
              > ojga.

Dokładnie tak. Serial słaby, pal licho, ale kto wpadł na to, żeby nominować tę dwójkę, zamiast po ostatnim odcinku spuścić zasłonę milczenia nad tą produkcją.
    • Gość: njshfi Re: Telekamery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 16:04
      Pozwole sobie wkleic czyjs komentarz z innego forum , ale zgadzam sie w 100%
      "Telewizja Polska od lat nie odnosiła znaczących sukcesów w tym plebiscycie. OD około 4 lat pozycję lidera posiadała telewizja TVN i z roku na rok tylko się na niej umacniała. I w zeszłym roku szanowne kierownictwo TVP stwierdziło, że z jakiej okazji ma promować na swojej antenie inną stację. Zapewne pamiętacie, że gala "Telekamery 2010" nie była emitowana w telewizji polskiej. I co? Znów triumf TVN. I nadszedł rok 2011, kiedy to TVP2 zdecydowało się przywrócić emisję gali i nagle wielkie bum! Wielka wygrana TVP w każdej znaczącej się kategorii. Dziwne? No właśnie. Jak dla mnie coś tu śmierdzi przekrętem.
      No i parę pytań:
      - Dlaczego podawane były procentowe ilości głosów, a nie normalna ilość, jak do tej pory?
      - Jak to możliwe, że ktoś taki jak P.Adamczyk wygrywa z jakimś miernym aktorzyną jakimiś setnymi częsciami procenta?
      - Kim jest p. Katarzyna Zielińska, oprócz tego, że wydurnia się w Kocham Cię, Polsko?
      -Jakim cudem serial "Klan" był na 3 miejscu? NO nie uwierzę, że ogląda to więcej ludzi niż np Na wspólnej.
      - no i "Jaka to melodia!" lepsza od "Mam talent" pozwolę sobie to tak skomentować: "ha ha ha"...
      • pluskotka Re: Telekamery 08.02.11, 16:08
        Klan może być jeszcze nominowany? Przecież wyczerpali limit Telekamer chyba już dawno.
        • aga_ata Re: Telekamery 08.02.11, 16:22
          Klna chyba nigdy nie dostał Telekamery. Jak zaczęli rozdawać, to prym już wiodło trzy razy M jak miłość, potem Leśna Góra, Barwy Szczęścia, Wspólna gdzieś się wbiła po drodze pewnie...
          • jowita771 Re: Telekamery 08.02.11, 18:21
            Mnie się wydaje, że "klan" dostał dwie Telekamery i do trzeciej im brakło, bo wtedy zaczęło się "NDiNZ".
            A co do strojów, to największy koszmar to suknia Maryli Rodowicz. W pewnym momencie miałam wrażenie, że jej po prostu spadnie, wyglądało, jakby zapomniała zapiąć zamek z tyłu. I jak ją ktoś objął (komu to ona wręczała nagrodę? wyleciało mi), to jej się ze skóry na plecach zrobiła wielka fałda.
            • jowita771 Re: Telekamery 08.02.11, 18:22
              I jeszcze jedno. Miałam wrażenie, że już widziałam Rodowicz w takiej kreacji, nie chodzi o kolor, tylko krój. Już coś takiego spadającego miała gdzieś na sobie.
        • jerryone1 Re: Telekamery 08.02.11, 22:11
          może tym razem nominowali książkę KLAN ? :)
      • Gość: faszyna Re: Telekamery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 16:33
        No cóz, Adamczyk wygrał z, jak piszesz, "miernym aktorzyną", tylko ułamkami procentów pewnie dla tego samego powodu, dla którego Ojciec M. wygrał choćby z Czasem honoru. Po prostu, to nie jest plebiscyt na najwybitniejszych, lecz na najbardziej lubianych. A że Adamczyk w ogóle wygrał, to zapewne nie dzieki świetnie zagranej roli gestapowca, lecz dzieki dawnemu papiezowi. Ale fajnie, ze wygrał i to sie liczy. Pytanie tylko, czemu z calej ekipy CzH to on własnie był zgłoszony?
        Procenty czy liczby, szybko rzuciłam okiem na stare wyniki i wychodzi na to, ze zwyciezcy poprzednich edycji mieli podobne procenty. I chyba, o ile dosłyszałam, na początku podawano ile osób ogólnie głosowało w 2011. A pewnie przejscie na % wynikało z prozaicznego powodu, ze w niektórych kategoriach zapewne liczba głosów byłą żenująco mała (bo nominacje zniechęcały). Np. ja sama głosowałam tylko w czterech.
        Co do przełożenia oglądalności na wyniki, oczywiscie jest, ale nie zawsze, co widac chocby po klęsce "Majki", która zdaje sie miała oglądalnośc stosunkowo dużą. Czyli do sukcesu nie wystarcza jedynie oglądalnośc, ale liczy sie takze sympatia i uznanie oglądających. Bo bez tego nie chce sie nawet siegnąc po pióro/klawiature/komórke, by zagłosować.

• Gość: Monika Re: Telekamery IP: *.nplay.net.pl 08.02.11, 18:09
          Akurat bardzo dobrze, ze Adamczyka nominowali, stworzyl jedna z najlepszych kreacji, wg mnie mozna bylo rowniez zglosic Malaszynskiego za role Tadeusza.
      • dona.a Re: Telekamery 08.02.11, 20:55
        Gość portalu: njshfi napisał(a):

> - Kim jest p. Katarzyna Zielińska, oprócz tego, że wydurnia się w Kocham Cię, P
        > olsko?

I do tego w tymże programie, jako prowadząca, kompromituje się nieznajomością filmu "Tatarak" Andrzeja Wajdy, chyba w tym programie usłyszała, że jest taki film, może i reżyser;) i że został nagrodzony w Berlinie. No, ale to bardziej celebrytka niż aktorka, a celebrytki chyba tak mają. Nie wiem czy Tatarak wielkim dziełem jest, ale było o nim tak głośno ze względu na kontrowersyjną rolę Jandy, że środowisko AKTORSKIE nie przegapiło tego dzieła.
        • Gość: faszyna Re: Telekamery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 21:43
          Trudno nazwac to kontrowersyjną rola Jandy. To po prostu była prywatna, napisana przez aktorkę spowiedź na temat choroby i smierci jej męża. Czyli bardziej dokument niż film. I dzieki tej wstawce "Tatarak" bardzo zyskał, by nie powiedzieć, ze nabrał niecodziennego sensu. I to dostrzezono w Berlinie, to połaczenie fabuły i wstrząsającego dokumentu, choc oczywiscie słowo dokument jest tu odrobinę na wyrost.
          A ze jakas młoda akotrka nie wie, to moze nie dziwi. Bo jakos mi wychodzi, że aktorzy to ludzie wybierani z tłumu pod kątem urody a nie rozumu. ;)
          • dona.a Re: Telekamery 08.02.11, 22:53
            Gość portalu: faszyna napisał(a):

> Bo jakos mi wychodzi, że
            > aktorzy to ludzie wybierani z tłumu pod kątem urody a nie rozumu. ;)

Coś w tym jest, patrz chociażby Trzebiatowska, albo zauważony na tym forum "bratosyn" z Hotelu 52, urodziwy jest, o rozumie narazie mało wiadomo, bo chyba się jeszcze publicznie, w sposób zauważalny, nie wypowiadał;)
            • Gość: faszyna Re: Telekamery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 23:18
              Pobawiłam sie w statystyke i porównałam głosy oddane na pierwsze miejsca w procentowym stosunku do głosów na miejsca 1-3, co do serialu, aktora i aktorki w tym i zeszłym roku (Brzydula/Ojciec Mateusz; Bobke/Adamczyk; Kaminska/Zielinska). I oto wyszło, że w tamtym roku na pierwsze miejsca głosowało odpowiednio 69%, 63% i 78%, a w tym roku 47%, 34% i 49% osób. To jeszcze lepiej pokazuje, że w tym roku ludzie głosowali chyba wyłącznie z przyzwyczajenia wobec braku jednego chwytliwego tytułu i równie porywających bohaterów jak w sezonie poprzednim.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka