Dodaj do ulubionych

Klan-zakochany uczeń.

IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.11, 18:34
Co sądzicie o nowym wątku w Klanie? Temat romansu między uczniem, a nauczycielem trochę oklepany (całkiem niedawno w Na Wspólnej) ale w Klanie mogliby się posunąc odrobinę dalej :) Nauczycielka ładna, uczeń też niczego sobie.
Obserwuj wątek
    • liza_s Re: Klan-zakochany uczeń. 17.02.11, 18:46
      Jestem za :) Mogliby ewentualnie poczekać do matury, żeby nikt się nie czepiał.
    • z_plus_z Re: Klan-zakochany uczeń. 17.02.11, 19:08
      "Uczeń" wygląda na 25 lat co najmniej.
    • kanna Re: Klan-zakochany uczeń. 17.02.11, 20:02
      Nauczycielka go wyraźnie zacheca
      I to wozenie samochodem... matko
      • Gość: :) Re: Klan-zakochany uczeń. IP: *.alfanet24.pl 17.02.11, 21:08
        Sam miałem romans ze stażystką w LO, wiec wątek jest na topie:D Ale wszytsko bylo z kulturą i fajnie, miło, a nie jakeis chamskie teksty - dac ci na taksówke!?
    • Gość: :) Re: Klan-zakochany uczeń. IP: *.alfanet24.pl 17.02.11, 21:33
      A swoją drogą... samotna nauczycielka polskiego jezdzi nową yaris za 30-40 tysiecy? Fajnie....
      Gdzie te realia....
      • Gość: E Re: Klan-zakochany uczeń. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 21:43
        Wielki mi wydatek, bez przesady.
      • wiotka_trzpiotka Re: Klan-zakochany uczeń. 18.02.11, 11:41
        od niedawna jest nauczycielką
        dopiero co była biznesłumenką- współwłaścicielką najbardzie tryndy galerioszmateksu w całem Mazowieckiem
    • Gość: ja Re: Klan-zakochany uczeń. IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.11, 22:27
      a kto jest tą nauczycielką i uczniem? dawno nie oglądałam...
      • Gość: autor Re: Klan-zakochany uczeń. IP: 188.123.252.* 18.02.11, 12:42
        forum.gazeta.pl/forum/w,433,115272320,122312014,Re_Odcinki_2031_2032.html?wv.x=2
        Samo poruszenie tematu ciekawe.
    • lilith76 Re: Klan-zakochany uczeń. 18.02.11, 12:57
      Pewnie happy endu nie będzie.
      Ktoś w innym wątku napisał, że to naciągane. W moim liceum zrodziła się taka para (różnica wieku ponad 10 lat), w kumpla liceum też (tam w dodatku nauczycielka miała męża, uczącego w tej samej szkole). W obu przypadkach coming-out nastąpił po maturze chłopaka.
      Jako kobieta 30+ idee popieram :D
      • Gość: Kia Re: Klan-zakochany uczeń. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.11, 14:40
        Kiedyś równeiz nie wierzyłam ze takie rzeczy się dzieją, ale widzę że romans nauczyciela z uczniem jest całkiem częstym zjawiskiem. U mnie w lasie w liceum była taka "para", w szkole też był głośny przypadek romansu nauczycielki z uczniem. Podczas rozmów ze znajomymi zawsze wynika że ktoś zna kogoś kto miał romans z belfrem.
    • z_plus_z Sambójstwo 21.02.11, 18:25
      Więc może samobójstwo z powodu nieszczęśliwej miłości?
      • Gość: aaa Re: Sambójstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.11, 19:15
        Mogliby sie bzyknac tak rekreacyjnie :)
    • Gość: Kasza-lot Re: Klan-zakochany uczeń. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 02:49
      No, no, niezłe te "dialogi na cztery nogi" młodych kobitek. Za moich czasów w moim męskim liceum nie był możliwy taki romans, bo uczyły raptem ze cztery "psorki", w dodatku w wieku przedemerytalnym.
      • Gość: Viv Re: Klan-zakochany uczeń. IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.11, 09:43
        Za moich czasów w m
        > oim męskim liceum nie był możliwy taki romans, bo uczyły raptem ze cztery "psor
        > ki", w dodatku w wieku przedemerytalnym.

Za to pewnie miłosne relacje męsko-męskie były w pełnym rozkwicie, co? :-P
        • Gość: Kasza-lot Re: Klan-zakochany uczeń. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 11:53
          Gość portalu: Viv napisał(a):
          > Za to pewnie miłosne relacje męsko-męskie były w pełnym rozkwicie, co? :-P

Coś Ty, wtedy to jeszcze nie było "trendy" i "cool". Przeciwnie nawet, mówiło się o takich sprawach politycznie niepoprawnie: pedały, cioty itp.
          • chelseaa Re: Klan-zakochany uczeń. 24.02.11, 20:23
            To jakaś totalna ściema. Chodzi mi o anonimowość tych zalotów. Jakoś nie widać spojrzeń innych uczniów, albo komentarzy. Czyżby maturzysta był aż tak bardzo dyskretny i z doskonałością ukrywał fakt zalotów? To jest podejrzane, że nigdy nie kręcą się obok niego jacyś koledzy. Uczeń z nauczycielką wychodzi zupełnie anonimowo ze szkoły jak z jakiejś prywatnej firmy. To albo błąd scenarzysty, albo wręcz przeciwnie. Ktoś z ukrycia robi materiał i niedługo okaże się, że całość jest na you tube.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka