Dodaj do ulubionych

Uprzejmie proszę.

19.02.11, 21:22
Jeśli jest tu ktoś uprzejmy kto mógłby mi odpowiedzieć w dwóch zdaniach na moje pytania to będę bardzo wdzięczna.
Pytam bo niestety zaglądam do sieci sporadycznie na chwilkę i nie mam kiedy przeczytać wątków, jeśli to wszystko było to wybaczcie, ale mimo to odpowiedzcie:
1. NW- co będzie z małżeństwem Marty i Filipa (jeśli ktoś czytał streszczenia)
2. NW- co z ciążą Moniki i co z Damianem
3. MjM- Co u Hanki i Marka?
4. Jakieś rewelacje z NW.
5. Jakieś rewelacje z MjM
6. Rewelacje w Klanie.

Nie mam dostępu też do TV od nowego roku:( stąd te pytania,
Obserwuj wątek
    • gazeta_mi_placi Re: Uprzejmie proszę. 19.02.11, 21:38
      Ściągaj seriale na Chomikuj.pl
      • aga_ata Re: Uprzejmie proszę. 19.02.11, 21:53
        Odpowiem Ci na NW Monika i Damian.

Naściemniała. On strzelił focha. Potem się okazało, że ona rzeczywiście jest w ciąży (jedna wspólna noc) i nagle nabrała dumy - nie chciała od niego nic. On jej nie wierzył w tę ciążę, gdyż ponieważ stracił do niej zaufanie wszelakie. Rodzice też nie wierzyli. Ona pokazała Dykiel badanie, potem Damian się dowiedział zdaje się przypadkiem od Michała (jak gratulował Ziębie wnuka), że ta ciąża jednak istnieje. Poszedł do Moniki, ale ona foch, już nie chce go, ani nic, będzie sama matką.

Potem jednakowoż było jakoś tak, że Damian przypatoczył się do baru, Dykiel robiła co mogła, coby Moniczka z Damianem love, zatem dała im klucze do mieszkania. Oni poszli, pogadali, później ogólnie wielka radość, dali sobie szansę jeszcze raz.

Później wyjechali chyba gdzieś, ale nie jestem pewna, wrócili w tym tygodniu i już takie love na całego, że aż dziw bierze! Ogólnie wątek zakończony happy endem zdaje się.

Hanka i Marek też dali sobie szansę, dżizas jakie to modne.
        Ale szansa polega na tym, że:
        Hanka w stolycy.
        Dzieci do szkoły w Grabinie, zatem mieszkają z Luckami.
        Zaczes jeździ gdzieś z Łukasikiem czy tam do Niemczech do pracy pojechał.

Ogólnie wszyscy żyją swoim życiem, a niczym studenci zaoczni mają zjazdy weekenowe u Hani w stolycy, coby dzieci matki nie zapomniały.

No i deal był taki, że do listopada (ichniego) ten czas se dali i później albo święta spędzą razem, albo finito. To były słowa Zaczesa, pamiętam jak nad rzeką to rzekł:D

Rewelacje z Klanu:
        Pawłowie zrobili remont:D

• Gość: stanisław Re: Uprzejmie proszę. IP: *.pppoepub.vspace.pl 19.02.11, 21:57
          Ale przecież autorka posta chce zeby napisać co BĘDZIE w ww. wątkach a nie co BYŁO!!
          Czytajcie powoli:)
          • em.haa Re: Uprzejmie proszę. 19.02.11, 22:14
            Nie no co było też, Od 3 stycznia nie oglądam NIC.
        • aga_ata Re: Uprzejmie proszę. 19.02.11, 22:00
          Jeszcze mogę dopowiedzieć parę rewelacji z MjM, acz nie wiem czy Twój ich odbiór będzie taki "rewelacyjny", bo mój nie jest, ale napiszę co ciekawsze:

Martunia dzieci więcej mieć nie może, gdyż posunęła się w latach i chyba tego nie spostrzegła. Przeżywa to straszliwie! Bo Budzyn dzieci pragnie mieć gromadkę. Ona panikuje, że ją rzuci, zwłaszcza że bez przerwy o tych przyszłych dzieciach trakjocze. Martunia marszczy czoło ile wlezie, nawet o chrząkaniu zapomniała, umawia się na wizyty u specjalistów i jest bliska załamania.

Walach i Tomasz są na granicy romansu! A raczej byli, gdyż ponieważ mała Zosia vel Julka (nigdy nie wiem, jak ona się nazywa), przyłapała ich na krótkim kiss i dała znać Goszy (taak? czy mi się coś myli?), żeby wracała z Rzymu. Gosza wraca zatem za tydzień, chyba na stałe. Walach powiedziała Tomaszowi, że nie mogą się spotykać. Acz nie sądzę, żeby to był koniec wątku.

Lucek jest straszliwie pogniewany na Luckową, ale nikt nie wie za co konkretnie. Podobno go obraziła, nawet wyprowadził się do stolycy, gdzie mieszkał u Hani dni parę bądź tygodni parę, ale ostatnio wrócił na łono Grabiny, ale Luckowej rzekł, że dopóki go nie przeprosi to on "tylko ciałem jest w Grabinie, a nie duszą".

Hania boi się Tamary Arciuch. Dowiedziała się, że ona morrrrderrrycznią jest i póki co wątek zamarł był.

Na Kinię czai się jakiś zboczeniec, zapoznany drogą via e-mail w agencji matrymonialnej. Zna jej adres, zna jej wszystko, wybił szybę na Deszczowej, ale wszyscy Kini pilnują, co prawda nie wiem jak, bo Paweł robi karierę Oazowo-fotograficzną, Żarówa ugania się za tym szczurkiem z Ukrainy (sorry za szczurka, ale na maksa mi się kojarzy ta panienka z tym miłym zwięrzątkiem:P), a Chochoł_mąż otwiera filię kancelarii Budzyna w Berlinie.

• aga_ata Re: Uprzejmie proszę. 19.02.11, 22:01
            Wyrzuciłam to z siebie i mi lżej.

Bez względu na to, co autorka wątku chciała. Widać źle zrozumiałam.
          • em.haa Re: Uprzejmie proszę. 19.02.11, 22:16
            A Tamara czemu morderczynią jest? Kogo tam zaciukała?

Powinnaś pisać za pieniądze :D
            • imasumak Re: Uprzejmie proszę. 19.02.11, 22:37
              Zaciukała męża swego, ponoć w obronie własnej, ale nie widzieć czemu siedziała w więzieniu, a nie powinna przecież, skoro musiała go zaciukać, nie?
              Wątek się jeszcze nie rozwinął na tyle, żeby ta zagadka została rozwikłana, a Hanka póki co wzbrania się przed kontaktami i nawet jakieś koperty pod drzwiami jej przesuwa, zamiast wręczyć osobiście. Może do wakacji coś się wyjaśni ;)
              • gazeta_mi_placi Re: Uprzejmie proszę. 19.02.11, 22:50
                A kim był ten facet co pukał do drzwi i mówił Hance , że Tamcia kiblowała? Co on chciał od niej?
                • imasumak Re: Uprzejmie proszę. 19.02.11, 23:04
                  gazeta_mi_placi napisała:

A kim był ten facet co pukał do drzwi i mówił Hance , że Tamcia kiblowała? Co on chciał od niej?

No właśnie to nie zostało jeszcze wyjaśnione, ale przypuszczam, że może to być ktos z rodziny lub przyjaciół zaciukanego.
              • imasumak Re: Uprzejmie proszę. 19.02.11, 23:01
                Ponadto warto wspomnieć o tym, ze Janek po tym jak Sylwia porodziła dziecię, zdeklarował się, że może robić za ojca onego, czym chyba Sylwię zruszył, ale nie wiadomo jak to się skończy, bo wątek się urwał.

Natomiast Gabi doprowadziła do wypadku Ewy, podpuszczając ją, żeby szybciej jechała na rolkach, a na dodatek źle założyła jej kask (tył do przodu) i Ewa wpadła pod auto kierowane przez Szymona (jakżeby inaczej ;).
                Ewie grozi kalectwo, a Szymon ma wyrzuty sumienia i jego związek z Sandrą wisi na włosku, gdyż targany emocjami, rani ją bezustannie swoim brakiem zainteresowania ;).
                Na dodatek w ojcu Ewy obudził się waleczny lew i postanowił wyłudzić od Szymona odszkodowanie.
                Związek Gabi i Łukasz również chyli się ku upadkowi, ponieważ nie mogąc sobie poradzić z poczuciem winy, wyznała Łukaszowi, że przyczyniła się do wypadku Ewy.
                • em.haa Re: Uprzejmie proszę. 20.02.11, 07:46
                  A to Ci dopiero :D
        • em.haa Re: Uprzejmie proszę. 19.02.11, 22:13
          ;) A czy glonojad od Pawłów poszedł w dobre ręce?

• asiak44 Re: Uprzejmie proszę. 19.02.11, 22:51
            a kto to ów glonojad?
            • gazeta_mi_placi Re: Uprzejmie proszę. 19.02.11, 22:59
              Rybki Koniaczkowe.
              • imasumak Re: Uprzejmie proszę. 19.02.11, 23:05
                A do szkoły Pawełka przecież zostały wyeksmitowane ;)
                • em.haa Re: Uprzejmie proszę. 20.02.11, 07:48
                  No to uff, jestem spokojna o "glonojada"... jego to chyba już tam nie ma parę lat.
                  Ale zaczynali faktycznie od glonojada przyklejonego do szyby.
                  Teraz mają pływające rybki.
                  Bałam się że pójdą w złe ręce, tylko żeby w wakacje jakaś woźna albo administracja je karmiła :D
                  • aga_ata Re: Uprzejmie proszę. 20.02.11, 10:12
                    No i wpisz 7. marca w kalendarzu ważną datę - zaczyna się proces Ryśka.

Swoją drogą z Tamarą morrrrrderrrczynią by się dogadał, i jedno, i drugie w podobnych okolicznościach obrony wszelakiej zaciukali współobywatela.
                    • em.haa Re: Uprzejmie proszę. 20.02.11, 10:38
                      Nie muszę wpisywać, 7 marca mam urodziny :)
                    • Gość: gość Re: Uprzejmie proszę. IP: *.stimo.net 20.02.11, 14:14
                      aga_ata, ja też z prawdziwą przyjemnością przeczytałam Twoje streszczenia, choć zaległości nie mam. Trzeba mieć dar, żeby w taki sposób to zrobić. Uśmiałam się po wsze czasy! Dzięki! Pozdrawiam:)
    • Gość: the_accidental Re: Uprzejmie proszę. IP: *.toya.net.pl 20.02.11, 11:55
      Wyznam, że bezczelnie skorzystałam i poczytałam sobie ten wątek z dziką przyjemnością, mimo że nie oglądam już dawno MjM ;-)
      • aga_ata Re: Uprzejmie proszę. 20.02.11, 15:17
        Bardzo mi miło:) Służę na przyszłość, czuję się informacją serialową, gdyż staram się być na bieżąco:D
      • Gość: S Re: Uprzejmie proszę. IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.11, 16:22
        5. Rewelacje w Klanie - Maciuś i Rysio wbili na impreze w nocy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka