Dodaj do ulubionych

Kamil Tak Hoffer

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 21:20
Nie no... W dzisiejszym odcinku naprawdę przesadził. 5 tak-ów w jednej scenie!
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: Kamil Tak Hoffer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 21:23
      w kazdym serialu sie znajdzie taki "aktor" ktory ciagle takuje, tak? :)
      co na to rezyser i reszta obslugi? TO przeciez kalectwo, niesamowicie mnie wk.wia.

tak? :)
      • Gość: stanisław Re: Kamil Tak Hoffer IP: *.pppoepub.vspace.pl 24.02.11, 21:59
        Pamiętaj że przy poście zawsze pokazuje się twoje IP wiec już nie podszywaj sie pod różne osoby.
        • Gość: a Re: Kamil Tak Hoffer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 22:53
          nie pokazuje IP tylko nazwe providera. nie tylko ja mam w Polsce neostrade.
          cos u Ciebie z mysleniem marnie. Wiesz ze dzwon bije, ale nie wiesz w ktorym kosciele.
          • Gość: stanisław Re: Kamil Tak Hoffer IP: *.pppoepub.vspace.pl 24.02.11, 23:53
            Reklamowanie providenta jest niesmaczne.
            • vandikia Re: Kamil Tak Hoffer 25.02.11, 10:15
              eheheh dzieki, usmialam sie serdecznie :D
        • Gość: princessofbabylon Re: Kamil Tak Hoffer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 00:08
          Gość portalu: stanisław napisał(a):

> Pamiętaj że przy poście zawsze pokazuje się twoje IP wiec już nie podszywaj sie
          > pod różne osoby.

:D
    • Gość: princessofbabylon Re: Kamil Tak Hoffer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 00:09
      Nie mogę tego słuchać. Na szczęście ostatnio coraz mniej scen z drugim "takiem", czyli Igorem.
    • bonnie75 Re: Kamil Tak Hoffer 25.02.11, 09:16
      Juz kiedys byla mowa o tym namietnym "takaniu".
      Kamil i Igor przewodza zdecydowanie. Goni ich Aleksandra Lubicz. Nie cierpie tej dziwnej maniery.
      • dona.a Re: Kamil Tak Hoffer 25.02.11, 23:13
        bonnie75 napisała:

> Juz kiedys byla mowa o tym namietnym "takaniu".
        > Kamil i Igor przewodza zdecydowanie. Goni ich Aleksandra Lubicz. Nie cierpie te
        > j dziwnej maniery.

Widocznie jest na tyle powszechna, niestety, że wprowadzili ją do serialu:/
    • kasiorek79 Re: Kamil Tak Hoffer 26.02.11, 10:58
      Z manier językowych denerwuje mnie jeszcze zaczynanie odpowiedzi od "Wiesz co?". Po raz pierwszy zwróciłam na to uwagę oglądając rozmowy z Glebą po powrocie z NY, ale to się niestety rozprzestrzenia.
      • Gość: ja Re: Kamil Tak Hoffer IP: *.centertel.pl 26.02.11, 13:00
        ostatnio w "Między kuchnią a salonem" jakaś babka, zaproszona jako ekspert też mówiła z tą manierą. okropność

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka