Gość: KK IP: *.is.net.pl 26.02.11, 09:31 Tak się zastanawiam jaka teraz jest pora roku w serialu? Były matury więc maj a teraz mam wrażenie że juz jesień? Nie było w tym roku wakacji? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princessofbabylon Re: Na Wspólnej - pora roku 26.02.11, 18:55 Właśnie też mi się zdaje, że tam lato nadchodzi. Aż mi się przykro robi jak patrzę na tę pogodę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Na Wspólnej - pora roku 26.02.11, 19:03 Nie bój nic, jak u nas będzie pełnia lata, to u nich będzie ohydna wilgotna jesień i oni wtedy będą nam zazdrościć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Na Wspólnej - pora roku 26.02.11, 19:59 > Nie bój nic, jak u nas będzie pełnia lata, to u nich będzie ohydna wilgotna je > sień i oni wtedy będą nam zazdrościć ;) :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: princessofbabylon Re: Na Wspólnej - pora roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.11, 20:41 Jak u nas będzie pełnia lata, to oni nie będą kręcić odcinków ;) Bo w wakacje zawsze powtórki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: princessofbabylon Re: Na Wspólnej - pora roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.11, 20:42 Znaczy się nie będzie odcinków tv. ;) Odpowiedz Link Zgłoś