Dodaj do ulubionych

Kamila z Klanu

IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.03.11, 21:03
Podoba mi się ta dziewczyna. W dzisiejszej scenie z wściekłym Jerzym była super.
Obserwuj wątek
    • dona.a Re: Kamila z Klanu 04.03.11, 21:05
      Ts a "aktorka" naprawdę nie jest warta kolejnego wątku.
      • Gość: Aśka Re: Kamila z Klanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.11, 21:37
        Dzisiaj cała kłótnia była niezła-myślałam, że Jerzy naprawdę eksploduje...
        • chelseaa Re: Kamila z Klanu 05.03.11, 01:37

jak bardzo różna od mamy aktorki, Adrianny
    • Gość: godzio ale bezczelna IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.11, 08:56
      bym jej lutnął za pyskowanie
    • Gość: facet Czupiradło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 09:38
      i ten profil Baby Jagi
      • quba Re: Czupiradło 05.03.11, 10:12
        Za profil bym jej raczej nie winiła.
        Za chwilę, jeśli sobie poprawi profil, napiszesz, że ma w głowie przewrócone, bo sobie zrobiła operację plastyczną, a ty uważasz, że nie powinna!

Wszyscy mamy jakieś swoje przywary i niekoniecznie to znaczy, że trzeba
        pielęgnować w sercu dawne urazy i odświeżać je bez końca.
      • Gość: Sonia Re: Czupiradło IP: *.aster.pl 05.03.11, 10:13
        Wypisz wymaluj - mamusia
        • Gość: a Re: Czupiradło IP: *.alfanet24.pl 05.03.11, 16:36
          To juz nie ejst dziewczyna, to juz kobieta, bzykala sie przeciez w klanie nie?
    • Gość: xd Re: Kamila z Klanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.11, 10:34
      w klanie nie wiem,ale prywatnie to taka sama tupeciara jak jej stara

niedaleko pada jablko od jabloni...
    • Gość: fax Re: Kamila z Klanu IP: *.dynamic.chello.pl 21.09.11, 18:35
      po kiego grzyba Kamila poprawiała nos ?
      • deczko Re: Kamila z Klanu 21.09.11, 20:01
        Nie zauwazylam operacji nosa, ale to cos co ona ma na glowie, jest tak tragiczne, ze patrzec na nia nie mozna. Sama chyba sobie farbowala wlosy i ta oblesnie upieta grzywka, co ona pod nia skrywa hodowle pryszczy??
    • Gość: Gosciowa Re: Kamila z Klanu IP: *.147.94.42.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.09.11, 20:29
      A mi sie zupełnie nie podoba. Nie irytuje Was to jej wzdychanie, po prawie każdej wypowiedzianej kwestii? Bo mnie bardzo...
      • toxicity1 Re: Kamila z Klanu 21.09.11, 20:38
        Ta fryzura to dla mnie wariacja na temat męskiej zaczeski...
        o k r o p n a
        • zjarany_krasnal Re: Kamila z Klanu 21.09.11, 21:28
          toxicity1 napisała:

> Ta fryzura to dla mnie wariacja na temat męskiej zaczeski...
          > o k r o p n a

a mi się podoba, wygląda nadal bardzo ok.
          • toxicity1 Re: Kamila z Klanu 22.09.11, 12:33
            Nie napisałam, że Kamila mi się nie podoba.
            Okropna jest ta fryzura z uwalonym na czole zaczesem.
            To plus zbyt ciemne włosy bardzo ją postarza.
            Wolałam ją w rudawych włosach.
    • justynabal Czyją córką jest "Kamila z Klanu":)? 22.09.11, 08:39
      Jestem nie w temacie, ale zainteresowało mnie to- czyją ona jest córką? Dzięki za odpowiedź:)
      • the_dzidka Re: Czyją córką jest "Kamila z Klanu":)? 22.09.11, 09:53
        Adrianny Biedrzyńskiej, nawet jest do niej podobna :) No i robi się równie nadęta i buraczana jak mamunia.
        • Gość: m. Re: Czyją córką jest "Kamila z Klanu":)? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.11, 10:33
          córka aktorów Adrianny Biedrzyńskiej i Macieja Robakiewicza.
        • Gość: az Re: Czyją córką jest "Kamila z Klanu":)? IP: *.dsl.teksavvy.com 09.10.11, 14:12
          Adrianna Biedrzynska jest swietna aktorka i nie widze powodu, zeby ja obrazac.
    • Gość: q Kto jej zrobił taka krzywde?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.11, 18:33
      i pzrefarbował włosy na jakis ciemniasty brąz..wygląda okropnie..wysotrzyły sie jej jeszcze bardziej dosyc ostre rysy twarzy..w tym rudawo- karmelowym kolorze wyglądała ślicznie..teraz jak czarownica
    • Gość: ja Re: Kamila z Klanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.11, 07:31
      a nie wydaje się Wam, ze zmienili aktorkę? i stąd te włosy? bo zupełnie inaczej mówi niż stara Kamila..
      • Gość: jjj Re: Kamila z Klanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.11, 11:59
        Gość portalu: ja napisał(a):

> a nie wydaje się Wam, ze zmienili aktorkę? i stąd te włosy? bo zupełnie inaczej
        > mówi niż stara Kamila..

oszalałas?? chyba klan ogladasz raz na rok
      • Gość: czajniczek.russela Re: Kamila z Klanu IP: *.ip.netia.com.pl 23.09.11, 13:36
        > zupełnie inaczej
        > mówi niż stara Kamila..

Może w czasie wakacji poszła na lekcje dykcji - przedtem w ogóle nie można było zrozumieć, co mamle i dzyka.
        • myszka1969 Re: Kamila z Klanu 24.09.11, 13:28
          Kurcze, nic nie zauwazyłam z włosami:)...Klan to jednak trzeba śledzic bardzo dokładnie:) ..A ten chłopak, co sie z nim chce wyprowadzić?...Nie no faktycznie jesli teraz młodzi tak wczesnie i świadomie decydują sie, że najpierw przyjemnosci a matura moze potem, to juz mamy zupełnie inne społeczenstwo...
    • Gość: xd Re: Kamila z Klanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 11:55
      wyrosla nam nowa celebrytka:

www.plotek.pl/plotek/51,79592,10398078.html?i=0&bo=1

sliczna???
      • wioskowy_glupek Re: Kamila z Klanu 04.10.11, 17:49
        Pogubiłam się, czyją Kamila jest córką ? Smętnej czyli kochanki ojca Knorra ? Ale czy ona też jest siostrą Oscara ? Bo on jest bratem przyrodnim Knorra też przecież ?
        • sundry Re: Kamila z Klanu 04.10.11, 18:41
          Chyba Smętna była właśnie kochanką ojca Knorra.
          • wioskowy_glupek Re: Kamila z Klanu 04.10.11, 19:12
            Czyli Kamila jest też siostrą Oscara ?
            • Gość: o Re: Kamila z Klanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 20:33
              wioskowy_glupek napisała:

> Czyli Kamila jest też siostrą Oscara ?

nie, OsKara. To Niemiec jest.
              • Gość: kama Re: Kamila z Klanu IP: *.icpnet.pl 04.10.11, 21:22
                Kamila byla wychowywana przez swoja matke Smętną i jej męza Smętnego, którego uwazala za ojca. Potem sie okazalo ze ojciec Knorra na boku bawił sie ze Smętną i stad mają córke Kamile. Kamila jest zatem przyrodnia siostra równiez Oskara, który jest przyrodnim bratem Jerzego-mają tych samych ojców
                • wioskowy_glupek Re: Kamila z Klanu 04.10.11, 21:38
                  Czyli to niezły dziwkarz był :) Każde dziecko z inną...
                  Przynajmniej wiadomo po kim Knorr, Kamilka i Oskar mają takie rozwiązłe geny...

• Gość: Alina Re: Kamila z Klanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.11, 08:58
                    wioskowy_glupek napisała:

> Czyli to niezły dziwkarz był :) Każde dziecko z inną...
                    > Przynajmniej wiadomo po kim Knorr, Kamilka i Oskar mają takie rozwiązłe geny...
                    >

W przyszłym sezonie wyjdzie na jaw, że ojciec całej trójki ma też córkę młodszą od Oskara, starszą od Kamili, żyje nadal w Polsce, w DE pochowano kogoś innego, majątek, będacy masą spadkową miał w nosie, wystarczyło mu mieszkanie w W-wie, coś troche na koncie i mercedes. Właśnie oczekuje kolejnego dziecka z Edytą,Poleńką lub Donatą, a na imię mu Jeremiasz.
                    • Gość: taranka Re: Kamila z Klanu IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.11, 09:48
                      O,albo sie okaże że to on jest tym ukochanym Joasi od Mariusza...
                      • Gość: Alina Re: Kamila z Klanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.11, 12:03
                        Gość portalu: taranka napisał(a):

> O,albo sie okaże że to on jest tym ukochanym Joasi od Mariusza

no co Ty, Joasi to ten zakonnik z Rzymu, w grubych okularach, Krzysztof mu było, kilka lat temu owdowiał przecież po tsunami. Elżuni nie chciał, bo szukał tej Joasi przy pomocy nowicjuszy zakonnych rozesłanych po całej W-wie
                        • myszka1969 Re: Kamila z Klanu 06.10.11, 09:19
                          Jak dla mnie ta fryzura jest fajna ale nies da Kamili:):(...za bardzo eksponuje jej niezgrabny nos...
                          • Gość: xd Re: Kamila z Klanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.11, 19:09
                            nos?akurat nos ona ma ok,gorszym problemem jest wysokie czolo(za matka biedrzynska) ale ta fryzura je troche maskuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka