zani1984 08.03.11, 21:17 a ten chochol poznal dopiero co laske i jej sesje robi...szanujmy sie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: fotograf chochol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 21:20 a czemu nie? ja sie zajmuję fotografią dziecięcą i mam ochotę fotografowac kazde napotkane dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
pipi43 Re: fotograf chochol 08.03.11, 22:18 Gość portalu: Aga napisał(a): > a czemu nie? ja sie zajmuję fotografią dziecięcą i mam ochotę fotografowac kazd > e napotkane dziecko. Hmmm;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ll Re: fotograf chochol IP: *.aster.pl 09.03.11, 09:00 Laska równie piękna inaczej co Chochoł. Stworzyliby wreszcie dobraną urodowo parę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mo Re: fotograf chochol IP: *.subscribers.sferia.net 09.03.11, 09:09 niestety muszę z żalem powiedzieć, ze nie oglądałam wczorajszego odcinka, ale czytałam jakiś tam opis odcinka. I rozumiem, że tą pieknotą poznaną przez naszego artystę była przyjaciólka z pod celi Grażyny obecnie recepcjonistka w klinice Mariamed. A czy przypadkiem oni się już nie znali własnie z owego miejsca ? Cos tak mi się kołacze ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozambique Re: fotograf chochol IP: 148.81.254.* 09.03.11, 09:59 ahhh jaki straszny wypadek był - laska zakrecila bączka na prostej drodze !!!!! w efekcie tego bączka - 1. samochód byl uszkodzony i trza jechac do warsztatu - OD CZEGO USZKODZIL SIE SAMOCHÓD?? 2. laska ma skaleczone czoło od uderzenai w szybe , skaleczone po prawej stronie !!!! do ktorej szyby sieneła ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyzia Re: fotograf chochol IP: 193.201.167.* 09.03.11, 11:25 ta cala pseudo laska ma usta jak Kaczor Donald. Chochoł sesje zdjeciowa jej zrobil a ta z plastem na czole mu pozowala. Tez sie zastanawiam co sie w samochodzie uszkodzilo skoro Kaczorzyca w nic nie przywalila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalogowany Re: fotograf chochol IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.11, 23:03 > Laska równie piękna inaczej co Chochoł. Co kto lubi. Dla mnie to uroda typu "tak brzydka, że aż śliczna". Mnie się ona podoba. Inna z tej kategorii to np. Magda Różczka. Odpowiedz Link Zgłoś
jerryone1 Re: fotograf chochol 09.03.11, 18:38 hehe uważaj z takimi wyznaniami...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: fotograf chochol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.11, 22:00 to raczej ty sie zastanow nad sobą, bo masz jakies chore skojarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stolatbabci Re: fotograf chochol IP: *.netpoint.pl 13.03.11, 08:37 twoja powaga mnie powala...czy wszyscy fani chochoła i jego artystycznego podejścia nawet do zaworów grzejnikowych tak mają? Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: fotograf chochol 09.03.11, 17:42 On młody, ona inteligentna, coś ładnego po drodze kupią ;) Czym wy się przejmujecie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: fotograf chochol 09.03.11, 17:51 Moze siegnela czolem obcasa tego trzewika:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka Re: fotograf chochol IP: *.icpnet.pl 09.03.11, 20:39 Kariera przygłupich braci Ksero jest coraz lepsza. Przyznaję, ze nie oglądam regularnie, ale nagle z "menedżera" jeden brat staje się wziętym fotografem, dysponuje pewnie sprzętem, który kosztuje naprawdę niesamowite pieniądze a drugim robi karierę prawnika w Berlinie. Czy ktoś by mógł w 2 słowach napisać, jak do tego doszło? czy on już studia w PL skończył?Czy jest tak dobry ze bez dyplomu zajmuje się niemieckim prawem?? Naprawdę, UFO z Dynastii to przy tym drobnostka!! Odpowiedz Link Zgłoś
jerryone1 Re: fotograf chochol 09.03.11, 21:31 No czego tu nie rozumiesz? Chochoł robi artystyczne zdjęcia ulotką z Biedronki :), daje mu się fotografować każda napotkana szklanka po winie. Co do kariery prawniczej brata PREISSa to wiadomo, że w Berlinie (chyba jedyne znane niemieckie miasto dla scenarzysty i wyobrażenie, że to drugi koniec świata) prawnikiem może być każdy Polak który spełnia określone kryteria, mianowicie: 1. Rozpoczął naukę niemieckiego na poziomie początkującym i potrafi już się przywitać słowami guten tag. 2. Ma swoją kopię zapasową w postaci wziętego menadżera i fotografa w jednym. 3. Zna lub znał jakiegoś Niemca osobiście (Sztefen) 4. potrafi obsługiwać KBKS Niedługo sędzia Anna Maria Wesołowska będzie prowadzić sprawy z Berlina :), w roli oskarżyciela MAMAŁYGA, po jednej stronie Budzyn, po drugiej Drewniak (wzięty, szanowany prawnik specjalizujący się w prawie międzynarodowym z Zasadami ruchu morskiego na Bałtyku włącznie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka Re: fotograf chochol IP: *.icpnet.pl 09.03.11, 21:38 No kurde, to chyba z zazdrości, bo człowiek na ich tle taki nieudaczny i jeszcze pozbawiony szczęscia - w końcu jeden wygrał chyba w lotto a drugi wyhaczył niezły spadek... k..e!! Odpowiedz Link Zgłoś
jerryone1 Re: fotograf chochol 13.03.11, 08:45 dziwię się tylko, że Chochołas nie dostał propozycji od Martyny W. żeby uwiecznić na kliszy cyfrówki sony alfa (swego czasu w ciemni chochoł siedział) upojnej nocy z Orangutanem gdzieś na krańcu świata, podczas której złapała jakąś Kiłkę tudzież inne ustrojstwo. Nie od dziś wiadomo, że przypadkowe kontakty seksualne mogą tak się kończyć. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: fotograf chochol 13.03.11, 10:27 Gość portalu: gośka napisał(a): > Kariera przygłupich braci Ksero jest coraz lepsza. > Przyznaję, ze nie oglądam regularnie Też nie oglądam, ale pamiętam jak któryś z braci odgrywał policjanta, był tak śmieszny i niewiarygodny, że nie wiem kto mógł na to wpaść, rola fotografa chyba nie jest aż takim niewypałem obsadowym dla Mroczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka Re: fotograf chochol IP: *.icpnet.pl 13.03.11, 18:18 Chodzilo mi o ich postaci w MjM a nie Mroczków, których "kariera" w szołbizie też jest dziwna. nawet jeśli sprowadza się do jednego serialu. W MjM za co się który nie weźmie, to strzał i kariera, a obaj (szczególnie tez z oazy) zachowują się jak niepełnosprawni umysłowo. Ten z oazy nawet tak wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kachullcia Re: fotograf chochol IP: *.man.poznan.pl 15.03.11, 09:36 ale na fotoszopie zna się jak nikt - nawet plaster z czoła modelki usunął.... Odpowiedz Link Zgłoś
yoka1 Re: fotograf chochol 15.03.11, 09:54 to chciałam napisać, po plastrze ani śladu Odpowiedz Link Zgłoś