Dodaj do ulubionych

Klan (16.03) - 3 sprawy

IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.11, 18:22
1) Czyżby zmienili dziewczynkę, która gra Zuzię? Nie było jej zbytnio widać, ale wydaje mi się, że to jakieś inne dziecko niż do tej pory.

2) Cześka chyba nie pomyślała... mówi kobiecie, która przyszła zapisać dziecko do przedszkola, ze tu pracuje człowiek, który zabił innego człowieka, co prawda w dobrej wierze, ale jednak.. (tzn. powiedziała to inaczej, ale wiadomo, ze sprawa była głośna).. I twierdzi "wujek, no ja się tobą chwalę, ale chciałam ją jakoś zachęcić".. no sorry, ale w ogóle nie myślała.. jedni może uważają, że postąpił ok, ale mogą znaleźć się i tacy, którzy w ogóle nie chcą mieć nic do czynienia z ludźmi, którzy kogoś zabili (nieważne z jakich powodów)..

3) rysunek Pawełka.. no już widzę, jak Pawełek zrobił ten rysunek hahaha
Obserwuj wątek
    • Gość: Maja Re: Klan (16.03) - 3 sprawy IP: *.home.aster.pl 16.03.11, 18:27
      Tak, dzisiaj na pewno Zuzia była inna! Gorsza!!

Co chcesz od Pawełka, po tatusiu taki zdolny! :P
      • Gość: taranka Re: Klan (16.03) - 3 sprawy IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.11, 18:30
        Zuzia inna-albo ta nowa ma okropny katar,albo taki głosik nieciekawy.I jakaś z niej grubaska jest:-(
        • Gość: asdf Re: Klan (16.03) - 3 sprawy IP: *.238.64.20.ip.abpl.pl 16.03.11, 20:14
          No, i taką Zuzie można podmienić, ale Beaty albo Hanki Mostowiak to już nie:P
          • zuzanka79 Re: Klan (16.03) - 3 sprawy 16.03.11, 21:54
            Gość portalu: asdf napisał(a):

> No, i taką Zuzie można podmienić, ale Beaty albo Hanki Mostowiak to już nie:P

Jak nie można - jak można :D
            Ci, którzy dopiero zaczną oglądać te seriale nawet nie zauważą, że one podmienione :D:D:D
    • michal_82 Re: Klan (16.03) - 3 sprawy 17.03.11, 08:16
      A propos podmian - Nina (ta którą ratował Rysiek w agencji) w sądzie też już była podmieniona.
      • monia515 Re: Klan (16.03) - 3 sprawy 17.03.11, 09:44
        Ale głupio tak podmienić Beatę, zwłaszcza, że Kurde też podmieniony.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka