Dodaj do ulubionych

Dorota - Lewicki - MjM

10.04.11, 11:39
Skąd się Dorota i Renia dowiedziały o nieszczerym postępowaniu Lewickiego i o co mu właściwie chodziło, czemu się zainteresował Dorotą?
Dzisiaj widziałam tylko fragment, gdzie Renia krzyczała na niego.
Obserwuj wątek
    • mak-111 Re: Dorota - Lewicki - MjM 11.04.11, 13:26
      no wlasnie. o co chodzi?
      • fiorilavoie Re: Dorota - Lewicki - MjM 11.04.11, 17:10
        Sama nie wiem myślałam że on w niej po uszy zakochany.
        • Gość: gościówa Re: Dorota - Lewicki - MjM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.11, 23:01
          Dawno temu (jeszcze zanim się poznali) Lewicki dowiedział się, że Dorota ma dostać duży spadek, dlatego zaczął się koło niej kręcić, po miesiącu się jej oświadczył, itd. Później się okazało, że Dorotka w spadku dostała jakieś mało warte obrazy, ale w między czasie Lewicki się w niej zakochał. Postanowił zniknąć z jej życia, bo nie chciał jej mówić, że początkowo umawiał się z nią wyłącznie ze względu na spadek, a w kłamstwie żyć z nią nie chciał. Z tego co kojarzę to on chyba sam przyznał się Dorotce do swoich nieszczerych zamiarów, a kiedy pakował bagaże do samochodu przyszła Renia i powiedziała, co o nim myśli.
          • Gość: Majuniia Re: Dorota - Lewicki - MjM IP: 77.252.98.* 11.04.11, 23:11
            Tak przyznał się, że miał takie niecne zamiary i że się wbrew wszystkiemu zakochał

• xemxija Re: Dorota - Lewicki - MjM 12.04.11, 08:39
              Ten watek jest tak glupi, ze az rece opadaja. Skad niby Lewicki mial wiedziec, ze Dorota ma otrzymac spadek?? Jakis wspolnik sie tam krecil, kto to niby byl? ADWOKAT???
    • wiotka_trzpiotka Re: Dorota - Lewicki - MjM 12.04.11, 08:51
      no własnie
      pytanie brzmi jak Renia sie o tym dowiedział?
      bo mi tez to umknęło...
      • Gość: kasia Re: Dorota - Lewicki - MjM IP: *.aster.pl 12.04.11, 09:43
        Dorota powiedziała Reni,że dostała anonim w którym jest napisane,że Lewicki wiedział o spadku itd...
        • Gość: gościówa Re: Dorota - Lewicki - MjM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.11, 20:49
          Tak było. A zanim powiedziała Reni to się chyba rozmówiła z Lewickim, on się przyznał, ona kazała mu spadać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka