Dodaj do ulubionych

Marta NW a "pasierb"

16.04.11, 08:56

nie widziałam żeby ktoś się odniósł jak się Marta nosi przy Patryku, chyba już stara jestem ale tej koszuliny co jej prawie nie ma to bym jednak przykryła
Obserwuj wątek
    • Gość: fanka_poranka Re: Marta NW a "pasierb" IP: *.net.stream.pl 16.04.11, 18:13
      też tak myslę, obca kobieta i na dodatek młoda, nawet jesli jest kochanką ojca dziecka, nie powinna sie tak pokazywać, zwłaszcza, że chłopak to prawie nastolatek, i jakby co powinno być to krepujące dla niej zwlaszcza, tym bardziej ze chałupa nie jej...
      • Gość: marta Re: Marta NW a "pasierb" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.11, 19:28
        jak dla mnie takie łażenie w "niby" seksownym podkoszulku, z prawie gołym tyłkiem, nawet przy własnym dziecku jest nietaktowne, a co dopiero przy obcym nastolatku. Taki zwyczaj to raczej jak się jest samemu w domu, lub ewentualnie z mężem/kochankiem. Ale rozumiem, iż twórcom chodziło o pokazanie niezwykłej sensualności serialowej Marty, która faktyczne wygląda na lolitkę w wieku licealnym, niż na dojrzałą partnerkę.
    • lilith76 Re: Marta NW a "pasierb" 16.04.11, 20:08
      Też mi się taka myśl nasunęła.
      Szczególnie, że pasierb ciacho. Nieźle rokuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka