miruka 16.04.11, 08:56 nie widziałam żeby ktoś się odniósł jak się Marta nosi przy Patryku, chyba już stara jestem ale tej koszuliny co jej prawie nie ma to bym jednak przykryła Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fanka_poranka Re: Marta NW a "pasierb" IP: *.net.stream.pl 16.04.11, 18:13 też tak myslę, obca kobieta i na dodatek młoda, nawet jesli jest kochanką ojca dziecka, nie powinna sie tak pokazywać, zwłaszcza, że chłopak to prawie nastolatek, i jakby co powinno być to krepujące dla niej zwlaszcza, tym bardziej ze chałupa nie jej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Marta NW a "pasierb" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.11, 19:28 jak dla mnie takie łażenie w "niby" seksownym podkoszulku, z prawie gołym tyłkiem, nawet przy własnym dziecku jest nietaktowne, a co dopiero przy obcym nastolatku. Taki zwyczaj to raczej jak się jest samemu w domu, lub ewentualnie z mężem/kochankiem. Ale rozumiem, iż twórcom chodziło o pokazanie niezwykłej sensualności serialowej Marty, która faktyczne wygląda na lolitkę w wieku licealnym, niż na dojrzałą partnerkę. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Marta NW a "pasierb" 16.04.11, 20:08 Też mi się taka myśl nasunęła. Szczególnie, że pasierb ciacho. Nieźle rokuje. Odpowiedz Link Zgłoś