Dodaj do ulubionych

Klan dzis !!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 18:00
i jak po klanie??

nie moge po prostu...

bidula grazynka narzeka,ze u nich kotletty to tylko od swieta-za to mieszkaja w mieszkaniu o pow apartamentu;))

jacek w parku i ta babka co go zaczepila-no rzeczywiscie musialo byc to dla niej wazne kto zaprojektowal hahah

"dramatyczna" scena w topolinie(w sumie 2 bo o 1 dowiadujemy sie od "przerazonej" krysi----ratunku!!!!co oni robia z tych aktorow???a pawelek powinien dostac oscara...

kasia coraz brzydsza,czy ona i maciek to rowniez rodzenstwo w realu?

moni--ile jeszcze bedzie ciagniety ten bezsensowny watek z felim??

do PANI TROJANOWSKIEJ(jesli czytasz to albo czyta to ktos z twoich znajomych/rodziny)---OBEJRZYJ CHOCIAZ RAZ JEDEN ODCINEK Z TWOIM UDZIALEM I ZASTANOW SIE NAD SOBA...NAPRAWDE MOZE WARTO WZIAC JAKIES LEKCJE WYMOWY<AKTORSTWA...przeciez deklamujesz swoje teksty jak dzieci w przedszkolu...
Obserwuj wątek
    • joko5 Re: Klan dzis !!!! 03.05.11, 19:11
      "jacek w parku i ta babka co go zaczepila-no rzeczywiscie musialo byc to dla niej wazne kto zaprojektowal hahah "

Ja zrozumiałam tą scenę, tak że ta babka spierała się ze swoim kompanem kto jest projektantem, więc istotne to było dla nich chociaż zagrane strasznie sztucznie.
      • joko5 Re: Klan dzis !!!! 03.05.11, 19:12
        Poza tym świąteczne odcinki Klanu zawsze są o niczym.
      • Gość: bbb Re: Klan dzis !!!! IP: *.4web.pl 03.05.11, 19:41
        a może był jakis konkurs dla widzów Klanu w Kawie czy herbacie i ta pani akurat odpowiedziała na 3 zajebiscie trudne pytania i w nagrodę dostała trzecioplanową rolę w jednym odcinku Klanu?
        dopuszczam też możliwość, że dowiedziała się, że Jacek lubi ten sport i myślała, że też się załapie na majówkowe bara bara, stąd ten podryw na architekturę :>
    • gazeta_mi_placi Re: Klan dzis !!!! 03.05.11, 19:35
      > bidula grazynka narzeka,ze u nich kotletty to tylko od swieta-za to mieszkaja w
      > mieszkaniu o pow apartamentu;))

Trudno gnieździć się z mężem i trójką dzieci na 20 metrach kwadratowych. Poza tym akurat bezkotletowa dieta Grażynce wyszłaby tylko na zdrowie i figurę :-)

>> kasia coraz brzydsza,czy ona i maciek to rowniez rodzenstwo w realu?

A po kim Kasia miała odziedziczyć urodę? Po matce nie bardzo, po ojcu tym bardziej...

• joko5 Re: Klan dzis !!!! 03.05.11, 19:45
        Młoda zdecydowanie wdała się w tatusia, gdyby wdała się w matkę to byłaby całkiem ładną dziewczynką.
        • gazeta_mi_placi Re: Klan dzis !!!! 04.05.11, 18:48
          Pod warunkiem żeby się nie zapasła jak mamusia (tatuś zresztą też spasiony nawiasem mówiąc).
    • Gość: gościówa Re: Klan dzis !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 19:47
      A ja zwróciłam uwagę na dom Koniaczków w Topolinie. To przecież jest domek na wyjazdy weekendowe, a w środku w sypialni elegancka serwantka z porcelaną/szkłem... Po co komu coś takiego w domku na wsi? Lepiej by się prezentowało przy Truskawieckiej.
      • Gość: xd Re: Klan dzis !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 19:58
        w topolinie maja jak w palacu,te krolewskie meble,zlote lustra,parkiety

na truskawieckiej calkiem zwyczajnie;/
      • wiotka_trzpiotka Re: Klan dzis !!!! 03.05.11, 20:39
        co im załujecie
        i tak pożre ich wszystkich
        WIELKI, STRASZLIWY, WSCIEKŁY PIES
        mysle, ze własnie ta bestia uprowadziła Beatę, ciągnęła ją do Topolina spod siedziby Face Cream i obgryzała jej kości i ich trzaskiem zbudziła Krystynę...
        • mozambique Re: Klan dzis !!!! 03.05.11, 21:35
          po dzisiejszym odcinku coraz bardzij podjrzewam ze Pawelek jest niedorozwinięty
          chlopczyk ma chyba z 5 lat jak nie wiecej a tylko belkocze cos niezrozumiale
          • Gość: grażyna Re: Klan dzis !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 22:14
            Że Pawełek jest niedorozwinięty, to już dawno zostało na forum stwierdzone. Tylko dziwne, że Lubicze nic z tym nie robią, ani do logopedy nie zaprowadzą, ani do psychologa. Niby wykształcona rodzinka a dzieciak zaniedbany jak z patologii.
            • anty_nick Re: Klan dzis !!!! 03.05.11, 22:33
              A mnie zadziwia,że wszyscy którzy coś tu piszą,to tacy ładni,zaradni,bogaci(5x w tyg mają kotlety na obiad) :-D i w ogóle wszystko NAJ:/
              • Gość: xd Re: Klan dzis !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 23:31
                7 razy w tyg;)

dziwne jest to,ze grazynki nie stac na kotlety,ciagle narzeka na brak kasy ale mieszkanie wielkie ma,ciekawe,ze ich na to stac.
                • Gość: gościówa Re: Klan dzis !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 00:10
                  To, że mieszkanie duże to nic, w końcu 5 osób tam mieszka. Ale jak jej na kotlety nie stać to po co na obiad zaprasza Olkę z Norbertem? Ola dwie rączki lewe ma, że sama przyrządzić obiadku nie umie, tylko na kebab muszą iść?
                • Gość: iarka Re: Klan dzis !!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.05.11, 16:26
                  No nie, 7 razy w tygodniu to jest zakazane. Przecież w piątek jest post!!!
                  • gazeta_mi_placi Re: Klan dzis !!!! 04.05.11, 18:50
                    W piątek zawsze można zrobić kotlety sojowe, więc można legalnie mieć nawet 7x w tygodniu kotlety :-)
      • Gość: uważna Re: Klan dzis !!!! IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.11, 22:47
        W Topolinie to nie jest żaden domek tylko odrestaurowany dwór, no to i wystrój mają jak w szlacheckim dworku. Było o tym jak kupowali tę posiadłość.
        • mamc-ia33 Re: Klan dzis !!!! 03.05.11, 22:56
          dlaczego czepiacie się Kasi???fajna z niej dziewczynka nie liczy się uroda lecz osobowość, czy Wasze dzieci to są takie piękne że trafiają na pierwsze strony magazynów mody????????????trzeba być nieżle stukniętym żeby oceniać urode dziecka;-))
          • Gość: kiks Re: Klan dzis !!!! IP: *.toya.net.pl 03.05.11, 23:08
            "nie liczy się uroda lecz osobowość"

bynajmniej;)))
          • Gość: xd Re: Klan dzis !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 23:29
            a urode doroslych mozna oceniac?a dzieci nie?niby dlaczego?bo co?

kasia to najbrzydsze dziecko polskich seriali,tylko te 2 z m jak milosc (ula i ta starsza)moga jej dorownac
          • gazeta_mi_placi Re: Klan dzis !!!! 04.05.11, 18:54
            Ocenia się urodę osób publicznych, a skoro to konkretne dziecko jest osobą publiczną ze względu na udział w serialu (nie ma obowiązku występowania w telewizji jeśli dziecko lub jego rodzice są zbyt wrażliwi na krytykę innych) to dlaczego ma się nie oceniać?
            Nie mówiąc już o tym, że rodzina Państwa K specjalnie nie ukrywa że większość angażów ich dzieci to po znajomości...
            Trójkę swoich dzieci już wkręcili, brat też gra, czekam kiedy wkręcą oczywiście utalentowaną zbiegiem okoliczności szwagierkę czy innego pociotka...
        • Gość: gościówa Re: Klan dzis !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 00:14
          Odrestaurowany dwór... Ciekawe kto się nim zajmuje (np. przepala w zimie) bo przecież Koniaczki wpadają tam mniej więcej dwa razy do roku. Dziwne, że jeszcze tam żadnego włamania nie było. Dwór na odludziu, w środku skarby, a pusty stoi cały czas.
          • Gość: jakaja Re: Klan dzis !!!! IP: *.aster.pl 04.05.11, 00:39
            Chłopiec grający Pawełka na pewno nie ma 8 lat! Przecież to gołym okiem widać, że to dziecko jest młodsze! Poza tym,co się dziwicie, że gra tak jak gra?! Jakbyście byli na jego miejscu i musieli wysłuchiwać sprzeczek Kotulanki i Stockingera, pewnie też nie byłoby Wam przyjemnie grać w takiej atmosferze! Kto jak kto, ale dzieci wyczuwają emocje lepiej niż dorośli. Zresztą doskonale widać, że Kotulanka też nie pała sympatią to dzieci i zachowuje się jakby była raczej obcą panią z przedszkola niż matką Pawełka! Rzuca się w oczy, że dziecko ma dużo lepszy kontakt z serialowym ojcem.
            • Gość: marta Re: Klan dzis !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 13:17
              Zresztą doskonale widać, że K
              > otulanka też nie pała sympatią to dzieci i zachowuje się jakby była raczej obcą
              > panią z przedszkola niż matką Pawełka! Rzuca się w oczy, że dziecko ma dużo le
              > pszy kontakt z serialowym ojcem.

Coś w tym jest, tez to zauważyłam, Kotulanka zawsze w odniesieniu do Pawełka ma ton moralizatorski. Zresztą opinie jak to trudno pracować z dziećmi i zwierzętami na planie słyszałam już nie raz, dlatego lubię obserwować jak dany aktor radzi sobie z dziećmi, szczególnie małymi. Jeśli chodzi o "Klan" bardzo lubię sceny Agnieszki z Zosią, widać, że mała nie boi się mówić, więc musi mieć jakieś zaufanie do Holtz- w ogóle uważam, że Holtz nieźle radzi sobie z dzieciakami, także z Pawełkiem. I to mnie pozytywnie zaskakuje, szczególnie, że w wywiadach wypowiada się na temat dosyć surowych metod wychowawczych, względem własnych córek. W innych serialach sceny z dziećmi rażą sztucznością, najbardziej w wykonaniu Ostałowskiej w Mjm, stoi tylko i czeka, aż Ania skończy deklamację, czasem z tak sroga miną, że dziwię się, iż ta dziewczynka nie ucieka w podskokach ;)
              • Gość: mozambique Re: Klan dzis !!!! IP: 148.81.254.* 04.05.11, 15:04
                a Zosia to nie jest naturalna córka Holtz?
                • Gość: marta Re: Klan dzis !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 15:12
                  nie.
              • Gość: jakaja Re: Klan dzis !!!! IP: *.aster.pl 05.05.11, 10:11
                Masz rację. Też zauważyłam, że Paulina ma dobre podejście do dzieci. Dziwi mnie trochę podejście Kotulanki, bo tak nie było zawsze. Pamiętam jak Pawełek był mały, wtedy jej podejście było zupełnie inne. Może po prostu z wiekiem przeszła jej sympatia do dzieci? Kolejną osobą w klanie, do której dzieci lgną, jest p. Bursztynowicz. Wszystkie się do niej kleją. Widać, że Ona lubi dzieci i dzieci lubią ją! :)
                • Gość: marta Re: Klan dzis !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.11, 15:17
                  o, tak u Bursztynowicz też dostrzegam tę cechę :) za to drażni mnie jeszcze Paschalska, w podejściu do dzieci jest strasznie sztuczna, szczególnie kiedy pada niekontrolowany tekst ze strony dziecka, tak było parę razy w przypadku Zosi, (mała czasem dodaje "swoje" kwestie, co Holtz zawsze fajnie wyłapuje i następuje między nimi sympatyczna, nieplanowana "wymiana myśli" :) w improwizowanej wypowiedzi serialowej Oli oraz jej tonie głosu wyczuwam zawsze lekką irytację, czyli "niby miło, ale jednak już skończ" ;)
                  • Gość: jakaja Re: Klan dzis !!!! IP: *.aster.pl 05.05.11, 23:47
                    Tak, ale wydaje mi się, że Paschalską jednak dzieci lubią :) Jak Olka mieszkała jeszcze w domu, Pawełek często się do niej kleił. Beata też była "sztywna" w kontaktach z dziećmi, przynajmniej ja odnosiłam takie wrażenie... Za to bardzo lubię sceny Olki z matką, wydaje mi się, że Paschalska i Kotulanka się lubią. W ogóle mam wrażenie, że Paschalska inaczej (bardziej naturalnie) gra z Kotulanką, a inaczej z resztą aktorów.
                    • Gość: jakaja Re: Klan dzis !!!! IP: *.centertel.pl 06.05.11, 08:32
                      Mamy te same nicki to może być mylące ale mamy też inne zdanie na temat Paschalskiej.
                      Ja osobiście uważam, że jedynym momentem kiedy grała w miarę ok był czas gdy była dzieckiem.
                      W tej chwili nie jestem w stanie strawić jej po żadną postacią. Wg mnie ani w kontaktach z dziećmi ani z Kotulanką nigdzie nie wypada naturalnie. Holtz to inna bajka i faktycznie łatwiej jej to przychodzi. Gra Olki przypomina mi straszną męczarnię, jakby każda kwestia czy scena to był niesamowity wysiłek. Smutno mi kiedy patrzę, na teraźniejszych aktorów. W chwili śmierci Ireny Kwiatkowskiej naszła mnie myśl, że skończyła się pewna epoka dobrych aktorów (lub pozostają oni w mniejszości) a serwuje się nam na siłe ciężkostrawną papkę i wmawia, że to wykwintne danie.
                      • Gość: marta Re: Klan dzis !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.11, 17:09
                        ojej, ojej, jak ja nie lubię takiego generalizowania ;) po pierwsze smierć pani Kwiatkowskiej została głównie przez massmedia okrzyknięta końcem pewnej epoki, co osobiście uważam za nadużycie, nie odmiawiam pani Kwiatkowskiej talentu, była cudownym człowiekiem, wspaniałą aktorką, ale wielu ich jeszcze pozostało. Poza tym szukając prawdziwych aktorów, także tych młodych, powinniśmy rozróżniać kto aktorem jest, a kto nie. Przyznaję, iż także pozwoliłam sobie na lekką krytykę Kai Paschalskiej, ale nie porównuję jej z zawodowymi aktorami, ona jest amatorką, wychowaną na planie jednego serialu, jej kontaktu z dziećmi nie odnoszę do jej występu w tym serialu, podkreślam występu, bo ona w "Klanie" jest sobą, Kają, która udaje Olę, po prostu :) a szukając aktorów i jak napisałaś "wykwitnego dnia" zamiast "ciężkostrawnej papki" lepiej jednak oglądac filmy, bo dobre polskie filmy czasami się zdarzają lub wybrać się na dobry dramat do teatru, w przypadku braku takiej możliwości polecam teatr tv. Tyle z mojej strony, znowu pozwoliłam sobie na dygresję, ale w takich sytuacjach nie mogę sie powstrzymać.
                        • Gość: jakaja1 Re: Klan dzis !!!! IP: *.aster.pl 06.05.11, 17:22
                          Żeby była jasność, jestem tą pierwszą, która zaczęła tu dyskusję :)

Ja ubolewam, że tak mało teraz teatru tv w tvp1. :(
                          Kiedyś było mniej seriali, a więcej sztuki...

Podobno niebawem Plebania kończy emisję, ciekawe, czy Klan też wyleci z ramówki.
                          • Gość: xd Re: Klan dzis !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.11, 17:54
                            dyskusje w tym watku zaczalem JA!
                            • Gość: jakaja1 Re: Klan dzis !!!! IP: *.aster.pl 06.05.11, 18:05
                              Chodzi mi o nick mądralo i moją konwersację z Martą.
                        • Gość: jakaja Re: Klan dzis !!!! IP: *.centertel.pl 09.05.11, 12:42
                          Okrzyknięta nie okrzyknięta w moim osobistym odczuciu jest to koniec pewnej epoki. Ale oczywiście nie każdy musiał lubić Panią Ireną tak jak np. xd. Ja osobiście bardzo ją lubiłam i patrząc na teraźniejszych aktorów mam wrażenie, że są o kilka klas niżej. Obecnym aktorem "na fali", który często grywa w serialach itp i wg mnie jest wszechstronny jest Piotr Adamczyk. Bardzo lubię gościa.
                          Masz rację, że patrząc z punktu widzenia niskiego poziomu samego Klanu "gra" Paschalskiej już tak nie razi. Akurat jakoś wyjątkowo ani nie lubię aktorki, ani tej postaci i chyba nic ani nikt mnie do niej nie przekona i czuję totalną antypatię. Znam ją tylko z Klanu i TzG ale tam chyba wyleciała jako pierwsza z powodu braku popularności. Klan oglądam urywkami, dla odprężenia czasami kiedy wracam z pracy i to z tego powodu, że leci w mojej porze obiadowej i do kotleta mi pasuje ;-). Ale traktuje to jako pewien rodzaj relaksu po ciężkim dniu i nawet się na nim specjalnie nie skupiam.
                          Klan na początku był wciągający z czasem zmienił się w groteskę. Zastanawiam się dlaczego kiedyś potrafiliśmy robić świetne seriale jak choćby w Labiryncie i nawet młodzi aktorzy dobrze się tam sprawdzali. A teraz w większości jest sieczka wlasnie z takimi Paschalskimi, Mroczkami itp.?
                      • Gość: xd Re: Klan dzis !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.11, 17:53
                        wlasnie jako dziecko,na poczatku paschalska byla koszmarna!!!!to deklamowanie,jeszcze gorzej niz trojanowska!!!!!zal...
                        z czasem sie wyrobila

a kwiatkowska?sorry ale to nigdy nie byla wybitna aktorka,byla przecietna,a ideologia dorabia tylko dlatego,ze jako jedna z nielicznych dozyla takiego wieku.
                        • Gość: marta Re: Klan dzis !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.11, 18:26
                          > a kwiatkowska?sorry ale to nigdy nie byla wybitna aktorka,byla przecietna,a ide
                          > ologia dorabia tylko dlatego,ze jako jedna z nielicznych dozyla takiego wieku.

wybacz, ale skomentuję- żeby coś lub kogoś ocenić wypadałoby, choć trochę poznać. Poza tym chyba jednak inną miarą mierzymy poziom aktorstwa.
                          • Gość: jakaja1 Re: Klan dzis !!!! IP: *.aster.pl 07.05.11, 22:08
                            Marta, dla xd profesjonalnymi aktorami są Jakub Wesołowski, czy Izabela Trojanowska, więc nie ma co komentować.
    • Gość: Kasia Re: Klan dzis !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.11, 00:47
      A te kotlety byłby tak wielkie ze ledwo się na talerz zmieściły :)

Czy tylko mnie trzęsie gdy słyszę w kółko jak Olka i Norbert mówią do siebie kotku, kochanie, myszko, żabciu, misiu, piesku itp? Rozumiem że można do siebie mówić pieszczotliwie ale oni się zachowują jakby zapomnieli jak mają na imie w kółko tylko tego kotka słyszę.
      • Gość: gościówa Re: Klan dzis !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 00:52
        Nie tylko Ciebie to drażni. Jak Paschalska kilka razy w jednym odcinku tak "kotkuje" to aż się niedobrze robi.
        • Gość: 11111111 Re: Klan dzis !!!! IP: *.icpnet.pl 04.05.11, 04:17
          Kasia jest beznadziejna to jest taka istna pyza żywcem kopia zdjęta z ostrowskiej-królikowskiej u nich tylko Antoni jest ładny.Poza tym Paweł Jr. na pewno nie ma 8 lat właśnie 4 góra 5 lat.Maciek też tego serialu nie da sie juz ogladać
          • lilith76 Re: Klan dzis !!!! 04.05.11, 08:46
            Kasia to ksero z ojca. Co niestety komplementem nie jest. Ale może jeszcze jakoś wyrośnie.
            • gazeta_mi_placi Re: Klan dzis !!!! 04.05.11, 18:59
              Jest szansa, zdarza się że śliczne dzieci wyrastają na przeciętnych lub brzydkich dorosłych oraz że brzydkie dzieci wyrastają na ładnych dorosłych, wszystko jest możliwe...
              Ale spokojnie, z takimi rodzicami i bez talentu i bez urody da sobie dziecko radę w światku serialowo-filmowym :-)
          • Gość: Obserwator Re: Klan dzis !!!! IP: *.net.stream.pl 05.05.11, 14:54
            W którym miejscu Antoni jest ładny? Drewno takie.
    • Gość: Alina Re: Klan dzis !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 09:07
      Nikt nie zauważył niebieściutkich, ogromnych BAMBOSZY Olki ? Toż ten najazd na nie specjalnie byl, żebyśmy zobaczyli, że Olka jednak nie zawsze w kozakach w domu siedzi !
      • Gość: ... Re: Klan dzis !!!! IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.11, 10:05
        Bambosze byly ostro znoszone i lekko brudne :-)
        Co do Kasi - powtorze za jednym z przedmowcow: trzeba miec niezle narabane we lbie, zeby wyzywac sie na dziecku, ktore nie ma urody tych malych-starych z kretynskich amerykanskich konkursow pieknosci dla noworodkow.
        A sama Kasia czyli Julia jest bardzo podobna do swojego ojca, tak jak niemal wszystkie dzieci Krolikowskich (oprocz Marceliny - ta ma oczy po matce) a juz Antoni i Julia to twarze - xero!!!!
        • Gość: xd Re: Klan dzis !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 12:32
          mam nadzieje,ze na pijaczke i awanturnice nie wyrosnie...
          • kelle1986 Re: Klan dzis !!!! 04.05.11, 14:37
            Ta Marcelina jest chyba bardziej do matki podobna. Zresztą pani Malgorzata jest naprawdę bardzo ładną kobietą, a w młodości to już w ogóle tak więc jej sie nie ma co czepiać.

Ale śmiałam się z tych bamboszy Olki, to była zdecydowanie pokazówka dla nas forumowiczów:)))
            A tak btw jestem ciekawa co się musi wydarzyć żeby Ola i Norbert się rozstali. Czy to już ostateczny wybranek i ślubem się skończy?
        • gazeta_mi_placi Re: Klan dzis !!!! 04.05.11, 18:57
          Skoro można krytykować urodę dorosłych aktorów można i aktorów-dzieci...
          A nie dziwię się tym bardziej krytyce jeżeli widać gołym okiem, że talent takiego dziecka prawie żaden, ale mamusia/tatuś po znajomości wkręcili je do serialu, możliwe że kosztem dużo bardziej uzdolnionego dziecka, ale bez rodziców ze światka filmowego...
    • Gość: kkk A JAcek to ściera! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 14:55
      kochana zonka ledwo ponad miesiac zagineła, a ten juz sie gzi z innymi..a feeeee
      • gazeta_mi_placi Re: A JAcek to ściera! 04.05.11, 18:47
        Jeżeli zginęła z jego rąk nic w tym dziwnego, że szybko zapomniał :-)
        P.s. Nic na razie nie wiadomo co knują scenarzyści, może jednak zrobią z Jacka mordercę własnej żony, który sprytnie ukrył zwłoki.
    • Gość: Janka Re: Klan dzis !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.11, 15:26
      Pawełek recytował (2 czy 3-zdaniową kwestię) jak wiersz na akademi hahaha
      • Gość: xd Re: Klan dzis !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 15:29
        pawelek jak pawelek,moni wszystko tak recytuje
        • Gość: aaa Re: Klan dzis !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 17:00
          MONI to taka MADAM DU-PA RI
      • gazeta_mi_placi Re: Klan dzis !!!! 04.05.11, 18:45
        Co się dziwić młodym "aktorom" skoro dostają angaż do serialu nie z uczciwie przeprowadzonego castingu, ale po znajomości mamusi/tatusia...
        • Gość: ... Re: Klan dzis !!!! IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.11, 11:52
          Jezu, jaka zazdrosc z ciebie sie saczy! Co, twoj dzieciak nie dostal sie z castingu do serialiku i "ambitna" mamusia musi sie powyzywac?
          • Gość: xd Re: Klan dzis !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.11, 14:40
            a i owszem!zazdroszcze!ze taka mala brzydula,po znajomosci wkrecila sie do tvi zarabia wiecej ode mnie :

aleseriale.pl/gid,5162,img,204009,page,2,fototemat.html
            ani to utalentowane ani nic,zeby chociaz ladna byla.ale jest brzydka jak noc,jej "granie" to tylko kilka scen w miesiacu typu wspolny obiad.

• Gość: kamilica Re: Klan dzis !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.11, 17:12
              Może to wkurzające, ze dzieci w serialach ciągną taką kasę, ale mam nadzieję, że Piotrek Swend ma jej więcej od ciebie 'xd'.
          • gazeta_mi_placi Re: Klan dzis !!!! 05.05.11, 14:45
            Stwierdzam tylko fakt, chyba że naprawdę uważacie że ta mała ma prawdziwy talent i nie ma żadnego znaczenia dla jej angażu fakt, że jej mamą jest aktorką "Klanu" a tato jest także dość znanym aktorem?
          • reniatoja Re: Klan dzis !!!! 05.05.11, 15:22
            Uważasz, że Julia Królikowska dostała angaż w Klanie z kastingu? Skąd ten pomysł?
            • railly Re: Klan dzis !!!! 05.05.11, 15:48
              reniatoja napisała:

> Uważasz, że Julia Królikowska dostała angaż w Klanie z kastingu? Skąd ten pomys
              > ł?

Przecież ona gra Kasię od niemowlęcia, a wręcz jeszcze w zyciu płodowym, postac Grazynki była w serialu w prawdziwej ciąży i jej córka Julia weszła w rolę automatycznie, a ten stan trwa do dziś.
              Casting więc nie wchodzi w grę.
            • gazeta_mi_placi Re: Klan dzis !!!! 05.05.11, 18:00
              Nie, dostała rolę w serialu (podobnież jak zdecydowana większość aktorów-dzieci w polskich serialach) przez urodzenie się we właściwej rodzinie ( czyli tatuś/mamusia/brat/szwagier aktor, aktorka, ktoś wysoko na szczeblach tv, kierownik produkcji itp....).
              Chyba nie jesteście ślepi i też to widzicie.
              • reniatoja Re: Klan dzis !!!! 05.05.11, 23:55
                No więc właśnie o tym ja mówię. Ktoś tam zarzuca komus innemu, ze zazdrości Królikowskiej, bo jego dziecko pewnie się z kastingu nie dostało (w domyśle - a Julia Królikowska tak - a właśnie przecież Królikowska to już wybitnie nie z kastingu, bardziej się nie da, więc zarzut z kastingiem nieco z d.upy :))
                • krzakoska Pawełek jr ma 7 lat 06.05.11, 00:42
                  Tzn przynajmniej "aktor" wcielający się w jego rolę;
                  www.opta-a.pl/?id=2&s=c&y=2004&o=122bpSzymon_Kanownik
                • Gość: ... Re: Klan dzis !!!! IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.11, 08:29
                  Rusz mozgiem, reniu, jesli go posiadasz! Juz napisano ci wyzej, ze mala Krolikowska "grala" w "Klanie", bedac jeszcze w brzuchu matki. Potem byla pewnie przy matce na planie jako noworodek i sila rzeczy pozostala - po kiego grzyba nagle zmieniac dziecko, nawet jesli byloby latorosla aktora?
                  A o zazdrosci bylo w kontekscie zarzucania braku urody i talentu rzeczonej Julii Krolikowskiej, ze niby taka brzydka i glupia, ale jako, ze dziecko aktora to pozbawilo inne dziecko, (prawdopodobnie tej zazdrosnicy), ktore w kastingu startowalo roli!
                  • Gość: teter Re: Klan dzis !!!! IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.11, 11:22
                    Castingu nie było ale przecież mógł być. I wtedy dziecko zazdrośnicy by przegrało. Niech nie mówi, że dziecka na casting nie wysyłała bo na pewno wysłać chciała.
                    • lilith76 Re: Klan dzis !!!! 06.05.11, 15:20
                      Sporo aktorek było na planie w realnej i serialowej ciąży, ale to jest jedyny przypadek gdy dziecko aktorki dostało się na plan.
                      • Gość: marta Re: Klan dzis !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.11, 16:25
                        bo przeważnie aktorki nie chcą, żeby ich własne dziecko grało, przykład Holtz, której tez to proponowano. Dla małego dziecka warunki na planie nie sa sprzyjające.
                        • Gość: xd Re: Klan dzis !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.11, 17:50
                          za to graza bachory po serialach poupychala,kasa nie smierdzi,naplodzili ich tyle to niech same na siebie dzieciaki zarabiaja
                          • Gość: Gosc Re: Klan dzis !!!! IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.11, 08:13
                            > za to graza bachory po serialach poupychala,kasa nie smierdzi,naplodzili ich ty
                            > le to niech same na siebie dzieciaki zarabiaja

A tobie zaaaaaaaaal, bo w zyciu takiej kasy nawet nie powachasz, hle, hle, hle!
    • conena Re: Klan dzis !!!! 10.05.11, 13:03
      ten pies zeżarł Beatrycze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka