Dodaj do ulubionych

Czy to już koniec Mentalisty?

24.05.11, 17:57
Obejrzałam ostatni odcinek truskawki i wanilia czy jakos tak. Czy to już koniec?

Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: Czy to już koniec Mentalisty? 24.05.11, 18:19
      Jeszcze odcinek 24. Potem kolejny sezon we wrześniu :)
      -
      • aniuta75 Re: Czy to już koniec Mentalisty? 24.05.11, 18:38
        Tfu :P. Ten ostatni odcinek jest podwójny (23 i 24 razem). Czyli teraz koniec. CDN we wrześniu.
        A wszystko przez to, że ten seans jeszcze przede mną :D.
        • sueellen Re: Czy to już koniec Mentalisty? 24.05.11, 22:45
          24 odcinek obejrzyj koniecznie
          • aniuta75 Re: Czy to już koniec Mentalisty? 24.05.11, 22:57
            Właśnie skończyłam!!!
            Tylko skoro będzie kolejny sezon, to to nie był Red John :).
            No bo samo prowadzenie spraw przez wnikliwy umysł Patryczka nie będzie wcale takie fajne :P.
            No i druga sprawa - wiadomo, że zawsze trzeba mieć plan B, a RJ na bank taki miał. Np w postaci drugiej wtyczki :>.

• sueellen Re: Czy to już koniec Mentalisty? 25.05.11, 08:52
              Musiał mieć drugą wtyczkę bo inaczej skąd by wiedzial gdzie przyjśc? Przecież nie od narzeczonego rudej?

Cała ta akcja z Czerwonym Jasiem wydaje się jednak już zbyt przerysowana. Seryjny morderca ma tylu sługusow? Skąd on ich bierze?
              • aniuta75 Re: Czy to już koniec Mentalisty? 25.05.11, 09:47
                Cholera wie skąd wiedział. Bo przecież wszystkiego nam nie pokazują, czasami jakieś flashforwardy pokazują, jak się umawiali wcześniej :).
                A skąd bierze sługusów? Może faktycznie jest dobrze ustawiony jak wspomniał ten fake RJ w kawiarence. Więc proste chyba - płaci im. A zabijanie ludzi to takie hmm hobby :>.
                No ciekawa jestem jak to się dalej potoczy we wrześniu :). Pewnie Patryczek będzie wyluzowany i szczęśliwy aż do kolejnej zbrodni z czerwoną buźką w tle :).
    • aniuta75 Sueellen 25.05.11, 12:51

Jak chcesz popisać o innych serialach (nie tylko o Mentaliście ;)) to zapraszam tu --> forum.gazeta.pl/forum/f,46427,forum_lolum_.html

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka