Dodaj do ulubionych

po co Jaśkowi tablet....

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 08:44
...i co dostała Małgosia??? coś nieźle brzdękło, jak Małgoś rzuciła nim o podłogę :)
Obserwuj wątek
    • meeegotka Re: po co Jaśkowi tablet.... 02.06.11, 09:34
      No wlasnie to mnie zawsze wkurza. To nieotwieranie prezentow. A ja ciekawa jestem i chcialabym wiedziec, co np. Koniaczki kupili Agnieszce i Oli na Dzien Dziecka. A tu nie - tylko misiek dla Zosi ukazal sie z przepastnej torby :-)
      Co do Malgosi...hm....co to moglo byc w takim szescianikowym pudeleczku? Skoro Jaskowi kupil tablet, to moze i Malgosia jaka wypasiona mp4 dostala? Ale pogardzila, niewdziecznica :-) Od Elzuni za to jakies tasiemki dostala :-)
    • Gość: kristo Re: po co Jaśkowi tablet.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.11, 09:50
      ciekawe czy to był oryginalny ipad za ok. 2500 zł, czy jakaś podróbka za 600 ? :)
      • pluskotka Re: po co Jaśkowi tablet.... 02.06.11, 11:48
        Małgosia dostała mulinę, bo jako dobrze wychowana dziewczynka zapewne haftuje. Marmury zobowiązują.
        • Gość: xd Re: po co Jaśkowi tablet.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 12:12
          niewazne co dostala,wazne,ze mamusia nie chce z nia miec nic wspolnego:)
          • Gość: :P Re: po co Jaśkowi tablet.... IP: 78.8.106.* 02.06.11, 14:18
            Ipad to syf, to na pewno był porządny sprzęt typu motorola Xoom za co najmniej 3000...
            To już lepiej kupić podróbę za 600 zł bo jest dokładnie tyle warta co Ipad za dużo więcej...
            • Gość: aaa Re: po co Jaśkowi tablet.... IP: 31.42.2.* 02.06.11, 16:33
              Zacznijmy od tego, iż po co takiemu młodzieńcowi tablet? Biznesmen, kierowca?
              Skąd to rozpasanie na komuniach i 18-stkach? A no z takich filmów jak Klan.
              • Gość: :P Re: po co Jaśkowi tablet.... IP: 78.8.106.* 02.06.11, 17:11
                Z tej samej serii po co mu telefon, narty, komputer ???

Bez przesady Jasiek to nie Małgosia on ma już 15 lat. A tablet to gadżet dla młodzieży a nie dla biznesmenów :)

Faktem jest że tablet za 3000 to nie jest odpowiedni problem na dzień dziecka, bo co na urodziny ? samochód ? Ale Jacek po prostu chciał go przekupić. Typowie działanie rozwodzących się rodziców. Mój kumpel na tą okazję psa dostał i do USA pojechał :D Żenada wiadomo, ale jak mówiłam co do konieczności posiadania tabletu w tym wieku to to jest właśnie taki gadżet dla grupy 15-30 lat.
                • thaures Re: po co Jaśkowi tablet.... 02.06.11, 17:23
                  Oglądałam serial z synem- był oburzony, że od nas dostał tylko słodycze. Eh, będę oglądała ten film tylko sama.
                  • Gość: :P Re: po co Jaśkowi tablet.... IP: 78.8.106.* 02.06.11, 18:30
                    Trzeba mu było pokazać że Małgosia dostała tylko mulinę :)

Ciekawe co od Jacentego ? wibrator ?
                • imasumak Jacerk chciał wynagrodzić dzieciom swoje 02.06.11, 21:01
                  kretyńskie zachowanie z poprzedniego dnia. Trzeba być kompletnym idiotą, żeby na dwa miesiące po zaginięciu matki, przedstawiać dzieciom nową dupencję.
    • Gość: iarka Re: po co Jaśkowi tablet.... IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.06.11, 21:22
      To nie było brzdęknięcie - to było słychać wyraźnie tłuczenie szkła. Jakiś serwis kawowy/obiadowy dostała? może jakiś kryształ :-)
      • Gość: krecik Może w coś trafiła IP: *.is.net.pl 03.06.11, 20:21
        może w jakiś bibelot albo wazon uderzyła ta paczka, stąd ten brzęk
        • Gość: ;P Re: Może w coś trafiła IP: *.dialog.net.pl 03.06.11, 20:58
          W meble gdańskie ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka