Gość: xd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 05:12 kozuchowska odeszla juz dawno...kiedy w koncu usmierca hanke????zapowiada sie juz cos??(bo nie ogladam) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Justa Re: m jak milosc -hanka IP: 217.153.76.* 08.06.11, 08:39 Przecież do lipca miała być do dyspozycji producentów. Co w rzeczywistosci oznacza, że mogli nakręcić jeszcze odcinków, że ho, ho.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: m jak milosc -hanka IP: *.183.250.84.dsl.dynamic.t-mobile.pl 08.06.11, 11:27 Właśnie Kożuchowska ma pracować do lipca na planie MjM więc jej śmierć zobaczymy pewnie zimą :/ Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: m jak milosc -hanka 08.06.11, 12:38 E tam śmierć. Myślę, że ją wyślą gdzieś daleko, coby ułożyła sobie w głowie swoje wielkie mega problemy osobowościowe. Dzieci do dziadków - won! Marulek - won do Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: m jak milosc -hanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 12:38 Ja obstawiam, że wyjedzie do Kanady razem z Łapickim. Najlepiej, żeby zabrała wtedy ze sobą córeczki i byłby wreszcie spokój :) Nie sądzę, żeby ją uśmiercili, bo dwa zgony w ciągu roku to za dużo jak na MjM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: m jak milosc -hanka IP: 83.1.92.* 08.06.11, 13:01 a który to drugi bo nie mogę skojarzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: m jak milosc -hanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 13:08 Z tego, co widziałam w Kulisach to Nataszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: m jak milosc -hanka IP: *.dynamic.mm.pl 08.06.11, 15:26 A pierwszy? Coś ciężko dzisiaj kapuję ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: m jak milosc -hanka IP: *.dynamic.mm.pl 08.06.11, 15:27 "bo dwa zgony w ciągu roku to za dużo jak na MjM. " aha, że niby Hanka. Już wiem, to chyba przez ten upał ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd Re: m jak milosc -hanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 15:29 s,idz pod prysznic zimny bo widze ze slonce niezle ci przygrzalo w czerep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelijka Re: m jak milosc -hanka IP: *.aster.pl 08.06.11, 15:48 Xd, czesto czytam Twoje wypowiedzi na tym forum (tzn. m.in.rowniez Twoje) i musze przyznac, ze oprocz tego, iz czesto jestes zlosliwy, bywasz rowniez zabawny :)) nieraz jak cos napiszesz musze smiac sie od uch do ucha :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd Re: m jak milosc -hanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 15:52 dziekuje za slowa uznania;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelijka Re: m jak milosc -hanka IP: *.aster.pl 08.06.11, 15:56 Xd przyjacielu :)) byloby wspaniale gdybys czesciej pisywal zabawne i ciete riposty. Bo czasem da sie Ciebie lubic :)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd Re: m jak milosc -hanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 16:01 wole zlosliwe:)) pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: m jak milosc -hanka IP: *.is.net.pl 24.08.11, 10:28 hania umrze w m jak milosc nie wiem jeszcze w jaki sposób wszystko jest na pudelek.pl i tam trzeba wpisac m jak milosc w wyszukiwarke joanna koroniewska bedzie miala wieksza role i to wlasnie malgosia bedzie pocieszac marka po smierci zony Odpowiedz Link Zgłoś
marslo55 Re: m jak milosc -hanka 24.08.11, 11:34 kinga napisał(a): "hania umrze w m jak milosc nie wiem jeszcze w jaki sposób wszystko jest na pudelek.pl i tam trzeba wpisac m jak milosc w wyszukiwarke joanna koroniewska bedzie miala wieksza role i to wlasnie malgosia bedzie pocieszac marka po smierci zony" Już widzę to "pocieszanie", w następstwie którego Małgośka wyda się za mąz po raz czwarty:D Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: m jak milosc -hanka 24.08.11, 16:06 Za własnego brata to chyba jednak nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: m jak milosc -hanka IP: *.dynamic.mm.pl 26.08.11, 11:53 Ten serial już dawno przekroczył granice absurdu, więc u nich to wszystko jest możliwe, przecież tam- każdy z każdym to norma. Odpowiedz Link Zgłoś
akapit2 Re: m jak milosc -hanka 09.06.11, 09:21 znalazłam coś na ten temat: www.se.pl/rozrywka/plotki/m-jak-milosc-scenarzysci-zabija-hanke_175057.html Osobiście wolałabym jednak Bożenę u boku Marka. Tylko rodzinka Mostowiaków byłaby oburzona :) mam nadzieję, że nie ma tego we wcześniejszych wątkach np. sprzed 5 tygodni. Zaraz ktoś napisze, że czas zabieram ;) Przyznam więc bez bicia, nie szukałam. Za co z góry wielkie pardon ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd Re: m jak milosc -hanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.11, 09:42 a ty skad sie urwalas?ten news jest z marca,juz od kilku miesiecy wiadomo,ze usmierca hanke..obudzilas sie ze snu zimowego czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mo Re: m jak milosc -hanka IP: *.subscribers.sferia.net 09.06.11, 09:42 no nie i co nasz bidny dyrektorem zostanie samotny ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: subiektywna Re: m jak milosc -hanka IP: *.dynamic.mm.pl 09.06.11, 10:48 Nie, dyrektora pocieszy siostra Hanuś, w końcu- prawie jak Hanuś Odpowiedz Link Zgłoś
akapit2 Re: m jak milosc -hanka 09.06.11, 10:15 posłuchaj no xd, załozyłeś wątek i zapytałeś: "kozuchowska odeszla juz dawno...kiedy w koncu usmierca hanke????zapowiada sie juz cos??(bo nie ogladam) " po kiego grzmota pytasz, skoro już od marca wiesz ? może to ty z choinki się urwałeś? mimo to pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd Re: m jak milosc -hanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.11, 11:03 yyyyyy????nie rozumiem ciebie???no wiem,ze usmierca ale pytam czy juz w tv cos jest o tym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: m jak milosc -hanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 07:19 kurde, przypomnialo mi sie, ze Kozuchowska grala kiedys w takim serialu polsatowskim "Tylko milosc" i tam tez grala idealna, slodka, wspaniala panne, ktora wszyscy uwielbiali. bodajze Maja jej tam bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd Re: m jak milosc -hanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.11, 08:02 no i?co w zwiazku z tym? Odpowiedz Link Zgłoś
akapit2 Re: m jak milosc -hanka 12.06.11, 08:29 Czytałam gdzieś, że z postacią Hanki można żegnać się w październiku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd Re: m jak milosc -hanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.11, 08:40 zaczynam odliczac dni;) Odpowiedz Link Zgłoś