Dodaj do ulubionych

m jak milosc -hanka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 05:12
kozuchowska odeszla juz dawno...kiedy w koncu usmierca hanke????zapowiada sie juz cos??(bo nie ogladam)
Obserwuj wątek
    • Gość: Justa Re: m jak milosc -hanka IP: 217.153.76.* 08.06.11, 08:39
      Przecież do lipca miała być do dyspozycji producentów. Co w rzeczywistosci oznacza, że mogli nakręcić jeszcze odcinków, że ho, ho..
      • Gość: Majka Re: m jak milosc -hanka IP: *.183.250.84.dsl.dynamic.t-mobile.pl 08.06.11, 11:27
        Właśnie Kożuchowska ma pracować do lipca na planie MjM więc jej śmierć zobaczymy pewnie zimą :/
        • meeegotka Re: m jak milosc -hanka 08.06.11, 11:58
          Jaka smierc? Skad to wiecie?
          • aga_ata Re: m jak milosc -hanka 08.06.11, 12:38
            E tam śmierć.
            Myślę, że ją wyślą gdzieś daleko, coby ułożyła sobie w głowie swoje wielkie mega problemy osobowościowe. Dzieci do dziadków - won! Marulek - won do Niemiec.
          • Gość: gościówa Re: m jak milosc -hanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 12:38
            Ja obstawiam, że wyjedzie do Kanady razem z Łapickim. Najlepiej, żeby zabrała wtedy ze sobą córeczki i byłby wreszcie spokój :)
            Nie sądzę, żeby ją uśmiercili, bo dwa zgony w ciągu roku to za dużo jak na MjM.
            • Gość: megi Re: m jak milosc -hanka IP: 83.1.92.* 08.06.11, 13:01
              a który to drugi bo nie mogę skojarzyć?
              • Gość: gościówa Re: m jak milosc -hanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 13:08
                Z tego, co widziałam w Kulisach to Nataszka.
                • Gość: S. Re: m jak milosc -hanka IP: *.dynamic.mm.pl 08.06.11, 15:26
                  A pierwszy? Coś ciężko dzisiaj kapuję ;]
                  • Gość: S. Re: m jak milosc -hanka IP: *.dynamic.mm.pl 08.06.11, 15:27
                    "bo dwa zgony w ciągu roku to za dużo jak na MjM. "
                    aha, że niby Hanka. Już wiem, to chyba przez ten upał ;>
                    • Gość: xd Re: m jak milosc -hanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 15:29
                      s,idz pod prysznic zimny bo widze ze slonce niezle ci przygrzalo w czerep
                      • Gość: lelijka Re: m jak milosc -hanka IP: *.aster.pl 08.06.11, 15:48
                        Xd, czesto czytam Twoje wypowiedzi na tym forum (tzn. m.in.rowniez Twoje) i musze przyznac,
                        ze oprocz tego, iz czesto jestes zlosliwy, bywasz rowniez zabawny :))
                        nieraz jak cos napiszesz musze smiac sie od uch do ucha :))
                        • Gość: xd Re: m jak milosc -hanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 15:52
                          dziekuje za slowa uznania;)))
                          • Gość: lelijka Re: m jak milosc -hanka IP: *.aster.pl 08.06.11, 15:56
                            Xd przyjacielu :)) byloby wspaniale gdybys czesciej pisywal zabawne i ciete riposty.
                            Bo czasem da sie Ciebie lubic :)) pozdrawiam
                            • Gość: xd Re: m jak milosc -hanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 16:01
                              wole zlosliwe:)) pozdrawiam:))
          • Gość: kinga Re: m jak milosc -hanka IP: *.is.net.pl 24.08.11, 10:28
            hania umrze w m jak milosc nie wiem jeszcze w jaki sposób wszystko jest na pudelek.pl i tam trzeba wpisac m jak milosc w wyszukiwarke joanna koroniewska bedzie miala wieksza role i to wlasnie malgosia bedzie pocieszac marka po smierci zony
            • marslo55 Re: m jak milosc -hanka 24.08.11, 11:34
              kinga napisał(a):
              "hania umrze w m jak milosc nie wiem jeszcze w jaki sposób wszystko jest na pudelek.pl i tam trzeba wpisac m jak milosc w wyszukiwarke joanna koroniewska bedzie miala wieksza role i to wlasnie malgosia bedzie pocieszac marka po smierci zony"
              Już widzę to "pocieszanie", w następstwie którego Małgośka wyda się za mąz po raz czwarty:D

• angazetka Re: m jak milosc -hanka 24.08.11, 16:06
                Za własnego brata to chyba jednak nie ;)
                • Gość: S. Re: m jak milosc -hanka IP: *.dynamic.mm.pl 26.08.11, 11:53
                  Ten serial już dawno przekroczył granice absurdu, więc u nich to wszystko jest możliwe, przecież tam- każdy z każdym to norma.
    • akapit2 Re: m jak milosc -hanka 09.06.11, 09:21
      znalazłam coś na ten temat:
      www.se.pl/rozrywka/plotki/m-jak-milosc-scenarzysci-zabija-hanke_175057.html
      Osobiście wolałabym jednak Bożenę u boku Marka. Tylko rodzinka Mostowiaków byłaby
      oburzona :)
      mam nadzieję, że nie ma tego we wcześniejszych wątkach np. sprzed 5 tygodni. Zaraz ktoś napisze, że czas zabieram ;) Przyznam więc bez bicia, nie szukałam. Za co z góry wielkie pardon ;))
      • Gość: xd Re: m jak milosc -hanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.11, 09:42
        a ty skad sie urwalas?ten news jest z marca,juz od kilku miesiecy wiadomo,ze usmierca hanke..obudzilas sie ze snu zimowego czy co?
      • Gość: Mo Re: m jak milosc -hanka IP: *.subscribers.sferia.net 09.06.11, 09:42
        no nie i co nasz bidny dyrektorem zostanie samotny ?
        • Gość: subiektywna Re: m jak milosc -hanka IP: *.dynamic.mm.pl 09.06.11, 10:48
          Nie, dyrektora pocieszy siostra Hanuś, w końcu- prawie jak Hanuś
    • akapit2 Re: m jak milosc -hanka 09.06.11, 10:15
      posłuchaj no xd, załozyłeś wątek i zapytałeś:
      "kozuchowska odeszla juz dawno...kiedy w koncu usmierca hanke????zapowiada sie juz cos??(bo nie ogladam) "
      po kiego grzmota pytasz, skoro już od marca wiesz ? może to ty z choinki się urwałeś?
      mimo to pozdrawiam ;)
      • Gość: xd Re: m jak milosc -hanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.11, 11:03
        yyyyyy????nie rozumiem ciebie???no wiem,ze usmierca ale pytam czy juz w tv cos jest o tym...
        • Gość: AAA Re: m jak milosc -hanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 07:19
          kurde, przypomnialo mi sie, ze Kozuchowska grala kiedys w takim serialu polsatowskim "Tylko milosc" i tam tez grala idealna, slodka, wspaniala panne, ktora wszyscy uwielbiali. bodajze Maja jej tam bylo.
          • Gość: xd Re: m jak milosc -hanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.11, 08:02
            no i?co w zwiazku z tym?
    • akapit2 Re: m jak milosc -hanka 12.06.11, 08:29
      Czytałam gdzieś, że z postacią Hanki można żegnać się w październiku.
      • Gość: xd Re: m jak milosc -hanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.11, 08:40
        zaczynam odliczac dni;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka