naszenka 22.08.11, 21:36 Wiecie, że od dzisiaj na TVN 7 można oglądać IX sezon ER:) Sama nie mogłam w to uwierzyć, po tylu latach zdecydowali się go w końcu wyemitować:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: ER doczekaliśmy się 9 sezonu w PL IP: *.cable.smsnet.pl 23.08.11, 19:11 A co to jest ER? Odpowiedz Link Zgłoś
abranova Re: ER doczekaliśmy się 9 sezonu w PL 23.08.11, 21:57 Też wczoraj przeżyłam zaskoczenie, gdy przypadkiem trafiłam na fragment ER i po jakimś czasie zorientowałam się, że nie jest to sezon -nasty z nieznanymi mi bohaterami ale prawdziwa kontynuacja poprzednio emitowanego 8 sezonu :) Odpowiedz Link Zgłoś
thaures Re: ER doczekaliśmy się 9 sezonu w PL 24.08.11, 16:17 Dzięki- nie wiedziałam, a też mam "lukę" Odpowiedz Link Zgłoś
issa1979 Re: ER doczekaliśmy się 9 sezonu w PL 24.08.11, 16:27 no nareszcie. ale i tak moje uwielbienie dla pierwszych sezonow nigdy nie przeminie :) Odpowiedz Link Zgłoś
thaures Re: ER doczekaliśmy się 9 sezonu w PL 24.08.11, 16:43 He,he -to jak u mojego męża. On oglądać ER może wielokrotnie. Ja ostatnim razem zapowiedziałam,że już do tego serialu nie wrócę (no-obejrzę ten zapomniany sezon), ale kto wie za ileś tam lat.... Odpowiedz Link Zgłoś