Dodaj do ulubionych

nowa czołówka M jak miłość!

IP: 77.236.26.* 30.08.11, 20:18
Nowa czołówka (bez Hanki), nowa piosenka,
Marta wygląda jak ...nie Marta;)
Nowa laska zduńskiego i powrót Muchy.
jakas taka cukierkowa ta czołówka...

www.plejada.pl/3,51373,news,1,1,m-jak-milosc-nowa-czolowka-bez-kozuchowskiej,artykul.html
Obserwuj wątek
    • meeegotka Re: nowa czołówka M jak miłość! 30.08.11, 21:11
      Taka miala byc chyba elegancka i kolorowa. Wszyscy tacy ladnie ubrani, prosto od fryzjera...
      ALE! Skoro jest Mateusz, Ula i Natalka, to czemu braklo Lukasza i Ani, ze o Basi nie wspomne, chocby w tle? Jest Mirka, ale nie z Irkiem tylko Kuba - od czapy zupelnie. Kompetnie pomineli tez Arciuch. Na szczescie obylo sie bez sarniookiej Nataszy w czolowce.
      No i fryz! Rozprostowany Cichopek, odmieniony Martusi, ale Marysia jak byla w beretowatej peruce tak pozostala - czemu tak krzywdza te babine?
      • Gość: Kaśkaaa Re: nowa czołówka M jak miłość! IP: 91.123.179.* 31.08.11, 21:42
        NO właśnie dziwne to że Łukasza i Ani nie ma w czołówce.
    • Gość: hahah znaczy marta była u Fryzjera!!! IP: *.cheeloo.pl 30.08.11, 21:57
      jupiiii

szkoda ze stylisty nie zaliczyła

Jeszcze nie czas! Nie czas!
      • aga_ata Re: znaczy marta była u Fryzjera!!! 30.08.11, 22:31
        Marty nie poznałam, oby tak wyglądała w każdym odcinku, a nie tylko w czołówce. Ogólnie wszystko to takie właśnie nowocześnie kolorowe - fu.

I te żenujące niby śmieszne przepychanki albo noski eskimoski Santany i Marysi..
        No i ruda w czołówce!

Wow.
    • Gość: bbb Re: nowa czołówka M jak miłość! IP: *.4web.pl 31.08.11, 06:18
      No to M jak Miłość już nie tylko scenariuszem ale i czołówką goni Pierwszą Miłość. Teraz czekam na serialowy transfer roku - gdyby okazało się, że Emylka Śmiałek jest nieślubną córką Lucka. Brakuje w tym serialu takiego głąba.
      • Gość: ikarr Re: nowa czołówka M jak miłość! IP: *.internetia.net.pl 31.08.11, 07:12
        Wydaje mi się, że jest nowy Mateusz.
        • Gość: niko Re: nowa czołówka M jak miłość! IP: *.CNet.Gawex.PL 31.08.11, 08:43
          Tak, mnie tez wygląda na nowego Mateusza.
          A Natalka i Ula jakie ładne pannice!
          • Gość: Karolina Re: nowa czołówka M jak miłość! IP: *.tktelekom.pl 31.08.11, 09:39
            Mateusz ten sam tylko wyrósł.
            • meeegotka Re: nowa czołówka M jak miłość! 31.08.11, 11:01
              Eeee, Mateusz ten sam, tylko tez zawiedli go do fryzjera, coby mu wlosa podkrecil ;-)
    • Gość: gocha Re: nowa czołówka M jak miłość! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 10:02
      to juz nie będzie w czołówce "samotny męczy bieg"?????? łeeeeeeeee
      • Gość: xd Re: nowa czołówka M jak miłość! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 14:57
        okropna czolowka---->rzygi

a te 2 corki przybledy hanki jak odpicowali!!!!!!
    • anilana Re: nowa czołówka M jak miłość! 31.08.11, 17:46
      Stara czołówka była bardziej rodzinna, taka wokół wsi i Grabiny i przyzwyczaiłam się... Co to za moda na zmienianie czołówek?
    • Gość: Stefa Re: nowa czołówka M jak miłość! IP: *.xdsl.centertel.pl 31.08.11, 20:18
      Mi się nawet podoba, poprzednie były przestarzałe. Choć z drugiej strony stylem przypomina produkcje TVN.
      Zastanawiam się tylko, co robi tam Budzyń, przecież Wieczorek ponoć wyleciał z serialu.
      • Gość: S. Re: nowa czołówka M jak miłość! IP: *.dynamic.mm.pl 31.08.11, 21:12
        Otóż, z ostatniej chwili- właśnie nie wyleciał, jakoś się podobno dogadali.
        Gdyż ponieważ... Ostałowska zagroziła, że jak Wieczorka wywalą, to ona też odejdzie ;>
        • a_andzia28 Re: nowa czołówka M jak miłość! 31.08.11, 21:54
          Gość portalu: S. napisał(a):

> Otóż, z ostatniej chwili- właśnie nie wyleciał, jakoś się podobno dogadali.
          > Gdyż ponieważ... Ostałowska zagroziła, że jak Wieczorka wywalą, to ona też odej
          > dzie ;>

ooo, strata by była...
          • Gość: S. Re: nowa czołówka M jak miłość! IP: *.dynamic.mm.pl 31.08.11, 22:36
            I któż by wtedy tak pięknie charczał?
    • sadosia75 Re: nowa czołówka M jak miłość! 31.08.11, 23:04
      Natalka i Ula wyglądają wreszcie NORMALNIE ślicznie :) Mucha strasznie taka błyszcząco elegancko przesadziście.
      Reszta jakaś taka... no taka :)
      • Gość: buba Re: nowa czołówka M jak miłość! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 23:23
        jak dla mnie najładniej wygląda Ruda, nareszcie z życiem.
        a Mucha to tak jakos od czapy z tą suknią niemal ślubną...
        • Gość: xyz Re: nowa czołówka M jak miłość! IP: *.opera-mini.net 01.09.11, 06:58
          Czołówka jak w Barwach szczęścia, nie podoba mi się. Idiotyczne miny i niby-śmieszne sceny pomijam milczeniem. Naprawdę dobrze wygląda tylko ruda, Marta prawie dobrze, nastolatki - trudno ocenić, bo skaczą;) Marysia zaś straszliwie, potworną krzywdę robią tej kobiecie...
          • spinka0001 Re: nowa czołówka M jak miłość! 01.09.11, 18:54
            Mnie ta czołówka bardziej przypomina Pierwszą miłość niż Barwy Szczęścia...ale mniejsza z tym.

Magda Walach faktycznie fajnie wygląda, chyba najlepiej i cieszą się że jest w czołówce, bo to znaczy, że będzie na dłużej w serialu.
            A Kuba z Mirką kojarzą mi się z Danem i Blair(Gossip Girl), niby do siebie nie pasują ale coś w tym jest.
            Marta ma ładną fryzurkę.

Ogólnie pozytywnie odbieram nową czołówkę, no może trochę za bardzo kiczowata.

• Gość: lol Ale poracha!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 22:11
      ten serial juz dawno powinien zniknac z anteny..bzdury niewyobrazalne sie zrobiły z tego
    • Gość: Aga Re: nowa czołówka M jak miłość! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 23:40
      w tej czołówce najbardziej żenująco wypada para Gosza i Tomek.
      czemu nie ma Łukasza, a jest np. Mirka i Kuba? co to znowu za rodzina Mostowiaków?
    • Gość: olo Re: nowa czołówka M jak miłość! IP: *.4web.pl 02.09.11, 06:13
      Po obejrzeniu tej czołówki pomyślałem, że się obsada w Mądry Wrocławiu zmieniła.
      • manim Re: nowa czołówka M jak miłość! 02.09.11, 21:44
        A ja do tej pory zawsze słyszałam DOBRY Wrocławiu ;)))
        • Gość: xd Re: nowa czołówka M jak miłość! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 01:24
          ale ten krystian wieczorek jest sexy!!moj ideal;)
    • Gość: olkia Re: nowa czołówka M jak miłość! IP: 77.236.26.* 03.09.11, 09:26
      i jeszcze nowy spot promujący MJM
      dla mnie beznadziejny, cukierkowy i przesłodzony jak Cichopek
      dziwne że zarówno czołówka jak i spot sa takie różowiutkie, optymistyczne itd, przecież ost w mjm same śmierci, zdrady, choroby, kłótnie...

www.plotek.pl/plotek/1,111757,10221915,Nowy_spot_M_jak_milosc__WIDEO.html
      • aga_ata Re: nowa czołówka M jak miłość! 03.09.11, 12:33
        Spotu?! WTF?!

Z poczciwego swego czasu "samotny męczy bieg" zrobili obrzydliwe tandetne opakowanie przypominające na maksa młodzieżowe i odlotowe widowisko typu Pierwsza Miłość, gdzie ani logiki, ani na kogo popatrzeć, ani nic.

Jeszcze zatęsknię za Hanką z tego wszystkiego..
        Czy mi się wydaje, czy w tym spocie jest Agnieszka Sienkiewicz? Ta z Prosto w serce? Co ona tam robi?
    • zielonaa_herbata Re: nowa czołówka M jak miłość! 26.09.11, 15:08
      Ja tylko nie rozumiem dlaczego w czołówce nie pokazują członków rodziny jak: Łukasza, Anki, czy Wojtusia, ale w zamian za to osoby spoza rodziny jak: Rudę, Muchę, czy dziewczynę Łukasza. Niby to takie rodzinne, ale nie do końca.
      • Gość: S. Re: nowa czołówka M jak miłość! IP: *.dynamic.mm.pl 26.09.11, 16:41
        Dziewczynę Łukasza? Żadnej takiej w czołówce nie ma. Chyba, że chodziło Ci o wieeelką miłość Chochoła...
        • mak-111 Re: nowa czołówka M jak miłość! 26.09.11, 16:55
          kim jest laska, ktora jest po rudej, a przed chocholem nr 2?
          • meeegotka Re: nowa czołówka M jak miłość! 26.09.11, 17:02
            No przeciez to jest nowa milosc Pawla - niejaka Joasia - pani weterynarz, ktora poznal na lodowisku. Znana skadinad jako Lena Sajkowska :-)
            • mak-111 Re: nowa czołówka M jak miłość! 26.09.11, 19:26
              ale tam sie przewija jeszcze jakas dlugowlosa czerniawa laska i nie wiem kto to
              • meeegotka Re: nowa czołówka M jak miłość! 26.09.11, 19:57
                No to Mucha jest jeszcze.
                • mak-111 Re: nowa czołówka M jak miłość! 26.09.11, 19:58
                  jest mucha, cichopek, ruda, ta joanna i jakas jeszcze jedna.
                  • Gość: S. Re: nowa czołówka M jak miłość! IP: *.dynamic.mm.pl 26.09.11, 20:33
                    Kinga jest jeszcze ;)
                    • meeegotka Re: nowa czołówka M jak miłość! 26.09.11, 21:54
                      Na koncu jest jeszcze Mirka, robiaca razem z Kuba serce z dloni.
                      Ale pytales o brunetke miedzy Ruda a Chocholem, wiec w gre wchodza tylko:
                      1. Joasia
                      2. Mucha
                      3. Kinga

• mak-111 Re: nowa czołówka M jak miłość! 26.09.11, 22:59
                        aaaa juz wiem o co chodzi :). ja pisalam o tym spocie rozowym a nie czolowce :).i tam jest jakas laska po rudej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka