Gość: stolat IP: *.netpoint.pl 04.09.11, 21:34 I jak wrażenia po pierwszym odcinku Tańca z rodzinami i znajomymi gwiazd? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TZG Re: Taniec z rodzinami i znajomymi IP: *.dynamic.mm.pl 04.09.11, 22:41 Fraszyńska gra dobrą ciocię, Józefowicz jakoś mnie nie drażni za bardzo (o dziwo!), ciężko mi się ogląda natomiast Urbańską na miejscu Skrzynki. Kasi prowadzenie show szło jakoś tak naturalnie, może Natasza wyrobi się po kilku odcinkach, ale na razie mnie nie urzekła. Najbardziej nie podobają mi się natomiast krewni i znajomi królika, czyli tzw. "gwiazdy" (gwizdy?), z Urbańskim Zbigniewem na czele. Z wszystkich nich toleruję jedynie Kuszewskiego, no i Bilguuna :) Szpak niech też będzie jak już musi, chociaż wolałabym gdyby się skupił na śpiewaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaja Re: Taniec z rodzinami i znajomymi IP: *.centertel.pl 05.09.11, 08:37 Dla mnie żenua totalna. Coś czuje, że Józefowicz będzie chciał się pokazać jako jeszcze bardziej surowy niż Czarna Mamba. Urbańska suszyła zęby przez cały program i była przesłodzona do bólu. Ale pomijając to wszystko to naprawdę starają się zrobić z widzów kretynów kiedy Urbańska występowała wciskali kit, że ona z tańcem nie ma naprawdę nic wspólnego i jest taką samą amatorką jak poprzedni uczestnicy. Niby tutaj ma być tylko prowadzącą a nie zasiadać w jury ale mimo wszystko oni myślą, że już nikt tego nie pamięta? Może to moja ogólna awersja do tej pary i wkurza mnie, że mąż wciska wszędzie Nataszę gdzie się da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acce Re: Taniec z rodzinami i znajomymi IP: *.dynamic.chello.pl 05.09.11, 09:05 A mnie żal Gąsowskiego. WIdać było, że jemu najbardziej brakuje Skrzynki. Nie jestem fanką Skrzyneckiej ale była naturalna i autentycznie życzliwa w stosunku do uczestników. Teraz jest sztywno, sztucznie i na pokaz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taranka Re: Taniec z rodzinami i znajomymi IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.11, 09:37 A czy mi się wydaje,czy Gąsowski naprawdę schudł? Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Taniec z rodzinami i znajomymi 05.09.11, 10:36 Schudł :) Ale powiem też tak: w sobote, rok, albo półtora temu widziałam Gąsowskiego w tetrze. BYł taki moment, że był w samej koszuli, bez spodni. I pomyslałam: jak świetnie zbudowany facet! Umięśniony, symetryczny, bez cech anoreksji, bez brzucha. Zero "misiowatości". W niedzielę patrzyłam sobie na TzG atam ten sam Gąsowski - duuużo grubszy. telewizja cos mu robi :/ A jak sobie wczoraj patrzyłam, kawałeczkami, to wypatrzyłam Józefowicza. Sądziłam więc, że obok w jury bedzie Nataszka, a tu nic! No, w szoku byłam. A te kawałki rozmów z parami odpuściłam sobie więc Nataszkę przegapiłam. Dobrze, że tu dziś doczytałam, że jednak była, bo tak by mi się wizja świata zawaliła.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza232 Re: Taniec z rodzinami i znajomymi IP: *.satfilm.net.pl 05.09.11, 21:30 Urbański wywindowany przez żonę z krawężnika policyjnego na gwiazdę TVN a potem puścił ją w trąbę. żenada że takiego w ogóle zaprosili. A reszta "gwiazd" .....nawet nie mam pojęcia skąd wytrzasnęli takie miernoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Taniec z rodzinami i znajomymi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.11, 11:50 skora tak łatwo przychodzi ci obrażanie innych izo to ty na pewno też jesteś miernotą ,ale ciebie nie zaproszą Odpowiedz Link Zgłoś
jerryone1 Re: Taniec z rodzinami i znajomymi 06.09.11, 13:59 Urbański? Co ty tu robisz stara miernoto :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tzg Re: Taniec z rodzinami i znajomymi IP: *.mmpnet218.tnp.pl 06.09.11, 14:08 Już nie robi, odpadł Odpowiedz Link Zgłoś
majaa Re: Taniec z rodzinami i znajomymi 09.09.11, 12:14 No cóż, z nową prowadzącą i obowiązkowym "dodatkiem" w postaci jej męża (a może odwrotnie - nie ma znaczenia), to już zdecydowanie nie to. Ja nawet lubię tę Urbańską, ale raczej w innej roli. Konferansjerka zdecydowanie gorzej jej wychodzi. I jeszcze na dodatek ten stale przepraszający uśmiech i "jagnięcy" wzrok... Gąsowski robił dobrą minę do złej gry, widać, że kiepsko znosi zmianę partnerki. Fraszyńska stara się być jeszcze bardziej liberalna, wyrozumiała i dyletancka od swojej poprzedniczki, stanowi więc idealną przeciwwagę dla Józefowicza, który z kolei odgrywa wielkiego znawcę i chyba nawet postawił sobie za cel przebicie Mamby w srogości ocen. Tzw. gwiazdy - nic specjalnego, przeważnie mocno "naciągane"... Zobaczymy, co będzie dalej, czy się towarzystwo zdoła rozkręcić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Dzisiejszy odcinek IP: *.dynamic.mm.pl 11.09.11, 23:11 I jak wrażenia po obejrzeniu dzisiejszego odcinka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TzG Re: TzG sezon 13 online IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.11, 00:03 Taniec z gwiazdami sezon 13 odcinek 2 online bez limitu, pobierz bez ograniczeń Filmy Online i Seriale Online bez limitu oglądania i bez ograniczeń pobierania: megavideo-bezlimitu.pl/Mw/Taniec_z_gwiazdami_sezon_13_odcinek_2 W poprzednim odcinku najlepiej zatańczył znany z +M jak miłość+ Kacper Kuszewski. Aktorowi partneruje Anna Głogowska. Największym odkryciem 13. edycji show jest jednak Bilguun Ariunbaatar, który naprawdę potrafi tańczyć! Trzecie miejsce w pierwszym odcinku zajął Michał Szpak. W drugim odcinku show kolej na pląsy kobiet. Jak panie poradzą sobie na parkiecie? Dla której z nich taniec okaże się ostatni? O tym się przekonamy.... Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo, VideoBB, VideoZer, VideoWeed, Putlocker: megavideo-bezlimitu.pl/Mw/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: TzG sezon 13 online IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.11, 07:15 Urbańska jest słodka do wyrzygania, a Fraszyńska daje każdemu 10 - bezsens. Migałem tylko między kanałami, żeby zobaczyć jak tańczy Kisio Odpowiedz Link Zgłoś