myszka1969 12.10.11, 20:35 Jak jej nie ma jak w ostatnim odcinku M jak miłosc to od razu czegos mi brakuje...;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ple Re: Mireczka:) IP: *.aster.pl 13.10.11, 18:56 a mnie ona akurat drażni Odpowiedz Link Zgłoś
myszka1969 Re: Mireczka:) 14.10.11, 01:03 Mnie na początku tez drazniła...A teraz podoba mi się- ma swój styl i charakter;) :)ak mało kto w tym serialu... Poza tym ona siebie tez traktuje z przymrużeniem oka tak jak i innych zatem jest sprawiedliwa:)...np. nie obraziła się na Mroczkę jak jej wygarnęła co o niej mysli:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Mireczka:) IP: *.ilabs.pl 14.10.11, 15:31 Ja tez jej nie trawie - postac w MJM zbedna. No, ale cale MJM jest juz zbedne. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka1969 Re: Mireczka:) 15.10.11, 18:34 Dlaczego kiepska aktorka??... własnie mam jakie kolorowe pisemko..jest cos o niej to sobie poczytam...osobiscie uwazam, ze ona jako Mireczka ma duze poczucie humoru przy swoim trudnym charakterze i to się pięknie róznoważy:) Odpowiedz Link Zgłoś