Dodaj do ulubionych

MjM - Kamizela vs Anka

01.11.11, 22:39
o co chodzi z awersją Kamizeli do Anny? Ona,zawsze wszystkich kochająca i stająca w obronie wszystkich teraz taka uprzedzona.
Obserwuj wątek
    • eo_wina Re: MjM - Kamizela vs Anka 02.11.11, 08:27
      Wewnetrzne przeczucia ma. Ze przez Anke poniekad zginie Hanka.
      • iza232 Re: MjM - Kamizela vs Anka 02.11.11, 18:05
        No i wówczas ze spokojnym sumieniem będzie mogła powtarzać słynne: "A NIE MÓWIŁAM?!"
        • myszka1969 Re: MjM - Kamizela vs Anka 05.11.11, 16:03
          E no moze tak głupio nie powie?...
          • Gość: żabula Re: MjM - Kamizela vs Anka IP: 83.230.66.* 05.11.11, 16:47
            Dosłownie może nie, ale między wierszami na pewno...
            • Gość: Anka Re: MjM - Kamizela vs Anka IP: *.ilabs.pl 06.11.11, 19:59
              Nawet Kamizela ma prawo sie na kogos uwziac! A swoja droga mnie Anna tez denerwuje, a ja sa razem z Hanka to po prpstu nie mozna wytrzymac. Poza tym to malo oryginalne, ze rodzice Hanki zgineli w wypadku i Hanka tez po wypadku wyciagnie nogi.
              • myszka1969 Re: MjM - Kamizela vs Anka 06.11.11, 23:31
                No ja nie cierpię tej Anki...Ale Mostowiakowa bardzo niesprawiedliwie i wręcz paranoidalnie ją traktuje :(..
                A propos czemu nazywacie ją Kamizela?...przeciez Lucek czesciej nosi ten strój :)
                • mabingo Re: MjM - Kamizela vs Anka 07.11.11, 14:55
                  Ale kiedyś Luckowa często nosiła taka zieloną kamizelę. Pewnie wyrosła i oddała Luckowi ;)
    • mabingo Re: MjM - Kamizela vs Anka 07.11.11, 21:56
      Podobało mi się jak Kamizela nakrzyczała na Ankę, że to przez jej telefon. Widziałam przed chwilą w zajawkach.
      • myszka1969 Re: MjM - Kamizela vs Anka 12.11.11, 14:38
        A ja własnie nie zrozumiałam, o co chodziło z tym telefonem choć bardzo przeżywałam ten odcinek.
        Boże, jak ta Anka mnie drażniła w nim!!! Wyjątkowo...:(
        Nie wiem czy zauważyliscie, jak ona głupawo sztucznie sie usmiechała jak rozmawiały z Hanką przy kawie?...
        I ten jej przyjazd do Grabiny po dwóch miesiącach z rzeczami od Hanki dla dzieci...nie no zgroza....co nie oddała m tego wczesniej???...nie była w ogole na pogrzebie???..wcale sie nie zdziwiłam jak Mateuszek płakał tuląc do poduszki te adidasy :(
        • Gość: Ziuta Re: MjM - Kamizela vs Anka IP: *.play-internet.pl 19.11.11, 12:35
          i mało oryginalne, żer nagle sierota Hancia wydobyła spod ziemi siostre. To juz pasuje do takich serialowych tasiemców, które sięgneły ten punkt w nawierzchni, że juz tylko zmartwychwstaja albo odgrzebują nieznanych kuzynów. Zresztą Henio też jest takim odnalezionym wfantastycznie kuzynem. I ta wszedobylska adopcja. Dwójka rodzeństwa i oboje maja adoptowana trójke dzieci. Każdemy prawie z tego licznego rodzeństwa kitnał maż, Marysia ma córkę młodsza od wnuczki. No paranoiczne sytuacje, statystyka nie panuje nad ich zyciem
          • myszka1969 Re: MjM - Kamizela vs Anka 19.11.11, 13:23
            Osobiscie uważam, że Henio wiele ciekawego wniósł do srialu swoją osobą ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka