wszystkonaraty 10.12.11, 01:08 dexter breaking bed suits good wife terra nova walking dead how i met your mum nie moge sie przekonac do big bank theory californication heroes lost supernatural A Wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wszystkonaraty Re: seriale godne polecenia 10.12.11, 01:11 the killing i damages tez super (ale ostatni sezon sucks) Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata9 Re: seriale godne polecenia 10.12.11, 21:23 The killing, Luther, Suits, White collar :) Odpowiedz Link Zgłoś
parkocia Re: seriale godne polecenia 11.12.11, 00:01 Lubię Czystą krew bardzo, Układy, Zakazane imperium. Na AXN w niedziel jest tez serial hiszpański "Statek". I to jest mój faworyt. Mówię to z przymróżeniem oka, ale oglądam zawzięcie - koniec świata w lekko telenowelowym stylu. Ale też charakterystyczne teksty dotyczące fizjologii, intymności. Lubięteż "Wyposażonego" za bezpruderyjność i celne obserwacje Odpowiedz Link Zgłoś
moleslaw "1920 wojna i miłość" żaden inny 11.12.11, 12:50 jedyny który mogę polecić z czystym sumieniem , który będę oglądać wielokrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: seriale godne polecenia IP: *.238.64.20.ip.abpl.pl 22.12.11, 14:32 Lost, How I met your mother, 39 i pół Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fankaDH Re: seriale godne polecenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.11, 20:34 Dexter i Żona idealna są świetne, ale mój ulubiony to Gotowe na wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
maj18-98 Re: seriale godne polecenia 22.12.11, 21:22 tez jestem fanką Gotowych na wszystko, Czysta krew również mi sie podoba, ostatnio zrobiłam sobie powtórkę z Przyjaciół,i jeszcze Dynastia Tudorów moze byc choć mnie irytuje zbyt wiele nieścisłości i zakłamań ale serial ogólnie dobry Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: seriale godne polecenia 23.12.11, 08:20 Potyczki Amy- swietnie skonstruowany serial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: seriale godne polecenia IP: *.internetia.net.pl 24.12.11, 00:16 Castle Firefly Homeland Game of Thrones Breaking Bad Community Suburgatory 2 Broke Girls Odpowiedz Link Zgłoś
anetka.233 Re: seriale godne polecenia 27.12.11, 17:16 Pierwsza miłość Na Wspólnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Regina Re: seriale godne polecenia IP: *.dip.t-dialin.net 27.12.11, 20:13 Becker oraz Frasier,dobra porcja smiechu Odpowiedz Link Zgłoś
postomaniac Re: seriale godne polecenia 01.01.12, 17:44 Mi najbardziej spodobali się "Zagubieni" ,"Herosi" i "Dr House" ,mógłbym oglądać bez końca te seriale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M29 Re: seriale godne polecenia IP: *.dynamic.chello.pl 01.01.12, 18:03 -Detektyw Monk -Ojciec Mateusz -Na Wspólnej -Na dobre i na złe -Bez śladu -Diagnoza morderstwo -Kryminalni -Alternatywy 4 -Zmiennicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acce Re: seriale godne polecenia IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.12, 16:08 The Good Wife -polski tytuł Zona Idealna. Absolutny majstersztyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: seriale godne polecenia IP: *.internetia.net.pl 02.01.12, 16:42 Kolejność przypadkowa: dexter mentalist criminal minds good wife big bang theory killing luther pan.am private practice greys anatomy mad men (od marca nowa seria będzie) lie to me Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: seriale godne polecenia 02.01.12, 18:19 a ja polecam Homeland jestem w trakcie oglądania całej serii i bardzo mnie wciągnęło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: seriale godne polecenia IP: *.internetia.net.pl 04.01.12, 01:44 Polecam Downton Abbey i Homeland. Odpowiedz Link Zgłoś
my-name-is-blond Re: seriale godne polecenia 04.01.12, 19:20 Kolejność dowolna: House Gotowe na wszystko Louie Family Guy Simpsons According to Jim Two and a half men Cougar Town Friends Polskie: Licencja na wychowanie Ekstradycja Pitbull Zmiennicy Czterdziestolatek Kariera Nikodema Dyzmy Stawka większa niż życie Czterej pancerni i pies Wojna domowa i ostatnio, nie śmiać się, Pierwsza miłość - naprawdę ciekawie się tam dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rel Re: seriale godne polecenia IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.12, 05:55 czterej pancerni ---------------------------- przy okazji www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zxlm_oPhV7o Odpowiedz Link Zgłoś