shatmach 11.01.12, 18:24 i po co było wcześniej do domu wracać? :) Ja to bym teraz na jej miejscu i Dareczka i niedoszłą kochanicę wypierniczył na zbity pysk. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eo_wina Re: Oj, Cześka... 11.01.12, 18:28 Alez ona sama mu te Kaje w lapy pchala (te odwozki do domku, robienie zakupow gdy Kaja chora). A zdradziecki Dario - a jakze skorzystal :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luksusem jadę Re: Oj, Cześka... IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.12, 18:43 kaja ladna dupa :) ale zastanawiałem się czy 3 dzień z rzędu nie będzie się dąsać, że w tym samym ubraniu, ale zaradzili :)) majtki się nie liczą, mogła przeprać albo zdjąć. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Oj, Cześka... 11.01.12, 18:55 Strasznie głupi jest ten wątek, ciekawe w jakim przedszkolu przedszkolanki poza opieką nad dziećmi też gotują, myją talerze i zajmują się papierkową robotą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Oj, Cześka... IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.12, 19:33 No jak to jakim? Prywatnym, zalozonym przez biznesłumen Cesie Kurzawska, o miejsca w ktorym matki walczyly na gole klaty!!!! No taki ekslkuziw :-)Swoja droga, cos Czeslawa nie ma farta do tych pracownic. Wszystkie jakies takie cipcie (oprocz pani Kazimiery - jedynej sensownej, ktora zostala oddelegowana do pracy przy malym kolegi Ryska), na widok ktorych Dariusz dostaje slinotoku. Przeciez na te poprzednia, ktora zwiala z gachem tez mial chrapke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramona Re: Oj, Cześka... IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.12, 19:39 Czeslawa w ogóle bardzo "pasuje" do prowadzenia punktu przedszkolnego - powinna nadal w Rosso z tacą latać, to byla robota dla niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luksusem jadę Re: Oj, Cześka... IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.12, 19:40 inna sprawa, że mąż cześki też niezły ku...arz, a cześka ikoną piękności nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramona Re: Oj, Cześka... IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.12, 19:45 No z Dariusza też Adonis nie jest, dodatkowo ma irytującą (mnie przynajmniej) wadę wymowy, jeśli chodzi o artykulację spólgloski "r". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luksusem jadę Re: Oj, Cześka... IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.12, 19:55 ja myślę, że cześka jej nie wywali, bo będzie się obawiała jej skrzywdzić, żeby tamten jej nie pocieszył, co byłoby bardzo prawdopodobne :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramona Re: Oj, Cześka... IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.12, 20:00 A Anulka, owoc z nieprawego loża Dariusza żyje?Bo też o niej cicho, coś te dzieci źle sie komponują w serialach.Jedynie "chlopcy' w prawie każdytm odcinku dają znać o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Oj, Cześka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.12, 18:53 Oj, tak, denerwujące to "r": Czesiu, żaDtowałem, Czesiu, noDmalny bDudeDszaft, błeh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramona Re: Oj, Cześka... IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.12, 19:02 Po stokroć bleh;)!!!!Zwlaszcza, że odpowiednimi ćwiczeniami można tę wadę wyplenić - no ale Adonis Dariusz (a wlaściwie aktor gp grający) pewnie ma to gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Oj, Cześka... 12.01.12, 00:03 ikoną może nie jest, ale brzydula tez nie. mi sie bardzo podoba, taka słodko-miła jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taranka Re: Oj, Cześka... IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.12, 20:24 Eee,żal mi Czesi!!! Taki babiarz:-((( A co ubrania to ośmielę się zwrócić Waszą uwagę,że Kajka miała dziś inne ubranko niż wczoraj. Wczoraj miała czerwonawą spódniczkę,dziś ciemną.I górę tez inną. No,własnie a Anulka to gdzie była? chyba nie u cioci Magdy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramona Re: Oj, Cześka... IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.12, 20:27 Pewnie Kaja ciuchy z czesiowej szafy podwędzila, podlość ludzka nie ma granic!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Oj, Cześka... IP: 94.75.112.* 11.01.12, 22:09 góra może i inna ale spódnica czarna;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Oj, Cześka... 12.01.12, 00:04 no wasnie sie zastanawiałam co to ma znaczyc ze jak ona powiedziala ze nie ma nic na przebranie to on powiedział ze coś sie wymysli (czy jakos tak). pierwsze co mi przez głowę przeszło to własnie że jej rzuci Cześki ciuchem... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramona Re: Oj, Cześka... IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.12, 17:50 Wlaśnie obejrzalam wczorajszy odcinek - Dariusz na argument Kaji, że ta nie może zostać na noc, bo nie ma rzeczy na zmianę zaproponowal ciuchy tej poprzedniej przedszkolanki - Jagody (jeszcze nie zdążyla wszzystkiego zabrać) - "póżniej się wypierze i odloży na miejsce", to dopiero bezczelność.A te zajebiste dowcipy, jakie opowiadal przy "lampce wina" i wymuszony śmiech Kaji to dopiero byla żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: Oj, Cześka... 11.01.12, 22:02 Mnie tam jej nie żal, od pewnego czasu sie zachowuje jakby przeszła nad zdradami Darka do porządku dziennego. Zadnych scen zazdrosci i awantur tylko pogrozenie palcem i "oj darek darek". Wychodzi na to ze z przyzwyczajenia z nim chyba jest:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jelizawieta Re: Oj, Cześka... IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.12, 08:21 I z przyzwyczajenia, i z powodu dziecka, ktorego miec nie moze, i dom ladny w spadku razem z Anulka - dziecieciem z nieprawego loza Dariusza, i przedszkole zalozone tamze - troche ja z tym Dariuszem laczy. No ale ma, co chciala! Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Oj, Cześka... 12.01.12, 09:18 Z zapowiedzi odcinka dzisiejszego wiemy, że Czesia pracownicę będzie chciała zwolnić. Ciekawe czy Dareczek ją wybroni (bo siebie to na pewno). Przecież nie poradzą sobie bez niej, Czesia jakiś czas temu narzekała na brak pracowników. Darek ma argument. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Oj, Cześka... IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.12, 10:03 z zapowiedzi wynika, ze Darek będzie uczył Kaję jeździć... wlaśnie na prośbę Czesi, więc chyba pozostanie jak jest Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Oj, Cześka... 12.01.12, 18:15 Czesia pokazała kto rządzi w pracy, ale niestety jeśli chodzi o męża no to uwierzyła kolejny raz w zapewnienia, ze to nic takiego. Wiadomo jakby to się skończyło gdyby nie pojawiła się wcześniej. W ogóle widzieliście dzisiejszy make up Cześki? Czerwona na całej twarzy, pudru tyle, a pod linią szczęki tam gdzie się kończył już zupełnie blada. :) Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: Oj, Cześka... 12.01.12, 21:19 Oj tak, Czeska pokazala, ale jak durna i naiwna jest. Te sceny z calowaniem sie przy Kai - zenujace i az sie sama wstydzilam za nia. A to dziewcze, ktore gra Kaje jest sto razy bardziej dretwe od samej krolowej Moni. Cieszylam sie, gdy pozbyli sie tej glupkowatej, chichoczacej po kazdym zdaniu Jagody - nie za dlugo - wprowadzili Kaje, Boszszsz....ta to dopiero jest achtorka! Odpowiedz Link Zgłoś