Dodaj do ulubionych

Dziecko Weroniki z NW

02.02.12, 05:52
Mam przeczucie że dziecko Weroniki okaze się tez dzieckiem Adama i wróca do siebie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mo Re: Dziecko Weroniki z NW IP: *.subscribers.sferia.net 02.02.12, 08:36
      też mam takie dziwne przeczucie ...
      • reniatoja Re: Dziecko Weroniki z NW 02.02.12, 09:30
        Obowiązkowo tak bedzie. tak zawsze jest w takich serialach.

A Marta na bank wczesniej czy później wróci do Filipa.

A Agnieszka się trochę rozpije, ale soon się ogarnie i znowu przestanie pić :)
        • vandikia Re: Dziecko Weroniki z NW 02.02.12, 18:29
          nie zawsze :) Ewa nie wróciła do Romana, rozstała się z nowym facetem i nie wpieprza w życie byłego. Nie widują się nawet - w sumie mogliby jakąś intrygę z widywaniem opisać, bo to jednak trochę dziwne, że mają dalej wspólne środowisko, a ani jedno ani drugie nie zająknie się co słychać u ex, to nienaturalne.
    • Gość: ulololo Re: Dziecko Weroniki z NW IP: *.ip.netia.com.pl 02.02.12, 09:45
      tak tez bedzie, Sebastian postanowi sprawdzic czy jest ojcem dziecka i test wyjdzie negatywny wiec zapyta Weronike z kim jeszcze sie puszczala :)
      • Gość: bbb eee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.12, 10:09
        Po urodzeniu dziecko będzie miało problemy zdrowotne i potrzebna będzie krew albo coś od ojca i wtedy wyjdzie na jaw, że to nie Sebastian jest ojcem bo jest niezgodność grupy krwi.
        • mamalgosia Re: eee 02.02.12, 14:03
          z nerkami najlepiej, jak u Antosi:)
    • Gość: nika22 Re: Dziecko Weroniki z NW IP: *.acn.waw.pl 02.02.12, 12:22
      a mi się wydaje, że coś się kroi pomiędzy Adamem a Agnieszką...
      • deodyma Re: Dziecko Weroniki z NW 02.02.12, 12:51
        Gość portalu: nika22 napisał(a):

> a mi się wydaje, że coś się kroi pomiędzy Adamem a Agnieszką...

tez odnioslam takie wrazenie:)
        • mamalgosia Re: Dziecko Weroniki z NW 02.02.12, 14:03
          oj, faktycznie, macie rację!
        • lilith76 Re: Dziecko Weroniki z NW 02.02.12, 15:38
          Mam to samo wrażenie.
          Szczególnie ta przewrotność losu - ona go próbowała wspierać by nie popłynął z wódką, a tu teraz ona płynie.
      • Gość: princessofbabylon Re: Dziecko Weroniki z NW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.12, 16:33
        Mnie też!!!! ;)
    • Gość: ulololo serio tak bedzie- spojler IP: *.ip.netia.com.pl 02.02.12, 14:01
      www.swiatseriali.pl/seriale/na-wspolnej-385/news-kto-jest-ojcem-kacpra,nId,429690
      • mamalgosia Re: serio tak bedzie- spojler 02.02.12, 14:04
        super:)
      • vandikia Re: serio tak bedzie- spojler 02.02.12, 18:32
        na przyszłość albo pisz "spojler" albo zdradzaj co będzie
        pisanie obok siebie co będzie i spojlera mija się jakby z celem.
    • Gość: iza Re: Dziecko Weroniki z NW IP: *.satfilm.net.pl 02.02.12, 18:05
      Oczywiście Weronika leży w tym samym pokoju co Michał, Antosia, Igor i ona sama w zagrożonej ciązy tyle że łóżko jest znów odwrócone.
      • Gość: izza Re: Dziecko Weroniki z NW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.12, 18:38
        Zapomniałaś o Sławku. On też tam gościł ;)))))
        • Gość: iza Re: Dziecko Weroniki z NW IP: *.satfilm.net.pl 02.02.12, 18:45
          No zapomniałam :) Ale ale! Pewnie ją zaraz wypuszczą ze szpitala bo czytałam w zajawkach że Piotr ma samobójstwo popełniać, więc pokój będzie potrzebny ;))
          • Gość: izza Re: Dziecko Weroniki z NW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.12, 22:19
            Racja. Ale co wtedy z matką Ewy i jej biodrem? Planowana operacja opóźni się z braku miejsc :)
          • kelle1986 Re: Dziecko Weroniki z NW 02.02.12, 22:25
            Uwielbiam motyw z tym szpitalnym pokojem! Kazdy juz tam lezal:) btw gdzies czytalam ze Ewa i Borys sie zejda? Fajnie by bylo!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka