antipirynka 16.02.12, 20:30 kto jeszcze go niecierpi? do roli amanta pasuje jak olszowka do roli seksownej poli.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: pawel wilczak 16.02.12, 20:49 no niestety bardzo go lubię :) uważam, że to bardzo wszechstronny aktor i pasuje mi zarówno do ról komediowych jak i sensacyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramona Re: pawel wilczak IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.12, 21:50 "Nie cierpię" może za ostro powidziane, ale nie przepadam za nim - zawsze robi na mnie wrażenie zaspanego, rozmemlanego, jakby dopiero z wyra wylazl.Jakis taki ospaly jest i dziala w zwolnionych obrotach. Za to kompletnie nie rozumiem "fenomenu Kryastiana Wieczorka", który okupuje prawie wszystkie seriale.Ani przystojny, ani sympatyczny, takie flaki z olejem, które scenarzyści próbują przyprawić, żeby wyszlo ciacho/macho - jak zwal, tak zwal.Ale nie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kas_stan Re: pawel wilczak IP: *.home.aster.pl 17.02.12, 16:21 Wilczak gra teraz w "Regułach gry" na TVN7 i tvnplayer. Ale chciałam się ustosunkować do tekstu: "do roli amanta pasuje jak olszowka do roli seksownej poli....". Po mojemu Olszówka jako Pola jest fenomenalna, bo wlewa życie do serialu. Gra bardzo temperamentną, poszukującą miłości, lubiącą seks, już-nie-nastolatkę. Jest świetna! I bardzo zgrabna. A tak po za tym, to gdzie ten Wilczak jest amantem? W "Usta usta"? Odpowiedz Link Zgłoś
antipirynka Re: pawel wilczak 17.02.12, 16:34 Pola temperamentna i pelna zycia moze i jest,ale nie seksowna. Zdecydowanie nie. Wilczak amanta/singla gra w regulach gry. Jak dla mnie laski,ktore leca na jego teksty sa jakies ograniczone, moze jakby byl przystojniejszy i wyzszy to bym uwierzyla,a tak to nawet bym go patykiem nie tknela... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la-coccinelle Re: pawel wilczak IP: *.ip.netia.com.pl 17.02.12, 17:02 Pierwowzór trochę ogranicza - w oryginale "Jacek" też wcale nie jest przystojniakiem, ma jakieś 1,65 wzrostu i trudno zrozumieć, jak dziewczyny mogą lecieć na jego teksty ;) www.youtube.com/watch?v=EQis_14RD5g Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a OT Krystian Wieczorek 17.02.12, 17:08 Gość portalu: Ramona napisał(a): > Za to kompletnie nie rozumiem "fenomenu Krystiana Wieczorka", który okupuje > prawie wszystkie seriale. Ani przystojny, ani sympatyczny, takie flaki z olejem, > które scenarzyści próbują przyprawić, żeby wyszlo ciacho/macho - jak zwał, tak z > wał. Ale nie wychodzi. Nie wiem czy chodzi o "fenomen", ale aktor faktycznie jest obsadzany zdecydowanie za cżęsto, do tego wszędzie gra tak samo, na dodatek ma jakiś taki niezdrowy wygląd, ziemistą cerę(widać mimo make upu), podkrążone oczy, wygląda na chronicznie niewyspanego i przemęczonego, w Julii nudny i bez życia, co w takim nieciekawym typie mogła zobaczyć Julia? Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: OT Krystian Wieczorek 17.02.12, 17:49 ja go lubię jako major Halbe - bezbłędny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kas_stan Re: OT Krystian Wieczorek IP: *.home.aster.pl 17.02.12, 17:58 dona.a napisała: > Nie wiem czy chodzi o "fenomen", ale aktor faktycznie jest obsadzany zdecydowan > ie za cżęsto, > do tego wszędzie gra tak samo, na dodatek ma jakiś taki niezdrowy wygląd, ziemi > stą cerę(widać mimo make upu), podkrążone oczy, wygląda na chronicznie niewyspa > nego i przemęczonego, w Julii nudny i bez życia, co w takim nieciekawym typie m > ogła zobaczyć Julia? A już myślałam, że to ja mam jakieś przewidzenia, bo mnie też wydaje się, że Wieczorek jest dziwny w "Julii". Może faktycznie za dużo gra? Jeszcze dwa lata temu wyglądał jak ciacho ;) A teraz to i kolor skóry niezdrowy i owal twarzy napuchnięty. No, ale to nie nam ma się podobać, tylko Julii. A jej się podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: OT Krystian Wieczorek 19.02.12, 13:33 Wieczorek w "Julii" może być,chociaż paru innych aktorów mogłoby zagrać tę rolę lepiej. Jako Halbe był świetny - to była rola dla niego. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: OT Krystian Wieczorek 19.02.12, 17:00 Ooooo, zgoda, w roli Halbego Wieczorek byl rewelacyjny :-) Jako Budzyn - nie za bardzo. Co do Wilczaka - lubie typa, szczegolnie w "Kasi i Tomku". Natomiast Olszowki nie znosze chronicznie - obecnie wyglada jak wychudzona, przepalona baba z zapijaczonym glosem udajaca super-sexy-girl - bueeee. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: OT Krystian Wieczorek 19.02.12, 17:13 nolus napisała: > Jako Halbe był świetny - to była rola dla niego. Tu też się zgodzę, faktycznie w tej roli był świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłop Re: pawel wilczak IP: *.unknown.vectranet.pl 20.02.12, 00:58 Wilczak ma paskudną twarz, a do tego chyba jest ryży. Ryżych nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
ten-tele-program Re: pawel wilczak 12.05.13, 16:25 Wilczek jest tak genialym aktorem, że pomimo swojego już nie najmłodszego wieku i bruzd na twarzy i ogólnie nie urody amanta, zagra każdą rolę wygodnie: W "Regułach Gry" zagrał fenomenalnie "młodzieżówę- trzydziestolatka-womanizera" W " Usta w Usta" rolę tragikomiczną, kolesia w zagubionego, nie znającego się na sprawach damsko-mąskich quasi. W " Halskim" rosyjskiego gangstera bardzo przekonywująco To jest właśnie różnica między nim a Szycem. Szyc zagra dobrze tylko łobuza, policjanta, rolnika. Nie potrafi zagrać kucharza, profesora, głowy rodziny, podrywacza Wilczak, jest jak Adamczyk zagra wszystko fenomenalnie Zresztą widzę analogie w kontekście wyglądu co do Wilczka i Bon Jovi; akurat w ich wypadku proces starzenia wpływa na ich wygląd pozytywnie; starzeją się ładnie jak to się mawia. Jak byli młodzi wyglądali niefajnie, obecnie dużo lepiej (w youtube można się przekonać i porównać) Co do Olszówki: No cóż, może powinni wybrać do rili Poli laskę o 10 lat młodszą? Trudno powiedzieć. Nie wiem , czy Olszówka jest bardzo wysoka. Może jest też za chuda? Może nie pasuje do w tej roli do niskiego niepozornego brodacza-internisty, jej faceta (Piotrka?) Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada72 Re: pawel wilczak 12.05.13, 16:30 Adamczyk fenomenalnie?? Adamczyk WSZEDZIE jest JP2. Koniec. Kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: pawel wilczak 12.05.13, 18:38 czekolada72 napisała: > Adamczyk fenomenalnie?? Adamczyk WSZEDZIE jest JP2. Koniec. Kropka. W "testosteronie" i "czasie honoru" też? Bez przesady. Wg mnie jest wszechstronnym aktorem. Odpowiedz Link Zgłoś