Dodaj do ulubionych

NW - wózek Kajetana

24.02.12, 17:25
Nie wydaje się wam, że wózek małego Kajtka jest jakiś przedpotopowy? Wygląda mi tak, jak modele sprzed jedenastu lat. A może się mylę... W końcu nie jestem już teraz na bieżąco, ale nie wygląda nowocześnie:)
Obserwuj wątek
    • sundry Re: NW - wózek Kajetana 24.02.12, 17:35
      Wózki retro są na czasie, vide wózek córki Anny Muchy:)
    • Gość: a Re: NW - wózek Kajetana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.12, 18:10
      Pomyśl że może nie każdego stać na taki wypas , a tak poza tym chciała bym mieć takie problemy jak TY
      • beata7305 Re: NW - wózek Kajetana 24.02.12, 18:30
        Nie musisz się martwić o moje problemy:) Wątek jest o wózku. Monika nie wygląda na biedną.
        • Gość: mamadama Re: NW - wózek Kajetana IP: *.xdsl.centertel.pl 24.02.12, 20:45
          wydaje mi się, że w tym samym wózku jeździła córka Magdy i Igora:)
          • nadave Re: NW - wózek Kajetana 24.02.12, 20:52
            Tez mnie sie tak wydaje :)
            • yoka1 Re: NW - wózek Kajetana 24.02.12, 20:55
              na pewno ten sam
              • Gość: iza Re: NW - wózek Kajetana IP: *.satfilm.net.pl 24.02.12, 21:12
                Powaga? Muszę zerknąć.
                • eo_wina Re: NW - wózek Kajetana 24.02.12, 22:22
                  Ten sam, ten sam :-)
                  Chyba ten, w ktorym jezdzili Ignas, Ksawery i Klementysia juz sie zdarl calkowicie :-)
                  • deodyma Re: NW - wózek Kajetana 25.02.12, 11:51
                    o_wina napisała:

> Ten sam, ten sam :-)
                    > Chyba ten, w ktorym jezdzili Ignas, Ksawery i Klementysia juz sie zdarl calkowi
                    > cie :-)

to prawda.
                    wszystkie dzieciaki nim jezdzily:D
    • lilith76 Re: NW - wózek Kajetana 25.02.12, 21:43
      Moje dziecko wychodzi właśnie z okresu wózkowego i nie miałam kompletnie pojęcia jakie są trendy. Wózek dostałam po innych. Nie wykluczone, że woziłam potomkinię w badziewiu sprzed trzech sezonów. Wstyd mi.

;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka