Dodaj do ulubionych

EKG w staniku

26.02.12, 19:11
EKG robione w NDinZ było fantastyczne! Pacjentka w staniku - elektrody przypięte do ubrania. Rewelacja.
Obserwuj wątek
    • Gość: izza Re: EKG w staniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.12, 00:48
      tak, też podziwiałam tę scenę...
      • Gość: jaa Re: EKG w staniku IP: *.chomiczowka.waw.pl 27.02.12, 07:04
        też miałam EKG w biustonoszu - no nie widze potrzeby wywalania cycków na wierzch ;)
        Co do elektrod przypiętych do ubrania - nie wypowiadam się bo tego nie zauważyłam w filmie ale moze to tylko tak wyglądało....
        • malgosiek2 Re: EKG w staniku 27.02.12, 19:18
          Gość portalu: jaa napisał(a):

> też miałam EKG w biustonoszu - no nie widze potrzeby wywalania cycków na wierzch ;)

I myślisz, że osobie wykonującej ekg było wygodnie zrobić to badanie?
          • malgosiek2 Re: EKG w staniku czyli...... 27.02.12, 19:25
            pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:BTL-Umisteni_hrudnich_elektrod.jpg&filetimestamp=20090924070742
            tnij.org/pmu2
            technologie.gazeta.pl/internet/1,104530,8655334,Przenosne_zdalne_mierniki_pulsu.html
          • Gość: mozambique Re: EKG w staniku IP: 148.81.254.* 28.02.12, 10:18
            co tam jakosc badania ? - wazne ze kobitka cycków sie wstydzi

u ginekologa tez pewnie w majtasach na fotel sie gramoli
    • gazeta_mi_placi Re: EKG w staniku 27.02.12, 09:13
      Jak chcesz oglądać cudze cycki to wejdź na Redtube.
      • jhbsk Re: EKG w staniku 27.02.12, 10:03
        Nie mierz innych swoją miarą. Skoro lubisz oglądać (jak to kulturalnie ujęłaś) cudze piersi to sobie oglądaj na tej rewelacyjnej (jak się domyślam) stronie. Nie chodzi o eksponowanie biustu, tylko o kretyństwo tej sceny.
        • pluskotka Re: EKG w staniku 27.02.12, 11:11
          Miała na ciele przypięte te pluskwy, nawet jej odcisk został przy zdejmowaniu jednej.
      • mabingo Re: EKG w staniku 27.02.12, 17:42
        gazeta_mi_placi napisała:

> Jak chcesz oglądać cudze cycki to wejdź na Redtube.

A ty tam właśnie oglądasz? I co? Dobra strona?
    • malgosiek2 Re: EKG w staniku i nie tylko to. 27.02.12, 19:10
      Jeśli już wpadki to, dlaczego na sygnale jeżdżą "S" czyli sanitarki?
      W "S" jeżdżą głównie ratownicy medyczni, bo ona głównie służy do przewozu pacjentów ze zleceniem.Rzadko kiedy jest tam lekarz na "wyposażeniu"
      Czyli powinny jeździć karetki "R" lub "W"
      Ale może się mylę ?
      • Gość: S Re: EKG w staniku i nie tylko to. IP: *.dynamic.chello.pl 27.02.12, 19:25
        Mylisz się.

S - to teraz karetka SPECJALISTYCZNA (dawniejsza R - Reanimacyjna).
        • malgosiek2 Re: EKG w staniku i nie tylko to. 27.02.12, 19:26
          O jak dobrze wiedzieć :D
    • ania7718 Re: EKG w staniku 27.02.12, 19:45
      W Na dobre i złe strasznie nieprofesjonalnie pokazane są zabiegi, ogólnie praca lekarzy, funkcjonowanie szpitala. Mogliby się trochę postarać, chyba mają jakichś konsultantów medycznych, nie będe wspominać o innych profesjonalnie kręconych serialach o tematyce medycznej.
      Nieprawdopodobe jest też zwolnienie Bożenki przez ordynatora oddziału. O ile się nie mylę to pracownika szpitala ma prawo zwolnić tylko dyrektor medyczny tej placówki. Jeżeli Falkowicz nie chciał z nią współpracować mógł ją na inny oddział przenieść. A tu ordynator decyduje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka