jhbsk 26.02.12, 19:11 EKG robione w NDinZ było fantastyczne! Pacjentka w staniku - elektrody przypięte do ubrania. Rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: izza Re: EKG w staniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.12, 00:48 tak, też podziwiałam tę scenę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: EKG w staniku IP: *.chomiczowka.waw.pl 27.02.12, 07:04 też miałam EKG w biustonoszu - no nie widze potrzeby wywalania cycków na wierzch ;) Co do elektrod przypiętych do ubrania - nie wypowiadam się bo tego nie zauważyłam w filmie ale moze to tylko tak wyglądało.... Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: EKG w staniku 27.02.12, 19:18 Gość portalu: jaa napisał(a): > też miałam EKG w biustonoszu - no nie widze potrzeby wywalania cycków na wierzch ;) I myślisz, że osobie wykonującej ekg było wygodnie zrobić to badanie? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: EKG w staniku czyli...... 27.02.12, 19:25 pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:BTL-Umisteni_hrudnich_elektrod.jpg&filetimestamp=20090924070742 tnij.org/pmu2 technologie.gazeta.pl/internet/1,104530,8655334,Przenosne_zdalne_mierniki_pulsu.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozambique Re: EKG w staniku IP: 148.81.254.* 28.02.12, 10:18 co tam jakosc badania ? - wazne ze kobitka cycków sie wstydzi u ginekologa tez pewnie w majtasach na fotel sie gramoli Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: EKG w staniku 27.02.12, 09:13 Jak chcesz oglądać cudze cycki to wejdź na Redtube. Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: EKG w staniku 27.02.12, 10:03 Nie mierz innych swoją miarą. Skoro lubisz oglądać (jak to kulturalnie ujęłaś) cudze piersi to sobie oglądaj na tej rewelacyjnej (jak się domyślam) stronie. Nie chodzi o eksponowanie biustu, tylko o kretyństwo tej sceny. Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: EKG w staniku 27.02.12, 11:11 Miała na ciele przypięte te pluskwy, nawet jej odcisk został przy zdejmowaniu jednej. Odpowiedz Link Zgłoś
mabingo Re: EKG w staniku 27.02.12, 17:42 gazeta_mi_placi napisała: > Jak chcesz oglądać cudze cycki to wejdź na Redtube. A ty tam właśnie oglądasz? I co? Dobra strona? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: EKG w staniku i nie tylko to. 27.02.12, 19:10 Jeśli już wpadki to, dlaczego na sygnale jeżdżą "S" czyli sanitarki? W "S" jeżdżą głównie ratownicy medyczni, bo ona głównie służy do przewozu pacjentów ze zleceniem.Rzadko kiedy jest tam lekarz na "wyposażeniu" Czyli powinny jeździć karetki "R" lub "W" Ale może się mylę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: EKG w staniku i nie tylko to. IP: *.dynamic.chello.pl 27.02.12, 19:25 Mylisz się. S - to teraz karetka SPECJALISTYCZNA (dawniejsza R - Reanimacyjna). Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: EKG w staniku i nie tylko to. 27.02.12, 19:26 O jak dobrze wiedzieć :D Odpowiedz Link Zgłoś
ania7718 Re: EKG w staniku 27.02.12, 19:45 W Na dobre i złe strasznie nieprofesjonalnie pokazane są zabiegi, ogólnie praca lekarzy, funkcjonowanie szpitala. Mogliby się trochę postarać, chyba mają jakichś konsultantów medycznych, nie będe wspominać o innych profesjonalnie kręconych serialach o tematyce medycznej. Nieprawdopodobe jest też zwolnienie Bożenki przez ordynatora oddziału. O ile się nie mylę to pracownika szpitala ma prawo zwolnić tylko dyrektor medyczny tej placówki. Jeżeli Falkowicz nie chciał z nią współpracować mógł ją na inny oddział przenieść. A tu ordynator decyduje. Odpowiedz Link Zgłoś