imasumak 21.03.12, 18:41 Też was tak irytuje? Wiecznie sfochowana, niezadowolona i przemądrzała. Straszna dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eo_wina Re: Mania z PnŻ 21.03.12, 18:49 No przeciez napisane, ze PnŻ (Przepis na zycie). Mnie tez denerwuje, choc nie tak bardzo jak jej mamusia - rozedrgana Kumorek. Odpowiedz Link Zgłoś
olylejdi_1 Re: Mania z PnŻ 21.03.12, 19:24 No zara, zara ... O ile pamietam Kumorkową rzucił Adamczyk, rajt? Potem sie okazało, ze ona jest w ciąży? To skąd sfochowana dziewczyna (sugeruje to córkę nastolatkę)? Odpowiedz Link Zgłoś
administra Re: Mania z PnŻ 21.03.12, 19:31 ja nie wiem bo nie znam tego serialu !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Mania z PnŻ IP: *.204.0.131.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.03.12, 20:00 administra, dziecko, wracaj do lekcji, bardzo cię proszę. Zaczynasz byc irytująca. Idz na inne forum i nie siej tutaj tych swoich wykrzykników i nic nie wnoszacych postów. Odpowiedz Link Zgłoś
administra Re: Mania z PnŻ 21.03.12, 20:03 szkoda myślałem że wykrzykniki mogą być !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kas_stan Re: Mania z PnŻ IP: *.home.aster.pl 22.03.12, 18:31 Gość portalu: Nika napisał(a): > administra, dziecko, wracaj do lekcji, bardzo cię proszę. Zaczynasz byc irytują > ca. Idz na inne forum i nie siej tutaj tych swoich wykrzykników i nic nie wnosz > acych postów. Nika, ale Administra to chyba chłopak? Przynajmniej takie odnoszę wrażenie czytając jego wypowiedzi - używa męskich końcówek ;) Po za tym generalnie płeć to jedyna rzecz w której się z Tobą nie zgodzę. Obserwuję wpisy Administry i nie do końca kumam o co mu chodzi. Jak nie zna serialu, nie ogląda i nie ma nic do powiedzenia, to po co zabiera głos? I wypowiada się w postach o różnych serialach, byle by tylko zaznaczyć swoją obecność. Troll??? Ech, to młode pokolenie... Odpowiedz Link Zgłoś
greges58 Re: Mania z PnŻ 24.03.12, 20:14 Jest taki " serial " ??? Ło Matko Bosko... A w jakiej telewizorni to grają ??? Nie dziw się Dziewczynom, że kompletnie nie kojarzą !!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezia_80 Re: Mania z PnŻ IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.12, 19:27 Ale z drugiej strony to jej się nie dziwię, mama ciągle się ślini z "narzeczonym", tata ma "nowe" dziecko, jej przyjaciele wiedzą co chcą robić po maturze, a dziewczyna czuje się zagubiona, bo w tym całym zamieszaniu nikt nie ma chwili, żeby z nią pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Mania z PnŻ 22.03.12, 16:44 taaak,ona jest sfochowana od pierwszego odcinka-taka " typowa(?) nastolatka" Odpowiedz Link Zgłoś
beata132 Re: Mania z PnŻ 23.03.12, 23:09 Gdyby mi matka ciągle zostawiała na głowie niemowlaka a sama gziła się gdzie popadnie to też bym była sfochowana. Przecież Mańka ma przerąbane. Ojciec idiota Matka ma ją za darmową całodobową opiekunkę do dziecka (sorry, jeśli nie Mańka to Irenka się nim zajmuje, bo matka nie ma czasu). Zwróćcie uwagę ile razy podczas odcinka Anka poświęca dzieciom? 20 sekund? Odpowiedz Link Zgłoś
beata132 Re: Mania z PnŻ 23.03.12, 23:11 Miało być: Zwróćcie uwagę, ile czasu podczas odcinka Anka poświęca dzieciom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abajaga Re: Mania z PnŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.12, 14:04 przestalam ogladac ten serial przez Kumorek. Nie trawie tej aktorki a juz z Szycem to kompletnie. Zupelnie do siebie nie pasuja nie ma pomiedzy nimi zadnej chemii. Co do Mańki to faktycznie mozna jej wspolczuc. Matka ma ja gdzies , z reszta syna tez.. Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: Mania z PnŻ 24.03.12, 19:36 Mania, nie ale E.Olszówka - masakra jakaś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Mania z PnŻ IP: *.euro-net.pl 25.03.12, 10:35 Nie, nie, nie. Olszówka jest CUDNA!!!!! Mania, niestety, bardzo nieładna i z wyglądu za stara na taką mamę. I zero podobieństwa do serialowych rodziców - chyba listonosz za często doręczał przesyłki. Fajna jest Gruba, choć jej poważny wygląd sugeruje, że siedziała w każdej klasie po kilka lat. Do chrzanu chłopczyna, do którego wzdycha Mania, kompletnie nijaki Grochol. Podobają m się pracownicy kuchni, choć wydaje mi się, że takie bajeranckie zaplecza i organizacja kuchni są z kosmosu. Fajnie gra Magda Popławska, która w jakimś serialu grała ostatnią sierotę (bo taką ma niespecjalną urodę), a tu proszę, choć nieładna, to wybitnie pewna siebie laska rozdająca karty. Ile to serialowe pieniądze i włądza mogą zrobić z człowieka. Kumorek może być, jedynie przy scenach z dzieckiem jest jakaś nienaturalna. Fajna jest czwórka emerytów. Irytował mnie odnaleziony na moment mężuś Babci (dziadziuś z minkami lovelasa), ale nie irytuje, bo szybko zmarł. Lubię ten serial . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a bum Re: Mania z PnŻ IP: *.warszawa.vectranet.pl 25.03.12, 15:59 Mania moze i bylaby ladniejsza, ale stylisci bardzo dbają żeby nie była :P Swoją droga musi to być bardzo zdolna dziewczyna - w klasie maturalnej, ot tak decyduje i zastanawia sie czy moze nie pojdzie na medycynę. Nie wiem jaki mają miesiąc, ale nawet jesli pazdziernik czy listopad to powodzenia w przygotowaniach do matury rozszerzonej z biologi, chemi i fizyki :D Juz nie mowie ze sie nie da, ale po tym jak Manka jest przedstawiana w serialu to do najbystrzejszych/najzdolniejszych nie należy .... Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Mania z PnŻ 01.04.12, 18:14 Popławska nie ładna? Nie jest to klasyczna piękność, ale bardzo interesujący typ urody. Podobnie zresztą jak jej siostra, Aleksandra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: Mania z PnŻ IP: *.238.64.20.ip.abpl.pl 03.04.12, 10:23 > Popławska nie ładna? > Nie jest to klasyczna piękność, ale bardzo interesujący typ urody. Zgadzam się. A w "Usta usta", w tych swoich fryzurach wyglądała rewelacyjnie:D Odpowiedz Link Zgłoś