Dodaj do ulubionych

mjm_blondyna_w_taksi

18.04.12, 09:41
Kim była blondyna siedząca w taksówce, która obserwowała jak Agnieszka z tym młodym jadą na pogrzeb?
Obserwuj wątek
    • Gość: Nika Re: mjm_blondyna_w_taksi IP: *.CNet.Gawex.PL 18.04.12, 09:45
      Uwiedzoną wcześniej przez młodego zamożną żoną trenera z innego miasta.
      • Gość: fjona Re: mjm_blondyna_w_taksi IP: *.cable.net-inotel.pl 18.04.12, 19:40
        A w ogóle co to za wątek?Ta babka co zmarła,ta blondyna w taxi w ciąży?O co kaman?
        Albo ja coś ominęłam,albo oglądam nieuważnie,bo nie kumam nawet początku tego wątku.
        • Gość: clematite Re: mjm_blondyna_w_taksi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.12, 22:47
          Babka, która zmarła to koleżanka Rudej ze Szczecina chyba. Jej córka (blondyna w ciąży) wyjechała do Warszawy, uzależniła się od narkotyków, wpadła w podejrzane towarzystwo i odcięła się od matki. Matka postanowiła ją ratować, poprosiła o pomoc Rudą, a później przyjechała do mieszkania córki. Pod blokiem specjalnie potrącił ją taki facet z czarnymi włosami i zmarła.

A ta druga blondynka (grana przez babkę, która występowała w Samym Życiu), która obserwowała Rudą i młodego z taxi to tak jak wyżej ktoś napisał - jego zazdrosna kochanka.
          • toxicity1 Re: mjm_blondyna_w_taksi 18.04.12, 22:51
            Gra ją Monika Jarosińska.
            • Gość: kachullcia Re: mjm_blondyna_w_taksi IP: *.man.poznan.pl 19.04.12, 08:22
              eee, chyba raczej Elżbieta Jędrzejewska
          • Gość: baca Jędrek Re: mjm_blondyna_w_taksi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.04.12, 10:41
            Jej mężem był Krzysztof Jarzyna ze Szczecina (szef wszystkich szefów). Swoją drogą to ciekawe z jaką jechał prędkością na drodze osiedlowej koleś, że umarła, że nic sobie w samochodzie nie uszkodził...Chętnie poznam markę tego auta...dzięki temu, żaden dzik, czy sarna nie będą mi straszne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka