Dodaj do ulubionych

Lśnienie Deptuły

25.05.12, 12:03
Poniewaz nie ogladam klanu zbyt uwaznie i systematycznie, czy ktos moglby mi naswietlic sytuacje Deptuly? Dlaczego musi pracowac w hotelu i ten hotel jest w Warszawie, skoro Mariola moze go tam odwiedzac? On pracuje i na uczelni i w hotelu?
Myslalam, ze Deptułe opanuja zle moce w tym hotelu, a wychodzi na to, ze bedzie mial do czynienia z bulgarska mafia. :)
Obserwuj wątek
    • aga_ata Re: Lśnienie Deptuły 25.05.12, 12:52
      Szczerze mówiąc nie pamiętam, dlaczego nagle stracił pracę, może ktoś mnie tu wyręczy, ale - szukał pracy, Stiepan jak się okazało miał jakiś znajomych, którzy prowadzą hotel i potrzebowali kogoś na menadżera/administratora. Krystyna powiedziała, że Deptuła się nada. Poszedł, nadał się.

Hotel jest - nie wiem czy było mówione gdzie?
      Krystyna twierdziła, że Deptuła nabędzie nowe doświadczenia w dobie kryzysu niezmiernie potrzebne, a jak kryzys pójdzie, to na pewno Deptuła znajdzie inną pracę, tymczasem ona mu podsuwa co i raz jakieś tłumaczenia, którymi on zajmuje się w wolnym czasie, a ma go wcale nie mało! W hotelu - jak się bowiem okazało - roboty nie ma wiele, gości brak, dziwna cisza i zastój. Deptuła się nudzi, Krystyna mówi, że zacznie się Euro, to goście przyjadą. On się spodziewał tam jakiś konferencji i odczytów, a ostatnio przyjechała jednoznacznie wyglądająca i jednoznacznie się wysławiająca grupa bułgarskich kobiet, nie wiadomo oficjalnie po co. Deptuła dostał asystentkę, która na niego krzyczy i go strofuje, a on pojąć nie może po co mu asystentka, skoro i dla niego samego pracy w hotelu nie ma tj. nudzi mu się.

Sytuacja pozostaje niewyjaśniona, ale jak wynika ze streszczeń szykuje nam się akcja antyterrostyczna w tym hotelu właśnie ;-)
      • olga.maria Re: Lśnienie Deptuły 26.05.12, 15:20
        Wcześniej pracował w Instytucie Kultury Słowian Południowych, który zamknięto chyba z powodów finansowych, dlatego tak pilnie szukał nowej pracy.
      • lilith76 Re: Lśnienie Deptuły 27.05.12, 00:08
        Trzeba być na prawdę odrealnionym naukowcem by nie załapać po co autokar bułgarskich kobiet w hotelu tuż prze Euro...
        Tylko ja też nie łapię, po co tam w ogóle go przyjęli? Ta asystentka by nie wystarczyła?
        • eo_wina Re: Lśnienie Deptuły 27.05.12, 07:45
          Asystentka moze nie znac kilkunastu odmian dialektow slowianskich, a profesor Deptula tak.
          Zatrudnili go z racji znajomosci jezykow, a przede wszystkim dlatego, ze jest fajtlapa i lapie z poslizgiem. Dobrze, ze w ogole lapie :-)
          • opuszczone_galoty Re: Lśnienie Deptuły 29.05.12, 15:14
            głupi ten Deptuła. Mógł sie fajnie ustawić, miałby laseczkę codziennie inną, dobry relaks w hotelu, może by jako kierownik dostawał za darmo.
            A ta łajza nie wie, co zrobic.
    • homo_damian Re: Lśnienie Deptuły 29.05.12, 21:52
      chorwackie call-girls tam podobno przyjadą, tak?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka